Index Vakbarát Hírportál

új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jelenleg 8 kutyával él együtt.

    Miló Viktóra immár 23 éve egyedül él, s mostanra nagyon vágyik arra, hogy párkapcsolata legyen. A 45 éves ökölvívó-világbajnok úgy érzi, nem teljes az élete, s lelkileg már készül az összeköltözésre szíve választottjával, ám a férfinak muszáj lesz elfogadnia, hogy nyolc kutyát is kap a szerelem mellé.

    Most már jöhetne az igazi. Szeretnék valakivel összeköltözni és kipróbálni, milyen. Még soha nem éltem együtt senkivel. És szerintem én is képes vagyok rá. Tök jó fej vagyok, annyira csúnya sem vagyok, nem tudom, mi lehet az akadálya

    – hozta fel a Fókusz riportjában a bajnok, aki mind a nyolc kutyájának külön szobát biztosít.

    Ha 24 órában össze vagyunk zárva, akkor igenis el kell fogadnia a kutyáimat, ezért inkább én megyek eleinte a férfihoz, és amikor úgy érzem, hogy a kapcsolat elkezd fejlődni, akkor meghívom a saját házamba. Ez lesz a vízválasztó: vagy megszereti a kutyáimat vagy nem lesz közöttünk kapcsolat

    – magyarázta Miló Viki, aki az édesanyjával azért nem ápol túl jó viszonyt, mert az kutyaellenes. 

    „Azt gondolja, hogy a kutyák miatt nincsen párom és, hogy nem vagyok normális. Sőt megkaptam a nagymamámtól azt is például, hogy a kutyák helyett miért nem fogadtam inkább örökbe egy gyereket. Nyilván tudom, hogy ők nagyon féltenek engem, hogy ha ők elmennek, akkor egyedül maradok. De hát eddig is egyedül voltam és megálltam a helyemet a világban!”

    (via RTL

  • Meglehetősen furcsa felirat került az M5 tévécsatorna egyik műsorának videójára, amely szerint a NATO-nak egykor volt egy „HVS szalonna” nevű főtitkára is. 

    Az adásban a közös európai hadsereg kérdéséről beszélt Somkuti Bálint hadtörténész, a MCC Geopolitikai Műhelyének kutatója. Az M5 videójára került felirat szerint egy ponton, 0:37-nél azt mondta a (mára gyakorlatilag eljelentéktelenedett) Nyugat-európai Unióról, hogy

    egy volt NATO-főtitkárt kértek föl a vezetésére, HVS szalonnát. 

    „HVS szalonna” valójában az a Javier Solana akart lenni, aki 1995 és 1999 közt állt a NATO élén.

    Elképzelhető, hogy az adást valamilyen gépi eszközzel, mesterséges intelligencia segítségével feliratozták, amely nem tudta megfelelően értelmezni a külföldi nevet, és így csúszott be a baki.

  • Németország győzelmére tippelt Bubi, egy afrikai elefánt a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság nyitómérkőzésére. Ugyanígy tett egy másik „állati” jós, Ludwig, a tacskó is.

    A türingiai rezervátumban élő Bubinak az Eb nyitómérkőzésének, a Németország-Skócia meccsnek a győztesét kellett megjósolni. Bubinak egy labdát kellett elrúgnia Németország és Skócia zászlói felé, amelyek egy rögtönzött kapu két oldalán voltak elhelyezve. A labda végül Németország felé gurult (az elefánt, mint a videón látható, alaposan meglengette a német zászlót is).

    Hasonló eredményre jutott Ludwig, a tacskó is. A négylábú elé (a mérkőzés lehetséges kimeneteleit szimbolizáló) három kutyatálba tettek le csirkefalatokat. Ludwig szintén a német zászlót választotta: 

    A két állat közül Bubit a Paul, a polip lehetséges utódaként is emlegetik. Paul azzal vált híressé, hogy a  2010-es világbajnokságon a német válogatott összes mérkőzésének eredményét eltalálta.

  • Már sehogy nem tudja elérni Fannit.

