10+1 gasztrokönyvet ajánlunk karácsonyra
10+1 gasztrokönyvet ajánlunk olvasóink figyelmébe.
10+1 gasztrokönyvet ajánlunk olvasóink figyelmébe.
Az úgynevezett klímabónusz bőven fedezi a közüzemi számlák drágulását.
Régóta küzdött betegséggel.
Vizapacal, kaviár.
Aki a Főzőskönyvet szerette, az Adjuk meg a módját! című kötetnek is örül.
Elolvastuk, és utána sóvárogva vágytunk egy hideg, másnapos pizzára.
A középkori hipszterek összepattintották a kereszténységet és a gasztronómiát.
Saly Noémi ismét nyomozásba kezd, a szálak ezúttal Erdélybe vezetnek.
Egy rákosligeti ház padlásán talált kézirat és Parti Nagy Lajos féltényprózája kellett hozzá.
Podcast azoknak, akik szeretnek nyelvészkedni a konyhában.
Gundel Károly hagyatéka a mai modern konyha.
Pierre megint eljött, beült a mikrofon mögé, és mesél.
A szakácskönyv az egyik legjobb ajándék: könnyen beszerezhető, szép és mindenki örül neki. Válogatásunkban annak is talál szakácskönyvet, aki nem is szeret főzni.
Nem elég, ha szép egy szakácskönyv, nem árt az sem, ha használható. A kínálat négyezertől 13 000-ig terjed. Elmondjuk, kinek melyiket vegye ajándékba.
Nagyon régen jelent meg annyi szakácskönyv, mint idén: van miből válogatni annak, aki ezt ajándékozna. Leszámolhatunk a trutymós rántással, az "olasz kajával" és a margarinnal.
Tényleg nem illik húst tenni a spagettire? És miért vernek át minket az olívaolajjal? Váncsa István most megmutatja, hogy mi az olasz szegénykonyha titka.
Bombasiker lett a blogja, majd az annak alapján írt szakácskönyve is, Főzelékes Feri mégsem akar saját helyet nyitni. Szatmári Ferenc elmeséli, miért rántás és habarás nélkül főz, mikor jutott eszébe a tökéletes rántotta, és azt is, mi a baja a liszttel.