Index Vakbarát Hírportál

Még bajba is kerülhet a Real, továbbmehet a Liverpool

Vége
000 RT3K7

A legfontosabbak

Index
2017.11.21. 20:19
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hat lesz belőle este a Bajnokok Ligája csoportkör 5. fordulójában. Ma sok kérdés eldőlhet.

  • Már csak az előbb említett Real Madrid miatt is, de az is, hogy ki lesz a csoportelső, de ha Real bajba kerül, akkor mi lesz? Egyszóval, erre koncentrálunk elsősorban ma este.

  • Az elmúlt két Bajnokok Ligáját nyerő madridiaknak van gondja bőven. A bajnokságban már egyre messzebb kerülnek (már 10 pontra) az örök rivális Barcelonától. A BL-ben jelenleg a második helyen állnak a már továbbjutott Tottenham mögött, iga öt pontra vannak a Dortmundtól és a ciprusi APOEL-től, de ha ma kikapnak, akkor még komoly bajba is kerülhetnek (Papírforma szerint nem fognak, de a papírforma, mint tudjuk...)

  • Csak 1-1-re végzett a szlovén Mariborral, így csak akkor marad esélye a tobábbjutásra, ha az utolsó fordulóban Liverpoolban egy pontnál többet tud szerezni. A szlovén bajnok amúgy a 92. percben egyenlített, már biztos kieső, de így is szerzett egy pontot Moszkvában. Nekik már az Európa Ligás folytatás is elszállt ezzel a pontvesztéssel.

  • A Porto ellen, de Talisca gólja igazán zseniálisra sikeredett. Nem is a gól, hanem a gólt megelőző szituáció. Cenik Tosun emelése és passza emelte ezt a gólt az átlagos fölé. Ezzel a Besiktas egészen biztosan továbbjut a csoportból. 

Rovatok