    Amikor Szabó Tibor, azaz VV Csaszi beköltözött a ValóVilág12 villájába, igencsak sikerült meglepnie a már bent élő fiatalokat, azzal meg pláne, amikor bevallotta, hogy kisfilmjében füllentett egy kicsit: a bemutatkozó videójában szingliként mutatkozott be, holott egy hétéves kapcsolatot hagyott kint a játék kedvéért.

    Amikor elmondtam a többieknek, hogy nekem párkapcsolatom van, és hogy nem is komolytalan, akkor olyan hiányérzet fogott el, amit el sem tudtam volna képzelni. Közel sem gondoltam volna, hogy ez a műsor ilyen nehéz. Olyan érzelmi hullámvasút ez a műsor, hogy aki kívülálló, az el sem tudja képzelni, milyen nehéz ez bent

    – magyarázta az RTL riportjában a magát császárnak kikiáltó egykori valóságshow-szereplő, aki belátta, hogy nagy hibát követett el azzal, hogy letagadta Fannit, azt pedig a lány sem nézte jó szemmel, amikor egyre közelebb kezdett el kerülni VV Verához.

    Mint ismert, Fanni rafinált módon üzent párjának: üzeneteket azokon a ruhadarabokon hagyott, amelyeket beküldött Csaszinak a villába.  A 23 éves villalakó ekkor gondolta át villalétét, s nem sokkal később úgy döntött, hogy feladja a játékot, mert Fanni fontosabb számára mindennél. Utolsó előtti estéjén azonban még sikerült intim helyzetbe kerülnie Verával, akinek azóta szintén el kellett hagynia a villát, a második párbajon ugyanis alulmaradt VV Duduval szemben. Csaszi az alkoholra fogta a dolgot, de azt se vette figyelembe, hogy lakótársai közül többen már jóval előtte óva intették attól, hogy Verára hajtson.

    Mostanra biztos, hogy Csaszi jóval többet veszített, mint szerette volna: nem csupán a VV12 fődíjától esett el, de Fanni szíve sem lehet az övé már.

    Nem tudom, hogy Fanni hogyan látta a játékomat. Azóta nem beszéltünk. Megértem teljesen őt, valószínűleg én is így viselkednék. Fanni mellett váltam kisgyerekből férfivá, nagyon sok dolgot tanított nekem ő is és a szülei is. Amikor jó dolog történt, ott volt mellettem, ahogy a rossz dolgoknál is. Nehéz kérdés, hogy van-e esély megmenteni ezt a kapcsolatot. Nem tudom elérni sehogy. Nem fogom zaklatni, tiszteletben tartom azt, amit ő szeretne. Sajnos egyre inkább azt érzem, hogy ezt nagyon elrontottam

    – ismerte be az egykori valóságshow-hős.

  • Mindig meg tud újulni.

    Úgy tűnik, búcsút intett az eddig viselt póthajnak Tóth Gabi, aki a közösségi oldalán mutatta meg rajongóinak új frizuráját. Az énekesnő igazi kaméleonnak számít, ami a stílusát illeti: volt már rock ihletésű, tüsis hidrogénszőke és barna haja is, de hosszú, göndör tincsekkel is mutatkozott egy darabig 2017 környékén. Az elmúlt hónapokban is utóbbihoz hasonló, hosszú tincseket választott, ami miatt sokan az X-Faktor korábbi győzteséhez, Tóth Andihoz hasonlították , ám a jelek szerint elérkezettnek látta az időt a változtatásra.

    „SáriKata', aki nemcsak az egyik legjobb fodrász, de egy nagyon jó barát is, akire 12 éve számíthatok! Mindig rám hangolódik és feltölt lelkileg azzal, hogy olyan frizurákat készít, amiket megálmodok!” – jegyezte meg szelfijénél az énekesnő, aki  sorra zsebelte be a dicséreteket a Kleopátra frizurája miatt.

    Néhány napja még póthajat viselt.

