Index Vakbarát Hírportál

Szoboszlai Dominik: Nem akarok Steven Gerrard lenni

2023. október 30., hétfő 10:16 | aznap frissítve

Újabb remek mérkőzésen van túl Szoboszlai Dominik, aki első gólpasszait is megszerezte a labdarúgó Premier League hétvégi fordulójában. A mérkőzés után rövid interjút adott, amelyben több dologra is kitért a magyar válogatott 23 éves csapatkapitánya.

A Liverpool vasárnap délután 3–0-ra legyőzte a Nottingham Forrest csapatát az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójában. A találkozón két gólpasszt is adott a hazaiak magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik.

A nemzeti együttes csapatkapitánya előbb Darwin Núnez, majd Mohamed Szalah góljánál vállalt szerepet az előkészítésben, jó teljesítményét pedig a mérkőzés utáni értékelések is igazolták.

Szoboszlai Dominik a Nottingham elleni mérkőzést követően a sportal.hu-nak nyilatkozott. A 23 éves labdarúgó az interjúban elmondta:

Ahogy arról beszámoltunk, Jürgen Klopp múlt csütörtökön pihenőt adott Szoboszlai Dominiknek, a magyar válogatott csapatkapitánya így a kispadról nézte végig, ahogy csapattársai 5–1-re kiütötték a francia Toulouse-t az Európa-liga csoportkörében. Ez volt az első meccs a szezonban, amelyen Szoboszlai nem lépett pályára a Poolban.

(Borítókép: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa és Ola Aina, a Nottingham Forest csatára a Liverpool FC–Nottingham Forest Premier League-mérkőzésen az Anfield Stadionban, Liverpoolban, Angliában, 2023. október 29-én. Fotó: Andrew Powell / Liverpool FC  / Getty Images)

Rovatok