Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már csak a megfelelő partnerre vár.

    A TV2 újra a képernyőre tűzte a Kőgazdag fiatalok című realityt, ahol tehetős fiatalok hétköznapjaiba kapunk betekintést. A műsor egyik visszatérője, Tuvic Aleksandra a hot! magazinnak adott interjút, melyben arról mesélt, hogy miként éli meg a szingli létet. Tuvic a lapnak elmondta, hogy tizennyolc éves kora óta folyamatosan párkapcsolatban élt, de mostanság nem ismerkedik, és ezen egy darabig nem is tervez változtatni. 

    Most szükségem is volt arra, hogy kicsit egyedül legyek a barátnőimmel, és ismét megtaláljam önmagam. Amúgy is a »megszoksz vagy megszöksz« politikát folytatom egy párkapcsolatban. Az építő kritikákból képes vagyok tanulni, de senki kedvéért nem változom meg, főleg huszonnyolc évesen

    – mondta a Kőgazdag fiatalok szőkesége, akinek egyébként a gyerekvállalás is a tervei között szerepel.

    „Pont a napokban gondolkodtam azon, hogy már szívesen szülnék. Úgy érzem, készen állok, és a testem is kifejlődött hozzá, így már csak a megfelelő férfira várok. Mindig is szerettem volna családot, csak nem mindegy, kivel. Valószínűleg vagány anyuka lennék, és elkényeztetném a gyerekemet, aki persze, hatalmas csibész lenne” – jelentette ki.

    (via Blikk)

  • Sírva vallott Lékai-Kiss Ramónának.

    Fekete Pákó a TV2 Titkok Ramónával című podcast szerdai adásában számára fájó dolgokról is mesél a műsorvezetőnőnek, Lékai-Kiss Ramónának. Így többek között arról, mennyire érzékenyen érinti az, ahogyan megítélik Magyarországon, pedig próbálja figyelmen kívül hagyni, mit mondanak róla az emberek. Mint korábban elmondta: azért tűnt el az utóbbi időben, mert úgy vélte, a magyar média teljesen hátat fordított neki.

    Mindig az van a fejemben, hogy valaki elmegy Nigériába, és megpróbálja ezt megcsinálni, amit én csináltam itt, Magyarországon. […] Afrikába egy fehér ember elmegy, megpróbálja az afrikai kultúrát megtanulni, afrikai népdalokat elénekelni, és elmegy fellépni, aztán jön az a… nem hinném, hogy Afrikában van ilyen ítélés, az a megítélés, amit én itt tapasztaltam

    – magyarázta könnyeivel küszködve az egykori celeb az előzetes tanúsága szerint, majd elcsukló hangon hozzátette:

    Próbáltam erős lenni, kitartani és nem figyelni arra, amit mondanak néha…

  • Kapa harsány stílusa nem is állhatna tőle messzebb.

    Mucsi Zoltán védjegyévé vált, hogy morcos képpel káromkodik, amihez sajátos stílusát párosítva elképesztő vicces pillanatokat tud szerezni a nagyérdeműnek. Talán kevesen gondolnák róla, hogy a való életben egyáltalán nem ilyen vehemens. Sokkal megfontoltabban és nyugodtabban éli a mindennapjait, inkább halk szavú és elmélkedő típus. Saját elmondása szerint nem mindig móka és kacagás az élete. Egyáltalán nem hasonlít ahhoz a karakterhez, sőt kifejezetten távol áll tőle, amit a videókban megformál.

    Én a magánéletemben nem szoktam káromkodni, ordibálni, bár bevallom, előfordult már, de azért elég ritkán. Nyugodt ember vagyok, így látom magamat. Velem lehet beszélgetni, lehet létezni. Időnként savazom a barátomat vagy a kollégámat, de szeretek humorizálni. Ettől függetlenül az csak egy karakter

    mesélte a Blikknek a színművész, akinek népszerűsége napjainkban töretlen, pedig volt idő, hogy maga sem gondolta volna, hogy ez lesz belőle.

    A Jászai Mari-díjas, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja végzettségét tekintve géplakatos, és dolgozott is akként egy hajógyárban. Akkoriban még eszébe sem jutott, hogy valaha színészként keresi majd a kenyerét.

