Index Vakbarát Hírportál

Diego Costa? Ovis kisfiú az Inter-verőemberhez képest

2015. december 21., hétfő 10:26

Diego Costát senkinek nem kell bemutatni, ő az a ritka egyszerű eszközökkel operáló csatár a Chelsea-ből, aki idén gólt alig lő, viszont mindenféle alattomos és nem ritkán brutális trükkökkel igyekszik idegesíteni az ellenfelet.

Az interes Felipe Melo hasonló nehézfiú, csak jóval kevésbé ismert, mert miután a Juventus eladta fékezhetetlensége és brutalitása miatt, jópár évig a Galatasarayban játszott, kevésbé volt szem előtt. A nyáron Roberto Mancini a 32 éves brazilban látta a klub újraemelkedésének kulcsát - edzette a Galatánál -, és visszavitte Olaszországba.

Az Inter vezeti a Serie A-t, de vasárnap este kiderült, Felipe Melo semmit nem változott juvés éveihez képest. Az Internek már az 5. percben gólt lőtt a Lazio, Melo ezt elég nehezen dolgozta fel, és a félidő közepén fejen térdelt egy lazióst. A játékvezető versenybalesetnek minősítette, Melo megúszta.

Öt perccel a vége előtt a lapot még mindig elkerülte, de azt már nem, hogy amikor a tizenhatoson belül Milinkovics-Savicsra ugrott rá, és terítette le, a bíró befújja a büntetőt. Candreva a kipattanót rúgta be Handanovics védése után, a várható vereséget Melo egyedi módon dolgozta fel: Lucas Bigliát karatésként rúgta le. A fejét és a vállát találta el, megkapta a már nagyon jól megérdemelt egyből pirosát, mehetett le.

A hosszabbításban még Milinkovics-Savicsot is leküldték egy szabálytalanságért, de a Lazio október 25-e után újra győzött a bajnokságban. 2-1 lett, Candreva két gólja között Icardi talált be.

Rovatok