Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az övé volt az utolsó szó.

    Gáspár Bea a TV2 Titkok Ramónával című műsor vendégeként beszélgetett Lékai-Kiss Ramónával a napokban. Szóba jött az is, hogy a feleséget nem-e zavarta, hogy folyton a férje, Gáspár Győző volt előtérben a nyilvánosságban. Gáspár Bea elárulta, hogy ő sosem vágyott a hírnévre, mégis egy véletlennek köszönhetően belevágtak a valóságshow-zásba.

    Én nem akartam soha előtérben lenni. Annak idején amikor elindult ez a show, az úgy kezdődött, hogy Győző megkérdezte tőlem: »Figyelj, lenne egy ilyen megkeresés, szerinted mit kezdjünk ezzel?« És akkor visszakérdeztem, hogy ez miből állna. Mondta, hogy jönne egy stáb, meg ilyesmik lennének. Mire azt kérdeztem, hogy nekem is ott kéne lennem majd? Erre ő: »Hát azt mondták, hogy nem annyira...«

    emlékezett vissza a beszélgetésre Gáspár Bea, aki az elhangzottak fényében azt mondta párjának, hogy „felőle elvállalhatják” a felkérést.

    „Konkrétan én azért mentem bele, mert akkor jártam a 30-as éveim elején, és úgymond egy unalmas háziasszony életet éltem két gyerekkel. Volt egy tízéves Evelinem, meg egy kétéves Virágom, és akkor úgy voltam, talán történik velem is végre valami. És igen, történt. Esküszöm, ezért nem bántam meg. Most, hogy így visszanézem azokat hölgyeket, akik velem egyidősek a Győző családjában, ugyanott ragadtak. Felnevelték az x-gyereküket, ugyanúgy megvannak a családi problémáik, élik a hétköznapi életüket, és a Győzike Show már leforgott húsz éve, és velük azóta szinte nem történt semmi.” – vélekedett a showman felesége.

  • Újabb nagy dobásra készül.

    Ahogy arról az Indexen is írtunk, július közepén mutatkozott be Sebestyén Balázs lemezlovasként, aki DJ Oti művésznéven adott telt házas születésnapi bulit a siófoki Plázson. A rádiós műsorvezető erről szóló terveit eredetileg viccnek gondolták a rajongók, Sebestyén akkor el is mondta, évekkel ezelőtt bizony annak is indult. Méghozzá harmadik nevéből, az Ottóból fakadóan, ami miatt annak idején egykori munkatársa, Vadon János ráragasztotta a DJ Oti nevet.

    Sebestyén most a közösségi oldalán bejelentette, hogy a ’90-es, 2000-es évek slágereit pörgető lemezlovas alteregójának újabb nagyszabású bulija várható. Ezúttal jövő augusztus 19-én a Budapest Parkban lép majd fel, melyről a következőket írja:

    2025. augusztus 19-én Európa szívét újra megdobogtatja az NDK büszkesége, DJ OTI! Siófokon olyan bulit csinált, hogy az idei tanévkezdésre kénytelenek voltak kibővíteni a 12. osztályos történelemkönyveket 2024. július 20-ig a kiadók. A szaúdi herceg szülinapi partiját és Elon Musk céges összejövetelét is visszautasító lemezlovas fenomén csak egy közönségnek mondhatott igent. Debütálása óta úgy hivatkozik a Honfoglalók tüzes lendületével felvértezett magyar bulizókra, mint Meine Familie

    olvasható Sebestyén Balázs bejegyzésében.

  • Már csak a megfelelő partnerre vár.

    A TV2 újra képernyőre tűzte a Kőgazdag fiatalok című realityt, amelyben tehetős fiatalok hétköznapjaiba kapunk betekintést. A műsor egyik visszatérője, Tuvic Aleksandra a Hot! magazinnak adott interjút, amelyben arról mesélt, hogy miként éli meg a szinglilétet. Tuvic a lapnak elmondta, hogy tizennyolc éves kora óta folyamatosan párkapcsolatban élt, de mostanság nem ismerkedik, és ezen egy darabig nem is tervez változtatni. 

    Most szükségem is volt arra, hogy kicsit egyedül legyek a barátnőimmel, és ismét megtaláljam önmagam. Amúgy is a »megszoksz vagy megszöksz« politikát folytatom egy párkapcsolatban. Az építő kritikákból képes vagyok tanulni, de senki kedvéért nem változom meg, főleg huszonnyolc évesen

    – mondta a Kőgazdag fiatalok szőkesége, akinek egyébként a gyerekvállalás is a tervei között szerepel.

    „Pont a napokban gondolkodtam azon, hogy már szívesen szülnék. Úgy érzem, készen állok, és a testem is kifejlődött hozzá, így már csak a megfelelő férfira várok. Mindig is szerettem volna családot, csak nem mindegy, kivel. Valószínűleg vagány anyuka lennék, és elkényeztetném a gyerekemet, aki persze hatalmas csibész lenne” – jelentette ki.

    (via Blikk)

  • Sírva vallott Lékai-Kiss Ramónának.

    Fekete Pákó a TV2 Titkok Ramónával című podcast szerdai adásában számára fájó dolgokról is mesél a műsorvezetőnőnek, Lékai-Kiss Ramónának. Így többek között arról, mennyire érzékenyen érinti az, ahogyan megítélik Magyarországon, pedig próbálja figyelmen kívül hagyni, mit mondanak róla az emberek. Mint korábban elmondta: azért tűnt el az utóbbi időben, mert úgy vélte, a magyar média teljesen hátat fordított neki.

    Mindig az van a fejemben, hogy valaki elmegy Nigériába, és megpróbálja ezt megcsinálni, amit én csináltam itt, Magyarországon. […] Afrikába egy fehér ember elmegy, megpróbálja az afrikai kultúrát megtanulni, afrikai népdalokat elénekelni, és elmegy fellépni, aztán jön az a… nem hinném, hogy Afrikában van ilyen ítélés, az a megítélés, amit én itt tapasztaltam

    – magyarázta könnyeivel küszködve az egykori celeb az előzetes tanúsága szerint, majd elcsukló hangon hozzátette:

    Próbáltam erős lenni, kitartani és nem figyelni arra, amit mondanak néha…

Rovatok