Index Vakbarát Hírportál

Szoboszlai Dominik: Ez nekem új helyzet

2024. április 1., hétfő 09:41

A Liverpool vasárnap hátrányból nyert hazai pályán a Brighton ellen, a győzelemből pedig Szoboszlai Dominik is kivette a részét. Mivel a Manchester City gól nélküli döntetlent játszott az Arsenal ellen, a liverpooliak előnye két pont a tabella élén. A magyar válogatott csapatkapitány elárulta, mi kell ahhoz, hogy innen már ne engedjék ki a kezükből a bajnoki címet.

Fontos győzelmet aratott a Liverpool az angol élvonal (Premier League) 30. fordulójában vasárnap. Bár a csapat hátrányba került a Brighton ellen hazai pályán, fordítani tudott. Szoboszlai Dominik fontos szerepet játszott a sikerben, és csak a mérkőzés végén, a 94. percben cserélte le Jürgen Klopp menedzser.

Igaz, a magyar válogatott csapatkapitány ezúttal nem szerzett gólt és nem adott gólpasszt, de jó értékeléseket kapott, a kulcspassza pedig fontos volt a három pont megszerzéséhez, a brit sajtótól túlnyomó részben 6-os és 7-es osztályzatokat kapott.

Örömét csak tetézte, hogy vasárnap este csapata két legfőbb vetélytársa, a Manchester City és az Arsenal gól nélküli döntetlent játszott egymással, így a liverpooliak két ponttal vezetik a tabellát, miközben az első három helyezettnek még kilenc bajnokija van a bajnokság végéig. Szoboszlai Dominik a két találkozót követően a Sportálnak beszélt többek között arról, hogy

Rovatok