Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Megmutatták, mi maradt floridai házukból két hurrikán után. Mint mondják, teljesen padlóra kerültek – bár padlójuk sincsen, az utolsó betonig felszednek a munkások mindent.

    Polgár Árpád és felesége, Polgár Tünde legújabb vlogvideója a YouTube-on szívfacsaró képkockákon örökíti meg, hogy milyen károkat okozott a floridai Siesta Keyben található házukban az elmúlt hetek két hurrikánja, a Helene és a Milton hurrikán. A műkereskedő és neje a vlogban egyaránt megmutatja a kidőlt fákat, a megtépázott kerítéseket, a tönkrement bútorokat, berendezési tárgyakat és ruhákat, bár elmondásuk szerint nem az utóbb említett dolgok miatt fáj a szívük leginkább. 

    Sok minden hiányzik. Tényleg nem a tárgyak miatt sírnánk, bár azért Árpi az autók miatt egy kicsit sír

    – vallotta be Polgár Tünde, utalva arra, hogy mindent ki kellett dobniuk, beleértve a bútorokat, a ruháikat, cipőiket, autóikat pedig a sós víz tette tönkre. Polgár Árpád hozzátette, hajójukat is szervizbe kellett vinni, valamint az első, azaz a Helene hurrikán a kutyájuk kedvenc kókuszfáját is kitépte.

    Kanapéjukat például néhány telekkel arrébb találták meg, s nem kellett sok, hogy egy nagy fa a házukra dőljön. Polgárék nem tagadják: szívszorító látvány fogadta őket, amikor beléptek az ingatlanba.

    Polgár Árpád a gyökerestől kicsavart fát alulról is megmutatta a vlogban, mondván, mikor lát az ember ilyesmit, felesége azonban sikongatni kezdett, mert attól tartott, hogy ott kígyók bújtak meg.

    – Gyere már onnan, megőrültél? Kígyó lehet, meg minden! Könyörgök, gyere már ki onnan!

    – Cica, mikor van az embernek lehetősége megnézni egy gyökeret alulról?

    – Miért csinálod ezt? Elegem van abból, hogy folyton veszélybe sodrod magad! Gyere azonnal ki onnan! Tele van kígyóval, most komolyan!

    – Tünde, a gyökeret mikor látja alulról az ember?

    – Nem érdekel a k*rva gyökered, már bocsánat! Egyik hülye sem mászik be a fa alá!

    A kétlaki életet élő Polgár-házaspár az anyagi kárról is megszólalt a vlogban.

    Nincs mit szépíteni, oda az otthonunk. Nagy kárunk van, a lelki károk talán még keményebbek, de az anyagi is jelentős

    – jelentette ki Polgár Tünde.

  • Unalomig ismert tény, hogy a kisgyerekektől és a háziállatoktól távol kell tartani a könnyedén lenyelhető apróbb tárgyakat, ám nem csupán a csemeték és a kiskedvencek nyelnek le néha furcsa dolgokat. Legutóbb egy 39 éves amerikai nő mesélte el történetét az interneten, aki fáradtan, a zuhanyzáshoz való készülődés közben a maréknyi vitaminját bevéve véletlenül a gyémántgyűrűjét is lenyelte.

    Dannah McMichael és 45 éves férje, Randy, az egykori NFL-játékos nemrég Thaiföldön pihentek, ahol a nőt rendkívül megviselte az időeltolódás. Mielőtt megérkeztek volna Phuket városába, tettek egy kis kitérőt a Fülöp-szigetekre, ahol 11 és 2 éves fiaikat kitették rokonaiknál. 

    „Ennyi repülés után nagyon jetlages voltam. Egy étteremben vacsoráztunk, megittunk pár italt, majd a szállodába érve egyből zuhanyozni mentem. Készülődés közben a vitaminjaimat is bevettem vízzel, de meg sem néztem pontosan, mit kapok be. Fulladozni kezdtem – ekkor vettem észre, hogy a gyűrűm nincs meg. Egyből tudtam, hogy baj van. A párommal felforgattunk az egész szobát a gyűrűt keresve, de sehol sem találtuk meg. A férjem viccelődött is azzal, nem nyeltem-e le véletlen, ezért jobbnak láttuk keresni egy kórházat, ahol meg tudnak röntgenezni engem. Két napra rá sikerült találni egy klinikát, ahol volt erre lehetőség. Alig hittük el, mi történik! Annyira nevettünk” – mesélte a nő, hozzátéve, az orvosok megnyugtatták, hogy a gyűrű magától távozni fog. A gyémántgyűrű elő is került, s bár sokak számára visszataszítónak tűnhet, de McMichael újra hordja azt.

    (via Mirror)

  • A színész éppen karácsonykor mutatta be új párját a volt feleségének.

    Hujber Ferenc és 18 évvel fiatalabb kedvese, Szőke Krisztina az egyik legmegosztóbb párosnak számít a Nyerő Páros idei évadában, a színész és szerelme ugyanis vállalták, hogy próbára teszik kapcsolatukat az RTL sztárpárshow-jában. Hujber és párja rögtön a játék elején leszögezték, nálunk nincsenek tabuk, ezért őszintén vallottak arról is, hogy Szőke Krisztina a múltja miatttöbb mint 1000 férfival volt.

    Hujber hét éve van együtt Szőkével, akit volt feleségének, Tölgyesi-Khell Cynthiának is bemutatott. Bár viharos válásuk után kétséges volt, hogy valaha rendezni tudják viszonyukat, nézeteltérésnek azonban a jelek szerint már nyoma sincsen, sőt: a színész exfelesége és új párja nyomban összebarátkoztak. Első találkozásukra 2017-ben karácsonykor került sor, melyre Szőke Krisztina így emlékezett vissza:

    Mérhetetlenül szeretetteljes. Cynthia azonnal magához ölelt, nem nagyon kellett semmit mondanom

    – mesélte korábban a Storynak. Mint kiderült, a legutóbbi karácsonyt is együtt töltötték.

    Hujber Ferenc három gyermek büszke édesapja: Tölgyesi-Khell Cynthiától két, Szőke Krisztinától pedig egy kisfia született.

  • Édesanyja, Yvonne Dederick korábbi bikinijében látható a rappernő, aki teljesen átalakult egy fitneszverseny kedvéért.

    A Feleségek luxuskivitelben korábbi szereplője, Yvonne Dederick azért posztolt az Instagram-oldalára fotókat a lányáról, Catherineről, művésznevén Mardollról, mert a fiatal rappernő egy fitneszversenyen mérettette meg magát. Az X-Faktor korábbi felfedezettje hónapok óta kőkeményen készült élete első versenyére, a szigorú diétának köszönhetően 10 kilót le is adott.

    Yvonne Dedericknek sem idegen a fitneszversenyek világa, évekkel ezelőtt ugyanis az üzletasszony is felkészült egyre. Úgy véli: lánya elképesztő utat tett meg. Teljesítménye azért is számít olyan nagy dolognak, mert Mardoll szinte egész életében küzdött a súlyával.

    Az alábbi felvételek két év különbséggel készültek, de a bikini ugyanaz. A lányom elképesztő utat tett meg, akárcsak én évekkel ezelőtt. A leckék, amelyeket megtanult, felbecsülhetetlenek – nemcsak a fizikai átalakulásról szólnak, hanem az elme erejéről és az elme, a test és a lélek közötti szent kapcsolatról is. Gratulálok, drága lányom az elkötelezettségedhez és a kitartásodhoz

    – üzente lányának Yvonne Dederick.

Rovatok