Index Vakbarát Hírportál

Legfrissebb

Keresés

29 találat az Indexről, és a környékéről.

2020. május 23., 08:49

Filléres novellák egy képhez

A vörös matrica, a nyolcadik utas, a Fekete Olaj. Milyen novellát ír három író, Mán-Várhegyi Réka, Cserna-Szabó András és Kiss Tibor Noé ugyanahhoz a képhez? Index tárcák, különkiadás.

2020. május 9., 09:54

Filléres novellák egy képhez

Apám akkor. Költözünk haza. A milói Vénusz körtefából. Milyen novellát ír három író, Grecsó Krisztián, Kiss László és Méhes Károly ugyanahhoz a képhez? Index tárcák, különkiadás.

2020. április 18., 21:01

Elhozza a karantén az ősz haj forradalmát?

Ahogy telnek a karantén hetei, úgy szembesülnek egyre többen lenőtt, őszülő vagy ősz hajukkal. Az ősz hajhoz sokan még mindig az öregséget, az igénytelenséget társítják, pedig nem muszáj így lennie.

2020. április 18., 14:48

Ahol morális válságot okozott a futballisták fizetése

Az angol futballisták nem akartak engedni a fizetésükből, a klubok pedig inkább a konyhások és a takarítók bérén spórolnának. Lett is nagy felháborodás, politikusok, polgármesterek szólaltak fel. A járvány arra is rámutatott, milyen kockázatos a Premier League üzleti modellje.

2020. április 18., 10:32

Novellanap az Indexen

Megjelent első novelláskötetünk, az Istennek nehéz. Ennek apropójából kortárs magyar írók és szerzőink mininovellákat írnak egyes cikkeinkhez. Ezeket összegyűjtve itt olvashatják.

Rovatok