Index Vakbarát Hírportál

új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem lehet elég korán elkezdeni.

    Hosszú Katinka a minap azért posztolt fotót az Instagram-oldalára, hogy közölje: féléves kislányát, Kamíliát először vitte magával edzésre. A felvétel nagy sikert aratott a követői körében, a büszke édesanya talán ezért is osztott meg egy újabb felvételt.

    A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő újfent egy Kanári-szigeteki uszodából jelentkezett be. Gőzerővel készül a párizsi olimpiára, amiben a jelek szerint a kislánya is motiválja: a kis Kamília az apja, Gelencsér Máté karjából szurkolt édesanyjának.

    A hétfőt is szeretem

    – fűzte a képhez Hosszú Katinka.

  • A nő nem győzi hangsúlyozni, hogy nem a pénze, hanem a lelke miatt van a férfivel.

    Megismerkedésük története nem számít tipikus love storynak, szerintük mégis tündérmesébe illő, ahogy egymásra találtak. A 24 éves Scarlet immár négy éve alkot egy párt az 56 éves Scott-tal, akit egy olyan társkereső alkalmazáson keresztül ismert meg, ahol ún. sugar daddy-k, azaz idősebb, gazdag férfiak keresik náluk fiatalabb szeretőjüket, akit eltarthatnak.

    A fiatal nő úgy meséli: a 32 év korkülönbség nem ütközik ki náluk, az első beszélgetés óta elválaszthatatlanok. A három válást megélő Scott egyébként éppen akkor ismerte meg Scarletet a platformon, amikor már teljesen lemondott a szerelemről. Úgy véli, az életkor csak egy szám, a szerelemnek pedig semmi nem szabhat határt.

    Az ausztráliai Perth-ben élő szerelmesek régóta együtt élnek, több háziállatról gondoskodnak, s azt sem zárják ki, hogy egy nap gyermeket vállalnak.

    „Egyből megvolt köztünk az összhang. Rengetegen utálnak minket, és sokszor Scott lányának néznek engem, azzal vádolnak, hogy ez az egész csak színjáték köztünk. Ezekkel a megjegyzésekkel nem foglalkozunk. Csak a pozitív dolgokra, és a szerelemre koncentrálunk. (...) Mindkettőnknek volt bukott vagy toxikus kapcsolata, és mindketten valami másra vágytunk. A kapcsolatunk sohasem az anyagiakról szólt, hanem egymás támogatásáról, segítéséről és a fejlődésről. (...) Ugyanaz az értékrendünk. Mindketten a tradicionális életstílust valljuk, ahol a férfi gondoskodó, a feleség pedig háztartásbeli, és gyönyörűen néz ki.

    Az, hogy hogyan találtunk egymásra, nem tipikus love story, de számunkra mégis igazi tündérmese. A szerelem nem tesz különbséget. Mindketten boldogabbak vagyunk, mint valaha, és nem győzzük kivárni, mit hoz számunkra a jövő!

    – magyarázta a Mirror című lap riportjában Scarlet, aki párjával a TikTokon is őszintén vallanak románcukról. Mint mondta, lelki társaként tekint a férfire.

  • A nők kedvére tesznek ezzel.

    Kötényt és tálcát ragad néhány nap múlva Balogh Levente és Az Álommeló című műsor győztese, Keserű Balázs. Cápák között befektetője és jobbkeze, aki előbb Balogh asszisztense, később a cégének ügyvezető igazgatója és társtulajdonosa lett, március 7-én egy elő nőnapi esemény alkalmából állnak felszolgálónak, meglepve ezzel a hölgyeket Balogh LENOA nevű budapesti kávézójában.

    Közeleg a nőnap, és mi ennek alkalmából szeretnénk meglepni minden kedves női vendégünket. Március 7-én elő nőnapi felszolgálást tartunk Balogh Leventével, és Keserű Balázzsal, ám az eseményre természetesen a férfi vendégeinket is sok szeretettel várjuk!

    – olvasható az eseménynek helyet adó kávézó Facebook-oldalán.

  • Nem csak a pénz miatt nem vállal már műsorvezetést.