    Ez már a Kőtövis nevű irodalmi színpadon ért el, ott már bekebelezett ez a világ. Aztán felvételt hirdettek a szolnoki Szigligeti Színházba, és fel is vettek segédszínésznek. Apró lépésekkel mentem feljebb és feljebb a szamárlétrán, a pici feladatoktól a nagyobbakig. Közben háromszor is jelentkeztem a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, de a második rostán mindig kiestem

    – mondta a korai éveiről Mucsi, akinek a tehetsége végül utat tört magának: Szomjas György és Jancsó Miklós filmjein keresztül vezetett az útja az ismertségig.

  • A minap került fel a YouTube-ra Tóth Andi főzős sorozatának legújabb epizódja, melyben az énekesnő a gluténmentes linzer elkészítése közben többek között halloweeni szokásairól és kedvenc horrorfilmjeiről is említést tett. Mialatt a linzertészta a hűtőben pihent, egy könyvajánlóra is volt idő: így derült ki, hogy az X-Faktor női mentora jelenleg Serena Valentino Ki a legszebb? című regényét olvassa, amely arról szól, hogy miért is lett gonosz Hófehérke mostohája, a Királynő, akit leggyakrabban egy romlott lelkű nőszemélynek írnak le, aki egész életében nem szeretett egyetlen teremtett lelket sem.

    Az énekesnő ennek kapcsán elmondta: meglátása szerint senki sem születik gonosznak; az csak később alakul ki, külső hatások következményeként. A Királynő például – Tóth a könyv lényegét gyakorlatilag elspoilerezte – az apja miatt is lett olyan, amilyen. Majd kitért arra, szerinte mi a férfiak, az édesapák legfontosabb feladata.

    Senki nem gonosznak születik, ez abszolút igaz minden emberre egyébként.  Mindig úgy vagyok vele, ha nem szimpi valaki, vagy valami furcsa benne, megnézem a múltját, mi történt vele, és az megmagyaráz mindent! (...) Na és a Királynőnek is ki csinált gonosz dolgokat? Daddy issues! (az apával való rendellenes kapcsolat – a szerk.) Mindig daddy issues van... Most nem azért, mert hogy férfi... (...) Fontos apának lenni, nem nagy cucc, mármint nem eget rengető dolgot kell végrehajtani. Szerintem egyetlen feladata a férjnek, a férfinak a házban, hogy ne kergesse őrületbe az asszonyt! Ennyi! Ja és ne legyen alkoholista és ne verjen senkit, ne legyen agresszív...

    – sorolta az adásban Tóth Andi.

    Az énekesnő nem titkolja, hogy körülbelül tíz éve pszichológushoz jár, melynek okát korábban megosztotta. Mint mesélte, 14 éves volt, amikor két bőröndbe összecsomagolta holmijait, s elmenekült otthonról.

    „Édesapám eléggé megnehezítette, hogy nekünk otthon egy családi környezet legyen. Én bontottam meg ezt a közeget, tudtam, hogy nekem ebből ki kell szállnom! Aztán pár évre rá a bátyám is követte a példámat és elment Németországba a feleségével, aztán rövidesen már váltak is a szüleim... Mi tettük meg azt a lépést, amit nekik kellett volna már évekkel korábban... A szüleim viszonyából mi mindent érzékeltünk, minden előttünk zajlott, igazából 0-24-ben ment a csetepaté. Nem volt ez titok, igazából mindenki látta, hogy egy toxikus kapcsolat... Édesapámnak is rossz gyermekkora volt, később felnőttként mindig a pénz és a siker volt fontos. Mi is szegények voltunk és ő a lehetőséget látta bennünk, mint egy bank. Aztán jöttem én, hogy én nagyon szeretek énekelni, rögtön dollárjelek voltak a szemében... Tudtam, hogy ahhoz, hogy később onnan elmeneküljek, ezt tűrnöm kell...” – mesélte korábban az 1Kanapén című műsorban az énekesnő, akinek szavait a Metropol idézte.

Rovatok