Index Vakbarát Hírportál

Csodagyerekre bukkant a Puskás Akadémia

2017. június 23., péntek 13:05

Mint az közismert, a Puskás Akadémia célkitűzése, hogy új tehetségeket fedezzen fel és neveljen ki a magyar labdarúgás számára. A Nemzeti Sport pénteki híre szerint a klub megint nagyot dobott ezen a téren, a felcsútiak egy újabb csiszolatlan gyémántra bukkantak.

Hiába rejtegette a szezon nagy részében a kispadon Radó Andrást a Ferencváros, a Puskás Akadémia éles szemű játékosmegfigyelőit nem könnyű átverni, így is felismerték a 23 éves tinédzser tehetségét. Radó alig két éve igazolt a Fradihoz, ahol most valószínűleg egy kicsit csalódottak, hogy csak ugródeszkának tekintette a klubot.

A hírek szerint a vezetők már beletörődtek a dologba, és elfogadták a Puskás vételi ajánlatát, a felcsútiaknak mindössze a játékossal kell megegyezniük, ami bizonyosan formaság.

A fiatalos és dinamikus Puskás Akadémiának nehéz ellenállni, főleg amióta kiderült, hogy egy-két éven belül bajnokcsapatot szeretnének látni Felcsúton. Erősítenek is becsülettel, a feljutás óta eltelt pár hétben a visszatérő légiósokkal együtt már egy egész csapatnyi új játékosa lett a klubnak, még az is jött, aki annyira nem akart.

Radó sikerességéhez minden adott Felcsúton, ahol Pintér Attila irányításával bontakoztathatja ki képességeit. Talán csak a fokozott figyelmet és nagy nyomást lesz nehéz megszoknia, ami egy ilyen nagy klubnál nehezedik a játékosokra.

Rovatok