    2010 óta egyáltalán nem tűnt fel a tévéképernyőn műsorvezetőként Gianni Annoni, de – saját bevallása szerint – ennek több oka is van.

    A gasztro szakértő, aki 30 évvel ezelőtt érkezett Magyarországra, a televíziós pályafutását még 2002-ben kezdte a Fantasztikus Európa című műsorral, melyben Európa sokszínűségét kívánták bemutatni, ám azt mindössze négy adás után parkolópályára tették. A műsorvezető-üzletembert ezt követően kérték fel a TV2 Lazac című reggeli műsorára, amely Annoni számára nem volt könnyű, sokat kellett tanulnia. Úgy meséli, Pikali Gerda segített neki az olvasás gyakorlásában és a kiejtésben, de a csatorna egy logopédust is biztosított a számára, aki a ‘gy‘ és a ‘ty‘ betűk kiejtésében segédkezett. Ezt követően a Viasat3 munkatársa lett, ahonnan 2010-ben távozott. Azóta nem vállal műsorvezetést.

    Nem voltam hajlandó már nem minőségi műsorokat csinálni. Bele voltam kicsit fásulva azokba a feladatokba, amiket kaptam. Arról nem is beszélve, hogy ebben a szakmában nagyon olcsón dolgoznak az emberek, és már nem tudtam olyan alacsony összegért dolgozni, mint amit ajánlottak. Aprópénzt akartak adni egész napos munkákért...

    – magyarázta a Mandinernek adott interjújában Gianni Annoni.

    (via Story)

  • Első házassági évfordulójukat ünnepelték.

    A napokban volt egy éve annak, hogy Orosz Barbara hivatalosan is örök hűséget fogadott francia párjának, Flornak. A Mokka háziasszonya erről a különleges évfordulóról a közösségi oldalán is megemlékezett: egy olyan közös képet mutatott követőinek, amelyet még az esküvőjükön készítettek róluk, jóllehet a diplomata férfi arca nem vehető ki teljesen.

    Egy éve ezen a gyönyörű márciusi napon lettem az Övé erre az életre

    – írta a képhez a műsorvezetőnő, aki ritkán látja férjét, de már háromszor is kimondták a boldogító igent. Flor munkája miatt nagyjából kéthavonta tudnak találkozni, ám amint véget ér a francia férfi kiküldetése, Magyarországon állapodnak meg. Álmaik ingatlanát a Balatonnál találták meg, melynek felújításába már bele is kezdtek. 

  • A színész őszintén vallott arról, milyen az élet az ikrekkel.

    Most már nemcsak az Instagram-oldalán, de a címlapon is megmutatja ikerlányait Nagy Ervin. A Jászai Mari-díjas színész – aki 2022 októberében kis híján lekéste gyermekei születését, hiszen Prágából kellett Budapestre rohannia – a héten megjelenő Nők Lapja borítóján látható Franciskával és Elzával, akik úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás.

    A Király című sorozat szereplője a lapnak adott interjújában elmondta: az első pillanattól kiveszi a részét a babák gondozásából. Úgy véli, ez egy apától nem segítség, hanem elvárható tevékenység. Nagy kiemelte: ikrek esetében ráadásul nem opció, hogy egyedül maradjon az anya, két újszülötthöz két szülő kell.

    Bennem nemcsak akkor támad fel az igény, hogy részt vegyek a kislányaim gondozásában, amikor meg kell őket védeni, hanem akkor is, ha meg kell őket hőmérőzni, vagy ha hajnalig kell őket ringatni, mert lázasak és jön a foguk, vagy amikor pelenkázni kell őket. Apám sem félt ettől, nekem mindig imponált, amikor büszkén sztorizott arról, hogyan tett zuhanyrózsával tisztába. Fiatal koromtól azt gondoltam, ezt én is olyan vagányul fogom csinálni, mint ő, és hogy az az igazán tökös férfi, aki ebből részt vállal

    – nyilatkozta el Nagy a Nők Lapjának.

    Az ikreknek nem ez az első címlapfotójuk: először édesanyjukkal, Borbély Alexandrával lettek a Nők Lapja címlapsztárjai tavaly májusban.

