Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Háromezer méter magasból vetették ki magukat egy repülőgépből, amelyről videó is készült.

    Különleges barátság szövődött a Fort Boyard forgatása alatt a műsor három szereplője, Hunyadi Donatella, Bogdányi Titanilla és Kocsis Alexandra között. Bár az újdonsült barátnők közötti közös programozgatás ugyan nem ritka, az azért mégsem túl szokványos, hogy megismerkedésük után nem sokkal közösen vessék ki magukat egy repülőgépből. A trió azonban épp ezt csinálta, ráadásul a tandemugrásra az RTL is elkísérte a hölgyeket.

    „Normális emberek lemennek a Duna partra fagyizgatni, mi eljövünk ide, több ezer méter magasból kiugrani” – mondta Kocsis nevetve. Bár Hunyadi a felszállás előtt arról beszélt, nem izgulnak, csak izgatottak, azért mind a hárman hangosan sikítva léptek ki a 3,5 kilométer magasan szálló gépből. A színésznő ráadásul tette mindezt úgy, hogy saját elmondása szerint tériszonyos.

    „Én tavaly a születésnapomon magamat megleptem ezzel. Ezzel dolgozok ellene, hogy próbálok magamat ilyen helyzetekbe sodorni. Nagyon-nagyon élveztem, csak annyira gyors volt, hogy ezt meg kell nézni még egyszer” – árulta el Bogdányi. A zuhanásukról készült felvételek itt megtekinthetőek:

  • Az énekesnő ikrei még csak 13 évesek, de már kész férfiaknak tűnnek.

    Céline Dion ikergyermekei úgy nőnek, mint a gomba, az I'm Alive című dal előadója pedig büszkébb nem is lehetne rájuk. Erről néhány, a napokban készült fotó is tanúskodik.

    A stiff-person-szindrómával, azaz merevszemély-szindrómával küzdő 56 éves énekesnő a hétvégén nagy meglepetést okozott azzal, hogy a Las Vegas-i Sphere színpadára lépve bejelentette, ki csatlakozik a Montréal Canadiens jégkorongcsapatába. Dion mosolyogva tudatta, hogy az orosz Ivan Demidovot választották.

    Az énekesnőt a fiai is elkísérték egy eseményre, akikről fotókat csak ritkán lehet látni. A friss szelfin jól látható, hogy a 13 éves ikrek, Eddy és Nelson mekkorát nőttek, de a felvételről a 23 éves René-Charles Angélil sem maradt le.

    Céline Dion fiaival közös fotójáért lapozni kell.

    (via People)

  • Vannak furcsa szokásai.

    Zimány Linda volt a minap a Szerencsekerék című műsor egyik játékosa, aki két feladvány között arról is beszélt a műsorvezetővel, Kasza Tibivel, hogy mennyire versengő típus. Az ügyvédjelöltnek, aki a főnyereményt végül nem zsebelhette be, vezetés és futás közben vannak a versengés miatt furcsa szokásai.

    Az autópályán például sosem áll meg dolgát végezni, mert attól tart, hogy a többi autós megelőzi.

    A versengés nem a sebességre vonatkozik. Van egy ilyen kényszerem, vagy nem tudom, lehet, hogy majd egyszer felhív egy pszichológus ezután, és elmondja, mi lehet az, hogy nem szeretek megállni, mert akit már megelőztem, az megint elém kerül. Gyakorlatilag van olyan, hogy megyek a barátaimhoz a Balatonra és úgy szállok ki a kocsiból, hogy nem is szólnak hozzám, mert Linda már szalad a vécére

    – mesélte az egykori modell, majd azzal folytatta, mennyire idegesítette régen a nyomában futó emberek lihegése, hogy amikor a Margitszigetre járt futni.

    Ez például akkor is jellemző volt, amikor futni jártam régen, hogy mindig idegesített, hogy megelőznek. Nyilván vannak nálam sokkal jobb futók, és akkor lihegnek a háttérbe, és megelőznek. Halálra futottam magam, ezért kitaláltam, hogy egy módszert: szembefutok a többiekkel. Ha láttok valakit szembefutni a Margitszigeten egy baseballsapkában, az én vagyok

    – viccelődött az ügyvédjelölt.

  • Van, akivel már többször is dolgozott együtt.

    Ahogy arról mi is írtunk, összeállt a 2024-es X-Faktor mentor-mezőnye, a székeket ezúttal Gáspár Laci, Valkusz Milán, Majka és Tóth Andi foglalják majd el. Miller Dávid idén is a tehetségkutató műsorvezetőjeként tér vissza az RTL képernyőjére, melyről a csatorna kameráinak mesélt. Mint mondta, rendkívüli kihívásnak tartja a feladatot, hiszen mindig az adott versenyző személyiségéhez kell igazítania önmagát.  Emiatt gyakran kell változtatnia, hogy milyen energiát sugároz egy-egy jelentkező felé.

    Majkával találkoztam már párszor, én nagyon-nagyon szeretem a stílusát, és ő vérprofi. Pontosan tudja, hogy mikor, mit és hogyan kell, kivel kell érzékenynek lenni, és kivel lehet egy kicsit odaszólósabb.

    A ValMar duó énekesét, Valkusz Milánt szintén csak látásból, és néhány köszönésből ismeri, de „nagyon vagány, valid csávónak tartja”, aki reméli, hogy sok embert húz majd be a tehetségkutatóba, akik szeretnének vele találkozni.

    Andival zárom most, ami nem udvarias annyira, de őt ismerem a legjobban így a mentorok közül, vele egyszer dolgoztunk egy színházi projektben. Én nagyon szeretem Andit. Tudom, hogy ő egy megosztó személyiség, az egyik legtoppabb női előadó itt Magyarországon

    idézi Miller szavait a 24.hu

Rovatok