Index Vakbarát Hírportál

Szívrohama volt Andrew Tate édesanyjának

2023. december 22., péntek 16:04

Csütörtök délelőtt kapták a hírt a Tate testvérek, hogy édesanyjuknak szívrohama volt, és kórházban ápolják. A fivérek jelenleg nem hagyhatják el Romániát folyamatban lévő büntetőperük miatt, azonban most engedélyt kértek édesanyjuk meglátogatására.

Andrew Tate csütörtök délután osztotta meg X-oldalán a tragikus hírt édesanyjáról. Azt írta, pénteken bemegy a bíróságra, hogy engedélyt kérjen a távozásra, és meglátogathassa édesanyját Angliában.

Szóvivőjük „kritikusnak és lesújtónak" nevezte a helyzetet, és azt mondta, remélik, hogy a bíróság gyorsan jóváhagyja számukra az ideiglenes távozást Romániából.

A hírhedt influencerrel és testvérével, Tristannel szemben szeptemberben enyhítették az utazási korlátozásokat, így bárhová utazhatnak Romániában. Korábban Bukarest területén kívülre sem utazhattak engedély nélkül.

A testvéreket eredetileg 2022 decemberében tartóztatták le, márciusig börtönben voltak, majd házi őrizetbe helyezték őket. A következő vádemelés júniusban érkezett ellenük, és két női társuk ellen.

Rovatok