  • Denis Villeneuve a castingra is csak felkapott sztárokat hívott volna?

    Magyarországra már február 29-én megérkezett a Dűne sokak által várva várt második része, egyik új karakterét, a pszichopata bérgyilkosként is emlegetett Feyd Rautha Harkonnent pedig Austin Butler alakítja – a kritikusok szerint igazán meggyőzően.

    A szerep kapcsán, mint most kiderült, az Elvis sztárja mellett még több híresség neve is felmerült. A PopBuzz információi szerint Harry Styles is részt vett a válogatáson, aki énekhangja mellett már a Nincs baj, drágámban és a Dunkirkben is megmutatta színészi tehetségét, de a Saltburn kapcsán teljes reflektorfénybe került Barry Keoghan is megjárta a Dűne: Második rész castingirodáját.

    „Ah, igen, nagyon élveztem azt a folyamatot. Nézzétek, nagy rajongója vagyok Timothée-nak, a Dűnének, és jó lett volna a részese lenni a dolog. De nem nekem való volt. Néha el kell ezt fogadnod. Néha nem neked való” – nyilatkozta Keoghan. 

  • Egy meztelen reklámkampányát például be is kellett tiltani.

    Nehéz elhinni, de igaz: ma ünnepli 50. születésnapját Eva Mendes, aki alsó hangon két X-et letagadhatna. Ennek apropójából pár érdekességet gyűjtött össze a life.hu a kubai bevándorlók gyermekeként született filmsztárról, aki szülei válása után édesanyjával élt Los Angelesben.

    Ennek köszönhető, hogy beindult karrierje is, hiszen Mendest egy hollywoodi ügynök fedezte fel egy barátja portfóliójában lévő fotón. Maga a színésznő eredetileg nagyon nem erre a pályára készült, gyerekként apáca szeretett volna lenni, az egyetemen pedig marketinget és művészettörténetet tanult, így éles váltás volt számára a szórakoztatóiparba csöppenése a 90-es évek végén. Filmszerepeit videóklipes közreműködések előzték meg, olyan együttesek dalaihoz adta arcát, mint a Pet Shop Boys vagy az Aerosmith, de dolgozott Will Smithszel is, ahol már a hangját is megcsillogtatta. 

    Filmes debütálása egy mozikig sem jutó horrorban, A kukorica gyermekei 5. részében volt, játékát visszanézve pedig Mendes annyira elégedetlen volt magával, hogy színészi képességének fejlesztéséért magántanárt fogadott. Ez olyannyira jól sikerült, hogy pár évvel később már Hollywood ünnepelt sztárjának számított.

    Mendes színésznői munkássága mellett sem hanyagolta el a modellkedést, emlékezetes munkái közé tartozik egy 2008-as Calvin Klein-parfümreklám, amelynek kampányfotóján meztelenül szerepelt. A közönséggel ellentétben az amerikai hatóságok nem igazán értékelték a képet – olyan kihívónak ítélték, hogy rövidesen be is tiltották azt. A Kiképzés sztárja a PETA állatvédő egyesület kedvéért is megvált ruháitól, hogy felhívja a figyelmet a szőrmék használata ellen.

    Alkohol- és drogproblémái miatt Mendes az elvonót is megjárta, függőségeiből végül életmódváltása segítette ki. Ezt követően ismerkedett meg későbbi férjével, Ryan Goslinggal is, a Túl a fenyvesen forgatásán. A sztárpár 2011 óta van együtt, bár csak 2022-ben kötötték össze hivatalosan is életüket. Két kislányuk van, Esmeralda és Amada, akik 10 és 8 évesek lesznek idén. Édesanyjuk most elsősorban az ő nevelésükkel foglalkozik, épp ezért nem láthattuk őt komolyabb szerepben a Gosling által rendezett 2014-es Lost River óta. Mendes ennek ellenére tartja, hogy nem vonult vissza, csak vár egy olyan ajánlatra, amelyre örömmel mondana igent. Addig pedig családja mellett saját vállalkozásaival, divatcégével foglalkozik.

