Index Vakbarát Hírportál

Ez történik a világban valójában

2014. augusztus 5., kedd 10:20

Aki egy kicsit is tájékozottabb a világ eseményeinek dolgában, annak bizonyára már feltűnhetett, hogy az utóbbi pár hónapban gyanúsan felgyorsultak az események. „Föld bolygónak” nevezett otthonunk kezd hasonlítani egy felbolydult méhkasra: egyre durvább az orosz-ukrán konfliktus, repülők esnek az égből, Izrael és a palesztinok újra fegyvert ragadtak, Irakban hirtelen kikiáltották az Iraki és Levantei Iszlám Államot, eközben Nyugat-Afrikában halálos kór ütötte fel a fejét.

Figyelem: cikkünk a világot érthetetlenül komolyan vevők megzavarására alkalmas állításokat tartalmaz. Az összeesküvés-elméleti napra készült többi cikkünket itt találja. (Ezt a közleményt felsőbb erők utasítására, utólag illesztettük ide.) 

Véletlen? Aligha.

Kevésbé éles szemű megfigyelők szerint ez a puszta véletlen műve. A tudás ellensége ugyanakkor nem a tudatlanság, hanem a tudás illúziója. A világ irányítói egyre kevésbé tudnak elbújni. Nem elég az igazság kapuin kopogni: ha megtehetjük, hogy nyílt szemmel tekintsünk az eseményekre, miért csuknánk be a szemünket?

Bár ezt tagadni fogják azok a hatalmak, akiknek ez érdekében áll, sőt, azokat egyenesen bolondnak fogják titulálni, akik ki merik mondani az igazságot: a tények azonban önmagukért beszélnek. Az ugyanis, ami a világban most zajlik, nem más, mint egy évmilliók óta tartó konfliktus újabb, és valószínűleg utolsó fejezete.

Ennek megértéséhez azonban arra van szükség, hogy egy rövid időre elszakadjunk attól, amit a háttérhatalmak által ellenőrzött tudatgépezet aprólékos munkával elhitetett velünk. Az igazi igazság évmilliókkal ezelőtt kezdődött, amikor a földönkívüli alakváltó reptiliánok – azaz gyíklények vagy gyíkemberek – két csoportja, az arkhónok és a fekete nemesek közt örökösödési háború tört ki.

A hosszú és véres háború ugyanakkor a keresztény időszámítás kezdete előtti 15. században fordulóponthoz érkezett, amikor az egyik dinasztia bolygónkra hozta azt a 13 kristálykoponyát, amely leginkább meghatározza a világpolitikát 2014-ben. Az emberiség általunk ismert történelmét ugyanis az ezekért való folyamatos küzdelem határozza meg.

De mi közünk nekünk, magyaroknak ehhez a nagyon is távolinak látszó konfliktusohoz?

Elég sok! Az évszázadokon tartó küzdelem során ugyanis az arkhónok és a fekete nemesek a világ különféle pontjaira hordták szét a koponyákat. Néhány el is pusztult, ugyanakkor a kilenc, még ma is létező koponyából három is a Kárpát-medencében maradt. Ezek között viszont volt egy, ami az összes koponyánál fontosabb volt. Az arkhón Anjouk ugyanis Magyarországot választották az országalma őrzőjének. A tét pedig nem kicsi: az országalma ugyanis négy másik koponyával együtt halálos fegyverré válik, amellyel egyszer, s mindenkorra véget vethet a gyíkviszálynak, aki megszerzi azt.

Szinte közhelyszámba megy, de a rendszerváltás idején kötött titkos szovjet-amerikai-magyar-izraeli megállapodásba, a Rózsadombi Paktum titkos záradékába – kifejezetten a fekete nemes Horn Gyula kérésére - bekerült egy rész, amely látszólag egymással nem összefüggő objektumokhoz való hozzáférést titkosította. A Pilis három piramisának, és Attila Tisza mélyén fekvő sírjának kulcsai egy időre elérhetetlenné váltak. A közelmúltbeli hazai eseményekkel együtt egyszerre nyernek értelmet, ha két különösen fontos arkhón – akik ezt eddig persze sikeresen titkolták el – 1989-től napjainkig tartó tevékenységét közelebbről is megvizsgáljuk.

Az ősreptilián konfliktus jelenkori szakaszában ugyanis két személy van, akiken nagyon sok múlhat a közeljövőben: 

Semjén Zsolt és Orbán Viktor.

Kik állnak a háttérben?

