Nem volna baj a Hősökkel, csak ez a de ne volna mindig ott
A hely, ahol szárba szökken a zeller.
A hely, ahol szárba szökken a zeller.
A legtöbb problémát a sonkáknál találták.
Megtalálható minden, ami a húsvéti asztalra kell.
A vásárlók több szempontot is figyelembe vesznek.
A zsugorinfláció ezt az ünnepet is utolérte.
Változtatnak a kiszerelésen, hogy el tudják adni a termékeket.
Ő csak ajándékba kapta a pakkokat.
Nehéz időkben az export menti meg az ágazatot.
Mélyen a zsebünkbe kell nyúlni az ünnepi asztalra valóért.
Pierre még mindig Spanyolországban jár.
Helyszíni beszámoló Spanyolországból.
Pierre nem lassít, sőt belehúz. Terítéken a hús és még valami.
Nehéz év után kiszámíthatatlan jön a húsiparban is. Egy a biztos, áremelésre kényszerülnek, de ez a húsvéti termékeket még nem érinti.
Már bíróságon az ügy, az élelmiszerek megnevezését szigorúan szabályozzák itthon.
Rétvári Bence államtitkár saját kezűleg készített réteseivel járul hozzá a rendezvény sikeréhez.
Nagypéntek 1980-ban április 4-ére esett, tudunk egymásról, mint öröm és bánat. Enyém a múlt és övék a jelen.
Az ünnepi fogyasztás nagyjából 15 milliárd forint körüli forgalmat generál.
Persze, az sem mindegy, mit eszünk hozzá.
Húsvét előtti videóbeszámoló a hentestől.
A tej, a tojás és a kávé ára is emelkedik.
Érezhetően emelkedik az élelmiszerek ára, a húsvéti sonkáért és a tojásért is többet kell fizetni.
Gyomor, emésztőrendszeri megbetegedést, és influenzaszerű tüneteket okozhat. Semmiképp se fogyasszák el.
Valószínűleg megtörik a trend, hogy az emberek a drágább, jobb termékeket keresik.
2019-ben is közel 10 milliárd forintot költünk majd húsvéti sonkára, vagyis minden magyar ezer forintot.
Összeszedték, amit a húsvéti sonka és tojás vásárlásáról tudni érdemes.
Most akkor tényleg rákkeltő? Vagy csak úgy, mint a napfény? Soha többet ne együnk húst? Vegának lenni jobb? Mind meghalunk? Szájbarágó húsügyben.
A génmanipulált disznónak olyan sonkája van, hogy a hentes sírva fakad tőle. A disznó meg belehal.
A szegedi boltban egy láda sarka került elő a sonkából, majd otthon még néhány csontszilánk is.
Jézus zsidó volt. A zsidók nem esznek disznóhúst. Akkor miért ezzel ünnepeljük mégis a feltámadását?
Iszonyat sokkoló kólás szakácskönyv jelent meg, amiben minden étel titkos összetevője a kóla, a sonkától a cheddarkrémen át a hagymalevesig. És hogy még finom is? Most végre kiderül!