  • Egy modellel jött össze a Jonas Brothers tagja.

    Pont került a találgatások végére, valóban ismét szerelmes Joe Jonas! Az énekes még tavaly augusztusban jelentette be, hogy elválik feleségétől és két kislánya édesanyjától, Sophie Turnertől, aki egyébként nem búslakodott sokáig: már novemberben új barátjával romantikázott Párizsban. A Trónok harca sztárja, valamint a brit arisztokrata Peregrine Pearson azóta is élvezik egymás társaságát, de a jelek szerint Jonas sem magányos többé.

    Új barátnője nem más, mint Stormi Bree amerikai modell, akivel már pár hónapja összeboronálták a popsztárt. Sejtelmes, ám sosem egyértelmű Instagram-posztjaik után most egy elég félreérthetetlen helyzetben, csókolózás közben sikerült lefotózni őket Sydney-ben, egy bowlingklubban megejtett randevújuk alatt.

    A People magazin kereste az érintett feleket, ám egyelőre egyikük sem nyilatkozott kapcsolatukról.

  • A táncos eddig óvta magánéletét, de a sztárséfért bevállalta, hogy óriási figyelem legyen rajtuk.

    Január óta már nem titok, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna egy párt alkotnak. A Dancing with the Stars győztesei nem sokszor mesélnek szerelmükről, a táncosnő azonban most kivételt tett, és a Palikék világa by Manna új adásában magánéletéről is szót ejtett, ami szerinte is „álomszerű, mese habbal”.

    „Olyan ember vagyok egyébként, aki a magánéletét nagyon privátan kezeli. Nekem soha nem volt olyan, hogy kiraktam volna az aktuális barátomat, hogy ő a nagy ő, és szelfi, és nem tudom, micsoda. Soha nem szerettem volna a magánéletemmel felhívni magamra a figyelmet. Erre most mi van? Tessék, egy egész ország. A következő volt a kérdés, illetve nem is volt kérdés: szeretem ezt az embert, vagy nem? Igen, szeretem, ez ezzel jár együtt, ennyi. Ő ez a csomag, és óriási figyelem van rajtunk” – idézte a Blikk Mikes szavait, aki már össze is költözött kedvesével, Krausz Gábor pedig mindig vacsorával várja őt haza, elmondása szerint ugyanis ez kedvese szeretetnyelve.

    „Együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról, és este találkozunk.”

  • Már nem is kell rá sokat várni a rajongóknak.

    Shakira február elején ünnepelte 47. születésnapját, így egyúttal kimondhatjuk, hogy a latin zeneipar egyik legnagyobb ikonja már közel 30 éve van a pályán, töretlen sikerrel. Mint ismertes, kolumbiai énekesnő magánélete azonban nem alakult a legfényesebben, ugyanis 2022. júniusában bejelentette, hogy zátonyra futott a házassága gyermekei édesapjával, Gerard Piquével, mivel a korábbi spanyol válogatott labdarúgó félrelépett.

    Bár az énekesnő jól érzékelhetően nehezen viselte a válását, ezeket az érzéseit inkább a munkájába forgatta vissza, így zenei szempontból ismét elképesztő termékeny időszakot tudhat maga mögött. Ennek egyik legszembetűnőbb példája a 684 milliós YouTube-nézettségnél járó, az argentin Bizarrappel közösen kiadott Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 című száma, amellyel alaposan odaszúrt az őt megcsaló volt párjának.

    Shakira nemrég a latin Grammyn is tarolt díjak tekintetében, neki ítélték többek között a legjobb dalnak járó elismerést is, amit éppen a viharos válásáról megemlékező számáért kapott. Most a közösségi oldalán jelentette be néhány merész fotó kíséretében, hogy március 22-én érkezik a legújabb albuma Las Mujeres Ya No Lloran (magyarul: A nők már nem sírnak) címmel.

  • Az 54 éves Michelle Rinella újra szenvedélyesnek tartja a kapcsolatát, miután megismerkedett a 33 éves Brandon Grahammel, akivel a nagy korkülönbség ellenére 2021-ben összeházasodtak. – írja a DailyMail.