Arra a magyar emberek is helyesen éreztek rá, hogy nem minden az, aminek látszik. Szinte mindenki, aki a hazai poltikában labdába tud rúgni, vagy arkhón, vagy pedig fekete nemes származású. Az arkhónok egy ideje már inkább más bolygókon élnek, a nevükhöz fűződik a HAARP kiépítése, azonban bolygónkon is nagy számban jelen vannak. A fekete nemesek pénzügyi és politikai háttérhatalomként irányítják a Földet, Illuminitásként is ismerhetjük őket. A magyar történelem is az ő csatájukról szól. De kik a vezető reptiliánok?

Híres, fontos arkhónok, arkhón csoportok (nekik kell drukkolni): Széles Gábor, Szent István, Jézus, Matolcsy György, Orbán Viktor, Orbán Gáspár, Attila, Semjén Zsolt, oroszok, palesztinok, ISIS (sumérok), Vlagyimir Putyin, Angela Merkel, Ban Kimun

Híres, fontos fekete nemesek, fekete nemes csoportok: Kádár János, Horn Gyula, Mesterházy Attila, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Welsz Tamás, Nemzetközi Kürtőskalács Szaktestület, Soros György, Molnár F. Árpád, ukránok, zsizraeliek

Ők azok, akik végül egyesíthetik a legerősebb kristálykoponyát és az országalmát a többivel, ezzel pedig pontot tehetnek az évmilliárdok óta húzódó konfliktus végére.

Jól jegyezzük meg ezt a négy pár földrajzi nevet, amelyeknek látszólag nincs túl sok köze egymáshoz, de gyerekeink jó eséllyel már a történelemkönyvekből fogják tanulni ezeket a neveket: 

A világban jelenleg a Kárpát-medencéből mozgatják a globális konfliktusokat: a cél, hogy a kristálykoponyákat végül itt egyesítsék, azonban a reptiliánok vérszomja megakadályozza, hogy bosszú nélkül törjenek világhatalomra, ezért sok helyi konfliktust is le kell rendezniük addig. Ezek hátterében az áll, hogy az arkhónok a kristálykoponyák segítségével akarnak leszámolni a fekete nemesekkel. Orbán és Semjén arra tették fel az utóbbi 25 évüket, hogy megszerezzék a koponyákat, elküldjék külföldi szövetségeseiknek, majd miután ők bosszút álltak, létrehozzák a szuperkoponyát. 

  Ezért van annyi vérontás egyszerre jelenleg a világban.  És most kerüljenek helyére a kirakós darabjai!

Attila koporsója és az ISIS előretörése

Sumér-magyar testvéreinknek Semjén Zsolt, az attilaság 370. megtestesülése juttatta el a kulcsfontosságú kristálykoponyát (sumér->samír->semjén). A sumérok nem csak vér-és nyelv rokonaink, mitológiájukban számos rajz és elbeszélés utal arra, hogy a legnagyobb uralkodóik reptiliánok voltak.

Amikor Semjén 2013. március 15-én először belovagolt Kézdivásárhelyre, nem csak azért ment, hogy sudár termetén körbemutogassa a sújtásos mentét, hanem fontos üzenetet küldött sumér testvéreinknek. A látogatás valódi célját a fősodratú média agyonhallgatta, de most lehull a lepel. Tudvalevő, hogy Semjén barna lovára - amelynek felmenői egyébként Mezopotámiában legelésztek évezredekkel ezelőtt -, csak a beavatottak által felfedezhető helyre rovásírással a Tempus Adest, Lacertae! latin nyelvű feliratot tetoválták, ami természetesen azt jelenti, hogy Itt az Idő, Gyíkok. 

Tusványos valódi üzenete

Sokan sokfélét írtak már Orbán tusnádfürdői beszédének valódi jelentőségéről,de tudatlanság sötét erdelyéből nehéz értelmezni egy ilyen magas szintű reptilián szavait. "Olyan időket élünk, amikor minden megtörténhet" - mondta Orbán a sumér-magyar koponyacsere "helyszínének" szomszédságában. Mi mást jelenthetnének ezek a szavak, mint egy komoly hadüzenetet a fekete nemeseknek?

A kristálykoponya transzportálása a mai Irak – az egykori Mezopotámia – területére túlságosan kockázatos lett volna a háttérhatalmak által felügyelt, a lakosság permetezésére használt repülőgépeken, ezért Semjén Zsolt egy sokkal biztonságosabb módszert választott. Erdélyben a székely gyíkemberektől kapott egy igazi erdélyi kürtőskalácsot, amely éppen annyiszor – kilencszer – tekeredik, mint a DNS. Azt gondolom már értik, hogy ezt mire használta, de azért a kevésbé nyitott szemmel járó olvasóinknak itt a magyarázat.A hagyományban számos helyen említik, hogy Attila hármas koporsója különleges összetétele révén egy

mágneses monopólus generátor,

  és reptilián DNS-el működik.

