Index Vakbarát Hírportál

Két új összehajtható telefonról pletykálnak a Samsungnál

2019. március 6., szerda 09:51

Nemrég mutatta be a Samsung az összehajtható, Samsung Fold névre keresztelt telefonját, most máris arról pletykálnak, hogy még két másik, szintén hajtogathatós telefonon dolgoznak. 

A Bloomberg úgy tudja, hogy egyik kihajtható telefon hasonló szisztémával működik majd, mind a Huawei Mate X, és lesz egy harmadik változat is, ami vertikálisan nyílik majd, és kisebb kijelzőt kap. Ez a pletykák szerint leginkább a Motorola koncepcióját követi majd, vagyis úgy kell elképzelni, mint anno a kinyitható telefonokat, csak nyomógombok helyett az egész belső felület egy egybefüggő érintőkijelző lesz. 

A lapnak szivárogtató forrás szerint még idén bemutathatják mindkét változatot, de árakról egyelőre nincs szó. Az áprilistól kapható  Samsung  Galaxy Fold luxuseszköz lett, az ára is 2000 dollár lesz majd, igaz a versenytárs Huawei Mate X  sem lesz olcsóbb, de azt például már kézbe tudtuk fogni, míg a Samsung csak vitrinből mutatta meg az újságíróknak a telefont. Sokan ezért úgy vélték, hogy még nincs minden rendben a készülékkel, de a cég azonnal cáfolta mindezt, ők azzal magyarázzák az egészet, hogy egyszerűen csak nem akarták, hogy a rivaldafény lekerüljön az S10 telefonokról

Rovatok