    Rinella mióta egy 21 évvel fiatalabb férfival jött össze, úgy érzi, megnyerte a lottót, mivel szerinte a vele egykorú pasik „nem tudták tartani a lépést”. A középkorú nő válását követően visszamerészkedett a randizás világába, de hamar unalmasnak találta a vele egykorú udvarlókat. Mint mondta, akkor lett elege az egészből, amikor valamelyikük azzal volt elfoglalva a randijukon, hogy jó helyen parkol-e.

    Bár kezdetben direkt figyelmen kívül hagyta a sokkal fiatalabb, 20-as és 30-as éveiben járó férfiak üzeneteit, de később már feléjük is nyitott. Nem tartott sokáig mire találkozott mostani férjével, a 33 éves Brandon Grahammel, aki mellett újra fiatalnak érzi magát.

    „Számomra ő fiatal, fitt, gyönyörű, életerős és szórakoztató. Az 50 éves férfiakban ezt határozottan nem találtam meg. Számára én viszont bölcs és megalapozott vagyok, miközben még vonzó is.″ – jelentette ki a nő.

  • Úgy véli, sokan nem veszik észre, hogy a család és az egészség mekkora érték.

    Moldován András a Cápák között című műsorban a kendőzetlen őszinteségéről híresült el, és amely szókimondósága miatt olykor a többi befektetővel is képes összeszólalkozni. Az üzletember a Fókusz stábjának azt is elárulta, hogy mindez tudatos, ugyanis azt tapasztalja, a legtöbb vállalkozó nem tudja fogadni a kritikát. Úgy véli, bár az őszinteség rövidtávon fáj, hosszútávon biztosan kifizetődő.

    Arra beszélgetésben arról kérdezték Moldovánt, hogy mi jelenti számára a boldogságot, amire így felelt:

    A gyerekem, a családom, a lovam. Ezek. Süt a nap. Ez komoly érték. Az emberek ezeket nem veszik észre. Azt hiszik, hogy ez természetes, de nem. Ez a boldogság. Az egészségem

    – magyarázta a vállalkozó. Moldován András arra is kitért, hogy szerinte nem a pénz boldogít, de ahogy fogalmaz, a pénzzel örömet tud szerezni magának és másoknak is.

    Adni jó, örömet szerezni jó. Szép ruhában járni, meg szép repülőn utazni, meg szép szállodában lakni, meg szép kocsival menni. Ezek mind jók. Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen. Sajnos bárki, aki mást mond, az hazudik

    – jelentette ki.

    Moldován András előadó lesz az Economx Business Talks 2024 konferenciáján. Programról és a jegyvásárlásról itt tájékozódhat.

  • Őszintén vallott az őt ért sérelmekről.

    Ripli Zsuzsi a hot! magazinnak adott interjút, melyben több magánéletét érintő témáról is beszélt, többek között azokról az előítéletekről, melyek a külseje miatt érték. A Farm VIP legutóbbi évadában is feltűnt színésznő ugyanis a lap írása szerint megkapta már, hogy semmiért nem kell megdolgoznia; minden magától az ölébe pottyan a testi adottságai miatt. 

    Ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. A külsőm irigységet generálhat, de az igazság az, hogy nekem legtöbbször háromszor annyit kell dolgoznom valamiért, mint másnak. A szépség inkább hátrány, mint előny.

    idézi a Bors a színésznőt, aki a mozgás mellett a táplálkozásra is odafigyel.

    Mint kiderült, a táplálkozás tekintetében szinte minden diétát kipróbált, de mostanra leginkább a tudatosságban hisz. De volt már vegetáriánus, vegán és nyersevő is.

    Ma már min­den­evő vagyok. Fogyasztok húst is, de mértékkel. Leggyakrabban magas fehérjetartalmú növényeket veszek magamhoz, az állati fehérjét pedig zöldségekkel vagy salátával párosítom.

    Hozzátette, szabadidejében imád sütni-főzni, és mivel édesanyja cukrász volt, ezért úgy gondolja, tőle jön a szenvedélye.

Rovatok