Index Vakbarát Hírportál

A sztárcsatár szavak nélkül reagált, London máris a megváltóját várja

2023. december 29., péntek 16:44

Amikor már úgy festett, hogy kicsit csendesedik a helyzet Victor Osimhen körül, akkor egy többértelmű reakcióval sikerült olajat öntenie az átigazolásával kapcsolatos pletykák tüzére.

A Napoli nigériai csatára 2020-as érkezése után fokozatosan a liga egyik legjobb befejezőjévé vált, az előző kiírásban pedig 39 tétmeccsen 31 góllal segítette a bajnoki címet 33 év után visszaszerző együttest.

Minden szép és jó is volt, klubja még a szaúdi óriási ajánlatokat is elutasította, mondván, még 500 millió euróért sem mondanának le róla.

Hanem aztán megromlani látszott a viszony a felek között, a sértett gólkirály ügynöke még a pereskedést is kilátásba helyezte – angol lapok pedig már arról cikkeztek, hogy a Real Madrid csak a piac megnyitására vár, hogy „kiszabadítsa” Osimhent Nápolyból.

Aztán rendeződött a helyzet, a sztárcsatár termelte a gólokat, kiosztotta az év talán leglátványosabb gólpasszát is, karácsony előtt pedig jött a hír, hogy szerződést hosszabbítottak a felek. 

Persze már ennek megkötésekor is akadtak olyan hangok, amelyek arról pusmogtak, hogy igazából csak az volt a lényeg, hogy némi fizetésemelésért cserébe bekerült egy (forrásoktól függően) 120-130 millió eurósra írt kivásárlási záradék, ami elősegítheti Osimhen klubváltását.

Most pedig erős lökést kaptak ezek a pletykák, miután az X-en (lánykori nevén Twitteren) egy olyan képpel köszöntötték 25. születésnapján Osimhent, amelyen gyerekként a Chelsea mezét viseli, azzal a szöveggel a köszöntés után, hogy legyen szíves átigazolni és megmenteni a pocsékul szereplő londoni csapatot, amely évek óta csatárválságban szenved.

A nigériai játékos ezt két szívecske mellett egy imádkozós emojival köszönte meg, és már ez is elég volt ahhoz, hogy beinduljanak a pletykák: Osimhen olyan üzenetre reagált, ami a klubváltását vetíti előre.

Hogy ez valóban összejön-e, az bő egy hónapon belül kiderül, de ismerve a Chelsea átigazolási politikáját, ez közel sem lenne meglepő...

(Borítókép: Victor Osimhen. Fotó: Matteo Ciambelli / DeFodi Images / Getty Images Hungary)

Rovatok