Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Örök emlék marad a fesztiválozóknak.

    Ahogy arról az Indexen is beszámoltunk, hétvégén a Glastonbury Fesztiválon fellépő Coldplay meglepetésvendége volt Michael J. Fox. A Vissza a jövőbe sztárja 2020-ban vonult vissza a nyilvánosságtól egészségügyi problémái miatt, ugyanis hosszú ideje küzd Parkinson-kórral.

    Bár a 63 éves színész állapota folyamatosan romlik, mégis próbál mindent megtenni, hogy teljes életet élhessen. Az angliai fesztiválon kerekesszékben, nyakában egy gitárral jelent meg a színpadon Michael J. Fox, majd eljátszotta a Fix You című dalt a zenekarral, amivel igazán felemelő pillanatokat szerzett a közönségnek.

    Minden szeretetem és köszönetem a Coldplay csapatának, akik nagyszerűen gondoskodtak rólunk. Köszönet Chrisnek, Willnek, Johnnynak, Guynak és Philnek. Ó, igen, ha esetleg kíváncsiak lennétek... kib*szottul észbontó volt. Minden zenekarnak megvan az ideje, és minden időnek megvan a zenekara. Ez a Coldplay ideje.

    – írta Instagramján a színész, megköszönve a közös fellépést a brit együttesnek.

  • A luxusfeleség szerint ellen kell állni a celebek által diktált trendeknek.

    A Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Polgár Tünde manapság rendkívül aktív a közösségi médiában, ahol igyekszik érdekes és értékteremtő tartalmakat készíteni követőinek. TikTok-oldalán ezúttal a drága holmikat magukra aggató influenszereket figurázta ki, mivel szerinte csak szánakozni lehet rajtuk, amiért egyedül a külsőségekben látják az értéket.

    „Miért van szükség hegesztőszemüveg méretű, olyan napszemüvegre, táskára, sapkára, hogy még a holdról is látszik, hogy futja, mert akkora monogramok vannak rajta” – kezdi videójában a milliárdos feleség, aki szerint az emberek manapság olyanok, mint a hirdetőtáblák.

    Könyörgöm, higgyétek végre el, hogy nem attól leszel értékes, hogy kívülről tele aggatod magad és úgy nézel ki, mint egy menő bevásárlószatyor, vagy egy drága hirdetőtábla és mindenki messziről be tud árazni kívülről. Az igazi érték az ott belül kell, hogy legyen. Próbáljunk már meg ellenállni annak a trendnek, hogy azért, mert menő, híres influenszerek tetőtől talpig Gucciba, puccsiba, louis buttyomba járnak és nekünk így kell, mert ez a siker titka...

    idézi a Ripost az üzletasszonyt, aki szerint nem a külsőségek jelentik a valódi értéket. Mint mondja, ezek mind olcsó külsőségek, amik sokba kerülnek, és sokkal jobban megéri a pénzt az önfejlesztésre költeni.

  • A szépségkirálynő megtörte a csendet.

    Ahogy arról mi is beszámoltunk, Katzenbach Andreát választották meg a Miss World Hungary szépségverseny idei győztesének. A 23 éves győztes egy éven át viselheti a Magyarország Szépe címet, és képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn.

    Most a Palikék Világa by Manna című YouTube-műsorban vendégeskedett a fiatal lány, ahol az is kiderült, hogy egy ideje már a szinglik táborát erősíti. Mint mondta, korábban már volt egy komoly párkapcsolata, de az utóbbi időszakban nem az ismerkedéssel volt elfoglalva. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne nyitott a szerelemre.

    Én sosem megyek oda egy pasihoz, hogy 'tetszel', megvárom, hogy ők jöjjenek oda. Esetleg ha valaki tényleg nagyon tetszik, ránézek, adok egy-két jelet, de nem szoktam, úgymond, férfiakra nyomulni...

    idézi a Story Katzenbacht, aki elmondta a véleményét az internetes ismerkedésről is. Ugyan a Tinderen sosem ismerkedne, ha az Instagramon írnak rá, akkor szokott válaszolni.

    Manapság eléggé elfogadott lett, hogy az interneten, mondjuk, az Instagramon keresztül írnak. Volt, hogy ott ismerkedtem. Szerintem ez megkönnyíti a férfiak dolgát...

    – mondta a fiatal szépségkirálynő, akit korábban arról is vallott, hogyan érinti, hogy sokan Kulcsár Edinához hasonlítják

  • Sellővé változott ezúttal a naptárdíva.

    Ahogy azt mostanra már megszokhattuk, egy újabb hónap kezdetével Kiszel Tünde új naptárfotóval kedveskedik rajongóinak az Instagram-oldalán. A naptárdíva különleges kalendáriumának 2024-es kiadásába így azok is bepillantást nyerhetnek, akik esetleg nem szerezték be azt. Kiszel egyébként az idei év tematikájául a Disney-t választotta, így nem meglepő, hogy a júliust kishableányként köszöntötte.

    2024. JÚLIUS – A kis hableány

    – olvasható a képe mellett, amelyen tengeri sellőként pózol.

Rovatok