Index Vakbarát Hírportál

Megszólalt a Bayern München vezetőedzője Lőw Zsolt és Joshua Kimmich balhéja után

2024. február 19., hétfő 07:57

Lőw Zsolt alaposan összeszólalkozott Joshua Kimmichhel a Bayern München vasárnapi, Bochum elleni mérkőzését követően. A történteknek alighanem lesz még következménye, igaz, Thomas Tuchel, a bajorok vezetőedzője azt nyilatkozta, ami történt, az teljesen normális.

Nehéz időszakon megy keresztül a Bayern München, a csapat ugyanis egymás után háromszor is kikapott. Bár a hétközi, Lazio elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén elszenvedett 1–0-s vereség könnyedén helyrehozható, az egy héttel ezelőtti, Leverkusen elleni 3–0-s, valamint a vasárnapi, bochumi 3–2-es fiaskóért nagy árat fizethetnek a bajorok, így ugyanis már nyolc pontra nőtt a hátrányuk az éllovas Bayer Leverkusennel szemben.

Ráadásul az sem segít a helyzeten, hogy meglehetősen feszült lehet a légkör az öltözőben, ezt támasztja alá egy kisebb incidens is. Ahogy arról beszámoltunk, Lőw Zsolt, Thomas Tuchel vezetőedző asszisztense a mérkőzést követően összeszólalkozott Joshua Kimmichhel, aki meglehetősen frusztrált volt, miután a 63. percben lecserélték.

Az esetről videó is készült, amelyből a Bild szerint tisztán kivehető, hogy Lőw Zsolt káromkodik – az indulatok valóban láthatóak –, de tettlegességig nem fajult a szópárbaj, Manuel Neuer, a csapat kapusa és kapitánya ugyanis közbelépett, és a kabátját megragadva fogta le a magyar szakembert.

Thomas Tuchel szerint normális, ami történt

Hogy mi lesz a folytatás, lesz-e bármilyen büntetés, azt nem tudni, de aligha maradnak következmények nélkül a történtek.

Bár Thomas Tuchel vezetőedző a lefújást követően nem jelent meg a sajtótájékoztatón, röviden nyilatkozott a történtekről.

„Pontosan tudom, mi történt, de az nem tartozik a nyilvánosságra. A futballban teljesen normális, ami történt, ha bizonyos határokon belül marad. És ez ott is marad” – mondta a vezetőedző.

(Borítókép: Lőw Zsolt 2023. október 8-án. Fotó: Alexander Hassenstein / Getty Images Hungary)

Rovatok