Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Felébredt a füstszagra az énekesnő, ez volt a nagy szerencséje.

    Szombat hajnalban szokatlan dologra ébredt Völgyi Zsuzsi, füstszag terjengett ugyanis a hálószobájában. Hiába kereste, eleinte nem találta a szag forrását, de amikor vissza akart feküdni ágyába, észrevette, hogy lyukas lett a lepedője.

    „Nagyon vigyázzatok! Éjszaka az ágyban maradt töltőn a telefonom, és hajnalban égett szagra ébredtem. A töltő csatlakozója olyan szinten melegedett fel, hogy kiégette a lepedőt, mintha egy csikket nyomtak volna el az ágyon. Teljesen le vagyok sokkolódva!” – figyelmeztette követőit később Facebook-bejegyzésében Völgyi, aki a Bors kérdésére elárulta, ugyan nem eredeti töltője volt, ezután biztosan lecseréli azt.

    „Itthon vásárolt eszközt használok, nem valami internetes áruház gagyi termékét, így joggal bízhattam benne, hogy biztonságos a használata. Hát ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna!

    Visszagondolva, egy hajszálon múlt az életünk. Ha nem ébredek meg ösztönösen a füstszagra, akkor nagyon nagy baj is történhetett volna.

    Érdekes, hogy nem is gondoltam semmi rosszra, hogy a telefonom ott van mellettem az ágyban…” – mesélte az énekesnő, hozzátéve: mostantól csak az éjjeliszekrényén tölti mobilját, és mindig kihúz majd mindent, mielőtt elmenne otthonról.

    Mindenkinek azt javaslom, hogy hasonlóan cselekedjenek, mert a baj tényleg megvan egy perc alatt…

  • Elkerekedett a színésznő szeme, amikor Sebestyén emlegetni kezdte volt férjét.

    A Nyerő Páros hétfő este indult, új évadában láthatják a nézők Balogh Edinát és Szabó Simont, akik egy évvel ezelőtt, szintén egy tévés realityben ismerkedtek meg. A szerelmesek szerint ha nem lettek volna összezárva hetekig, valószínűleg sosem találtak volna egymásra.

    „Nyilván ugye az ember nem ismerkedik egy családos nővel” – mesélte a színész az RTL kameráinak. Sebestyén Balázs rá is kérdezett Baloghnál előző házasságára, a Nyerő Páros beköltözését ugyanis rendhagyó módon ezúttal egy nosztalgikus Balázs Show előzte meg.

    „Mi már elváltunk, igen, rendeződtek a dolgok. Nem kellett nagyon megbékélnie a helyzettel, nem voltunk már jóban, a kapcsolatunk inkább a gyerekekről szólt csak és kizárólag.”

    Hallgassuk meg akkor, hogy ő mit mond erről! Mégiscsak egy Balázs Show-ba jöttetek, nézzük meg, hívjuk be csak egy pillanatra, hogy áldását adja erre a párra, és sok sikert kívánjon nektek a játékba! Érkezik Krisztián, induljon a fal!

    – vette vissza a szót a házigazda, aki volt férjének felkonferálásával gyorsan lefagyasztotta a mosolyt a színésznő arcáról. Persze aztán kiderült, Sebestyén csak viccelt, amin Szabó Simon jót derült, párját azonban kissé leverte a víz. 

  • Nyolc páros vág bele a heteken át tartó küzdelembe.

    Hétfő este új évaddal tért vissza az RTL képernyőire a Nyerő Páros, amelynek szereplői ezúttal rendhagyó módon ismerhették meg egymást – még a beköltözés előtt, egy nosztalgikus Balázs Show-adásban bombázta őket kérdésekkel a műsorvezető Sebestyén Balázs.

    Ezután egy, a szobaválasztásért dúló párbajban mérhették össze rátermettségüket a szerelmesek, ahol a narancspréseléstől egészen a vakon kapura rúgásig különféle feladatokban bizonyíthattak.

    Végül Hercegék állhattak a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, így ők a nemrég új designt kapott villa luxuslakosztályát vehették birtokba. Az utolsó két helyen végzett párost azonban egészen más körülmények fogadták – Simon Erika és férje, Simon Attila, valamint Berényi Dorina és Győrfi Márton, azaz DJ Jauri a kertben felállított kapszulákban kényszerültek aludni. Az ingatlanosként dolgozó Berényi padlót fogott, amikor meglátta új lakhelyét.

    Olyan, mint egy vécé! Hova rakom a bőröndöket, a ruháinkat? Hol sminkelek?

    – adott hangot csalódottságának.

  • Szúk körű ceremóniát szeretne első körben.

    Ahogy arról az Indexen is beszámoltunk, Szarvas Andi közel másfél hónapja jelentette be, hogy párja, Zsolt az olaszországi nyaralásuk alatt megkérte a kezét. Mint kiderült, a jegygyűrű közel hat hónapig készült a legnagyobb titokban, így hatalmas volt a meglepetés.

    „Szeretnénk, ha a születendő babánk már úgy érkezne, hogy férj és feleség vagyunk, ezért úgy döntöttünk, tartunk egy szűk körű ceremóniát, ahol csak a szüleink és a testvérek lesznek jelen” – mesélte az Inspiráló Nők Gálán az egykori szépségkirálynő, aki a nagy esküvőről sem mondott le.

    Biztosan lesz egy nagy lagzi is, ahol a tágabb család, a baráti kör is jelen lesz, akikkel együtt bulizhatunk egy nagyot, és akkor már velünk lehet a gyermekünk is. Meglátjuk, hogy a szülés után hogy leszek, mennyire tudom visszanyerni a formámat, mert azért szeretnék jól mutatni a menyasszonyi ruhában. Jövő nyáron vagy utána biztosan megtartjuk.

     A 2018-as Miss World Hungary győztese eljegyzése után nem sokkal a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt: vőlegényével kisbabát várnak. A leendő szülők nemrég azt is megtudták a bababáról partijuk során, hogy kislányuk lesz.

    Én legbelül végig kislányt éreztem, de mindenki annyira a kisfiút mondott, hogy már én is elhittem. Végül aztán csak nekem lett igazam. Mivel elég csajos nő vagyok, örülök, hogy ezeket a dolgokat meg tudom majd a kislányommal osztani.

    (via Blikk )

Rovatok