Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mendellel Spanyolországban nyaralnak.

    Spanyolországból küldte üdvözletét követőinek az Instagram-oldalán Szabó Zsófia. A Mokka műsorvezetőnője Marbellára utazott, ahová nem akárki kísérte el: a tévés a hatéves kisfiával, Kis Mendellel nyaral éppen.

    Ez abból a lapozható bejegyzésből derült ki, amelyet a színésznő kirakott a közösségi oldalára. A hat elemből álló posztban bikinis felvétel és egy ételfotó is sorakozik, a rajongók tetszését azonban leginkább az a videó nyerte el, amelyen Szabó a fiával nagyot ugrik a medencébe. Ez a felvétel azért is számít kivételesnek, mert a műsorvezetőnő ritkán mutatja meg gyermekét, aki szeptembertől iskolás lesz.

    Szabó Zsófi videója ide kattintva érhető el.

  • Szabó András, azaz Csuti körülbelül két éve alkot egy párt a nála 13 évvel fiatalabb Sudár Biankával, akivel nagyon boldogok. Bár az üzletember igyekezett óvni a kapcsolatukat a nyilvánosság elől, mostanra mindketten örömmel adnak interjút. Az influenszer a napokban egy podcastműsor vendégeként beszélt arról, milyen az élete, mióta együtt van Kulcsár Edina exférjével.

    „Próbáltuk egész sokáig egy kis burokban tartani a kapcsolatunkat, de nem lehet örökké, bár szerintem így is nagyon jól csináljuk. Eleinte megviselt a média, ennyi negatív kommenttel még sosem szembesültem korábban magammal kapcsolatban. De megtanultam, hogy ezeket ne olvassam, mert oké, hogy tudom kezelni egy bizonyos mértékig, de egy idő után nem lehet kizárni” – árulta el a ZWorld legújabb részében a 26 éves influenszer, aki érettebbnek gondolja magát a koránál.

    A babavállalásról úgy fogalmazott: 

    Úgy gondolom, hogy 28–29 éves koromig amennyit lehet, dolgozom, amiben lehet, kipróbálom magam, és utána nagyon szeretnék majd kisbabát. De nyilván, ha nem úgy adódik, vagy nem abban az élethelyzetben vagyok, akkor szívesen dolgozom, amíg ez nem lesz adott. Szerintem amint az ember megérzi, hogy adott ez a környezet, elindul benne ez, legalábbis bennem elindult. Minden tök jó, de úgy érzem, hogy jó lenne már családot alapítani is. Én nagyon nagy szeretetben nőttem fel, és nekem ezért nagyon fontos a család és a párkapcsolat.

Rovatok