Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Június 9-én, azaz jövőhét vasárnap kerül adásba az RTLCápák között című üzleti showműsorának évadzáró epizódja, melynek előzetese már megtekinthető. Ebből a rövid videóból kiderül, hogy a műsor egyik befektetője, Balogh Levente érdekes kijelentést tesz a fizetéséről: az üzletember arra utal, hogy kevesebbet keres, mint egy kereskedő – persze minden bizonnyal ironikusan.

    A hetedik évad zárórészében az alábbi párbeszéd hangzik el,  jóllehet azt egyelőre nem lehet tudni, hogy melyik ajánlat kapcsán.

    – Hát én kevesebbet keresek, mint egy kereskedő... – vetette fel Balogh Levente.

    – Bizony! – vágta rá Moldován András.

    – Hát nem bármelyik kereskedőnél keresel te kevesebbet – helyesbített Balogh Petya, mire Balogh Levente hozzátette:

    – Nem összesen, hanem per darab 

    – Ja, hogy azt akarod mondani, hogy az összes magyar kereskedőnél kevesebbet keresel... – nevetettek Baloghék.

  • Ezek a felvételek sokat elárulnak arról, hányadán állnak egymással jelenleg.

    Hetek óta mennek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága zátonyra futhatott. Bár egyelőre egyik fél sem szólalt meg a róluk szóló pletykákra reagálva, vannak arra utaló jelek, hogy valami nincsen rendben az énekes-színésznő és a színész között. J. Lo a turnéját is lemondta arra hivatkozva, hogy több időt szeretne tölteni a szeretteivel.

    Lopez és Affleck az utóbbi időben a közös programokat is hanyagolták, együtt legalábbis nem léptek utcára, kerülték a lesifotósokat nagy ívben. A minap azonban kivételt tettek a színész 12 éves fia, Samuel kosárlabdameccse miatt, ahová bár külön érkeztek meg, de egy pár szót azért váltottak, még mielőtt bementek volna a sportcsarnokba. Arról, ahogy a férj és feleség egymást üdvözölte, több videó és fotó is készült.

    Ezeken jól látható, hogy Affleckék nem egy szenvedélyes csókkal köszöntötték egymást, ahogy korábban: csak arcra, pontosabban egymáshoz közel hajolva adtak egymásnak „levegőpuszit”, ami leginkább a barátok körében szokás, majd úgy sétáltak be az épületbe, hogy egymás kezét sem fogták meg, további találgatásokra okot adva.

    (via PageSix)

  • Nemzetközi szinten is kipróbálná magát a Next Top Model Hungary győztese.

    Sokak szerint a műsor egyik legnagyobb esélyese, Mészáros Lili lett vasárnap este a Next Top Model Hungary győztese. A 26 éves, biomérnöknek tanuló lány címlapfotózást, tíz millió forintot, valamint kétéves modellszerződést nyert a műsorral, új ügynökségével pedig meg is kezdték már a közös munkát.

    „Máris sok jóval kecsegtetnek. Ők is szeretnék, ha külföldön is szerencsét próbáljak. Már jártam náluk, készítettek pár képet. Átvettük, hogy min kellene még változtatnom ahhoz, hogy a legjobb formámat hozhassam. Ehhez még két kilót le kellene adnom. Tudom, ez drasztikusan hangozhat kívülről, de ilyen a modellszakma. Minden kiló, illetve centi számít” – kezdte a Story magazinnak a lány, aki sok sporttal, mozgással, valamint főleg hús és zöldségalapú mediterrán diétával igyekszik fitten tartani magát.

    „Sajnos nekem sokat kell tennem ahhoz, hogy ennyire vékony maradjak. Vannak lányok, akiknek genetikailag ilyen a testalkatuk, én nem tartozom közéjük.”

    Mészáros elárulta, nagyot fordult vele a világ a forgatások óta, de próbál továbbra is két lábbal a földön állni.

    „Elképesztően lelkes vagyok, azzal kelek és fekszem, hogy megnyertem a műsort, és hogy ez mivel jár majd. Ettől függetlenül igyekszem reálisan szemlélni azt, ami velem történik. Egyre több együttműködéssel keresnek meg, ami szuper, örülök, élek is velük, de örülnék neki, ha egyre több klasszikus modell munka is megtalálna a műsor után” – árulta el.

  • Az üzletasszony azóta kivirult új párja mellett, és már az anyaságtól sem zárkózik el.

    Két évvel ezelőtt, 2022 nyarán vált el török férjétől Csősz Boglárka, akivel 14 évig éltek együtt, de a kapcsolatot még mind a mai napig tartják.

    „Megmaradt a bizalmas baráti viszony köztünk. Ő egy nagyon spirituális, érett férfi, tudta, hogy nincs közös jövőnk. Racionálisan feltettem neki a kérdéseimet, és több volt a nem, mint az igen, ezért elmondtam neki, hogy ezen így nem lehet dolgozni” – idézte fel az üzletasszony a váláshoz vezető okokata Nő háromszor című műsor legutóbbi adásában. Élete aztán hatalmas fordulatot vett, hiszen találkozott mostani kedvesével, s bár korábban elzárkózott a gyerekvállalás gondolatától, párjának hála ezt a hozzáállást is felülírta magában.

     „Most jött el az a pont az életemben, hogy vágyom rá. Az is kellett ehhez, hogy le tudtam redukálni a munkaóráim számát, mert

    én nem hiszek abban, hogy a gyerekeknek bölcsödébe kéne járni az első három évben.

    Emellett az is hozzájárult ehhez, hogy a páromnak van egy kislánya, aki bennem is felébresztette az ösztönöket. Például 40 éves koromig egyáltalán nem főztem, nem érdekelt a háziasszonyszerep, most pedig a legnagyobb örömmel csinálom” – idézte szavait a Story magazin.

Rovatok