Semjénnek tehát nem kellett mást tennie, mint a megfelelő helyre behelyezni a kürtőskalácsot a koporsóban, és így elindultak monopólus-termelő folyamatok. A mágneses monopólus generátor időt állít elő. Innen már egyszerű történet: Semjén visszautazott az előállított idő segítségével magához Gilgameshez, átadta neki a kristálykoponyát, ő pedig a megfelelő helyre elrejtette és a megfelelő helyre leírta, hogy évezredekkel később mikor kell figyelni egy Semjén nevű ember üzenetét az Újhazából. Így került a koponya a sumérok szövetségéhez, az ISIS-hez, amely ezután a háttérhatalmak földi helytartói számára érthetetlenül megerősödött, és kemény háborút indított a fekete nemesek ellen Szíriában és Irakban.

Semjén időutazásának másik, nem várt következménye a fekete nemesek által propagált kürtőskalács-ellenes lobbi fellángolása, amely éppen napjainkban ugrotta át a média ingerküszöbét, amikor a Nemzetközi Kürtőskalács Szaktestület visszautasította a kürtőskalács hungarikummá nyilvánítását. Ezzel a szakrális magyar lelket is jelképező kalács elindult a létezés lejtőin, és már a siófoki bazársorról is kitiltották.

A palesztinok Pilis nevű királya

Palesztin testvéreinkhez sokkal egyszerűbb volt eljuttatni a koponyát. Sokan nem tudják, de a palesztin nép neve onnan ered, hogy volt egyszer egy Pilis nevű királyuk. Ez a Pilis pedig gondoskodott arról, hogy a pilisi piramisok tövében, a Föld szívcsakrájának közvetlen közelében kezdődjön egy csillagösvény, amely egyenes Jézus, a magyar pártus herceg bölcsőjéhez vezet, a palesztinai Betlehembe. Orbán Viktor ide hozta el a második kristálykoponyát, amikor tavaly október végén felavatta a pilisszentkereszti turistaházat.

Az avatáson, miután átvágta a szalagot, annak egy darabját cinkos mosollyal Thúroczy Lajosnak, a Magyar Természetbarát Szövetség elnökének álcázott palesztin ügynök kezébe adta, és többen is hallották, hogy ezt suttogta „Lajos” fülébe:

el-keriszate el-zsömzsöme, 
 

ami annyit tesz arabul, hogy kristálykoponya. Orbán ezzel adott jelet a palesztin arkhónoknak.  

A világ cionista erői azonban tudomást szereztek az akcióról, és évtizedek óta nem látott erősségű támadást indítottak Palesztina ellen.

Paks, a maláj gépek és az országalma

Az orosz-ukrán-magyar viszonyok szempontjából három esemény tűnik fontosnak az elmúlt nyolc hónapból: a paksi paktum aláírása, a forradalom kitörése a Majdanon és az azt követő polgárháború, illetve a maláj utasszállítógép lelövése. Ezeknek az eseményeknek a mozgatórugója nem más, mint az oroszok kezében lévő kristálykoponya.

Az oroszok a magyar mellett az egyik utolsó szakrális nép, noha tisztaságukat sokkal kevésbé őrizték meg az idők során. A szakrális népek közötti ősidőkre visszanyúló együttműködés egyik modern kori gesztusaként az oroszok felajánlották, hogy ha ők már végeztek az ellenségeikkel, akkor átadják nekünk a kristálykoponyájukat, hogy azt az országalmával egyesítve megsokszorozzuk az erejét és végleg legyőzzük a fekete nemeseket. Az oroszok a nagyerejű kristálykoponyájukat azonban csak atomerőműnek álcázott dimenziókapun keresztül tudják ide juttatni, ezért január elején szerződést kötöttek Orbán Viktorral a paksi bővítésről.

Nem meglepő módon alig két héttel később „forradalom” tört ki a szomszédos Ukrajnában, amely a fekete nemesek ősi birodalmának egyik maradványa.

Az illuminati ahhoz az eszközhöz fordult, amely a világtörténelemben már sokszor elősegítette a győzelmét: káoszt teremtve akarta megakadályozni, hogy a spirituális létigazságot hordozó népek felülkerekedjenek.

Tervük egyelőre csak részben sikerült.

Az oroszok nem voltak annyira ostobák, hogy a kristálykoponyájukat kitegyék a kommunista kútmérgezésnek, ezért még az 1920-as évek elején eljuttatták Malajziába, egy magyar-maja táltos közösségbe. A terv az volt, hogy ha eljön az idő, akkor Szibériába transzportálják majd a koponyát egy ősi dimenziókapun keresztül.

A kapu Szibériai felének megnyitása a március közepén eltűnt MH370-es maláj gép feladata volt. A reptiliánokat szolgáló maláj pilóta egész egyszerűen Szibériába irányította a gépet, ahol a megfelelő helyen a földbe csapódva egy óriási lyukat ütött a földbe (a globális tömegmédia félretájékoztatás szerint a szibériai lyukakat a globális felmelegedés okozta). A terv másik része azonban félrecsúszott, ugyanis a kapu malajziai odalát egy Hollandiában rejtőzködve élő, orosz származású sámánnak kellett volna megnyitnia. A fekete nemesek azonban még idő előtt rájöttek, hogy mire készül az arkhón világösszeesküvés, és az ukrajnai káoszt kihasználva június 18-án lelőtték a Malaysian Airlines MH17-es járatát.

A Kádár-koponya rejtélye

Az arkhónok számára a terv egyik kulcsmomentuma volt az ellopott Kádár-koponya visszaszerzése. A Kárpát-medencében ugyanis eredetileg csak három koponya volt, de az állóvizet rendesen felkavarta Kádár János halála. A fekete nemes halála után évekkel derült ugyanis ki, ami a reptiliánok történelmében csak millió évente egyszer fordul elő: Kádár teste ugyanis kristályhordózó volt. Ezt maga Kádár is tudta, így jó előre értesítette reptiliántársait, akik viszont stratégiai megfontolásból csak 2007-ben lopták el a koponyát a Fiumei úti Sírkertből.

A koponya azonban nem maradhatott Magyarországon, és ezt Welsz Tamás is tudta, aki akkor a Charity March nevű szervezet képviselőjeként már évek óta vitetett ki mentőautókat Nyugat-Afrikába. Ez neki épp kapóra jött akkor, hiszen így könnyedén csempészhette Bissauba a szuperfegyvert. A fekete nemeseknek sem lehetett viszont örökre ekkora szerencséje: Welszt itthon az arkhónok kicsinálták március huszadikán, Orbán fejében pedig már össze is állt a terv.

Alig hűlt ki Welsz holtteste, a miniszterelnök legbátrabb sarja, Orbán Gáspár már a koponya nyomában volt. A foci-vb körüli felhajtás pont elég volt ahhoz, hogy a média bekajálja, hogy Gazsi csak afrikai gyerekeket tanít májustól Ugandában. Az viszont már senkinek nem tűnt fel, hogy Gáspár Bissauba is eljutott az afrikai út során, ahonnan egyenesen a vb-döntőre vezetett az útja.

Így már nem is olyan meglepő az elégedett mosoly Putyin, Merkel és Orbánék arcán a július 13-án, a Maracana Stadion díszpáholyában készült képeken.

Az arkhónok ekkora már egy biztonságos riói luxushotel széfjében őrizték Kádár koponyáját.

Gáspárnak persze nem volt könnyű dolga: bissaui akcióját a fekete nemesek sem hagyták annyiban, és Nyugat-Afrikában tömegével jöttek elő a föld alól a reptiliánok, akik a fiatal kalandorra vadásztak. Elkapni persze nem tudták, viszont egyszerre annyi lyuk nyílt meg a föld peremén, hogy a reptiliánokkal együtt a földre érkező mérges gázok miatt óriási Ebola-járvány tört ki.

Mi értelme van mindennek?

Csak felületes szemlélők számára tűnhet úgy, hogy az erőszak monopóliumának fenntartásán kívül nem sok. Azt már nem sokan tudják, hogy az arkhónok végső győzelme után a győztes alakváltó földönkívüliek és népük visszatérhetnek oda, ahonnan jöttek. Ez a magyarok esetében természetesen a Szíriuszt jelenti.

Orbán és Semjén nem várja tétlenül a végső győzelem eljövetelét. Sokaknak feltűnt már, hogy milyen pazarlóan költ pénzt a kormányzat "stadionokra". A huhógok, kétkedők és tamáskodók akkor majd biztosan abbahagyják a végeérhetetlen ócsárolást, amikor végős győzelem napján ők is megtudják, hogy a Felcsúti stadion, a Fradi stadion, a Nagyerdei stadion és a még eztán épülők valójában űrhajók, amelyekkel végre visszatérhetünk majd a Szíriuszra. De nekik akkor már késő lesz.

Rovatok