    Az Átkozott nyár című dal előadóját az ilyen átalakulások miatt igazi kaméleonnak tartják. Nemrégiben nővére, Tóth Vera is ezt nyilatkozta az énekesnőről, akinek a Sztárban sztár leszek! című műsor élő adásain is készítettek póthajból hosszú copfot, fonatot.

  • Zámbó Krisztián és kedvese, Takács Zsuzsika a TV2 Mokka című műsorában indította a péntek reggelét. Az énekes előbb arról mesélt a műsorvezetőknek, Orosz Barbarának és Váczi Gergőnek, hogy lelkileg igen nehéz időszakot él meg jelenleg: nemrég súlyos biciklibalesetet szenvedett, amelyből lassan gyógyul. Mivel a lábadozás idejére az edzést is abba kellett hagynia, a pluszkilók is felkúsztak rá. Szerelme azonban mindenben támogatja az énekest, aki azt állítja: pont azért történt meg a baj, mert rámosolygott Takács Zsuzskára. 

    Zámbó Jimmy elsőszülött fia immár több mint 13 éve alkot egy párt az influenszerrel. Kapcsolatuk viharos időket is megélt, hiszen többször szakítottak, de mindig visszataláltak egymáshoz. 

    Szerintem nem könnyű senkinek, minden kapcsolaton dolgoznia kell mindkét félnek, mert olyan nincs, hogy tökéletes. Mindig van olyan kérdés, amit meg kell oldani együtt, mert külön nem lehet, ha már egy párkapcsolatról beszélünk. Van, amikor neki nehezebb, van, amikor nekem nehezebb, mert egyikünk sem egyszerű eset

    – szögezte le Takács, mire Zámbó elárulta a kapcsolatuk titkát.

    Az a titkunk, hogy egyáltalán nem illünk össze. Totál más embertípusok vagyunk

    – vallotta be az énekes. Mint mesélik, a köztük lévő ellentétek akkor is kiütköznek, amikor nyaralást szerveznek, vagy arról beszélnek, milyen esküvőt szeretnének. Míg az énekes nagy bulira vágyik, addig az influenszer egy kisebb szertartásnak is örülne.

  • A fitneszedző szerint mindig a legjobbkor üzen neki édesapja.

    Rubint Réka fogékony a spirituális dolgokra, többször kapott már különböző jelet 2019-ben elhunyt édesapjától is, amiről most a Ripostnak mesélt.

    „Nekem ő mindig valamilyen vad formájában jelez, hiszen vadász volt. Korábban szarvasokon keresztül igyekezett segíteni és utat mutatni, néhány nappal ezelőtt pedig megpillantottam ezt a kis rókát. Édesapám mindig a legjobbkor üzen nekem. Amikor válaszúthoz érkezek, amikor döntéshelyzetbe kerülök, akkor így segít és megerősít abban, hogy jó úton járok, jó döntést fogok hozni. A hiánya még mindig borzasztóan fáj, ez a belső erő viszont felbecsülhetetlen a mindennapokban.”

    De nem csak állatokon keresztül fedezi fel néhai édesapja jelenlétét a fitneszedző, Garábon, a világ legnagyobb tibeti hangtáljának lelőhelyén is felfigyelt már jelzéseire.

    „Tavaly nyáron elvégeztem egy hangtál tanfolyamot, amit azóta is beépítek a mindennapjaimba. Ez az hely, ahol olyan különleges energiák vannak, ahol édesapám mindig tud nekem üzenni. Tisztában vagyok vele, hogy vannak, akik nem hisznek ebben. Én viszont érzem, és ez óriási biztonságot jelent számomra” – mesélte a háromgyermekes édesanya, aki nemrég konkrétan a férfi hangját is viszont hallotta a hangtálak között.

    (24.hu)

  • Pedig nemrég össze is költözött a pár.

    Véget ért Gisele Bündchen és Joaquim Valente kapcsolata, tudta meg a Page Six. A lap úgy értesült, a topmodell és dzsiudzsicuedzője azután szakítottak, hogy Tom Brady a Netflix egyik műsorában viccelődött exfeleségével és annak új kedvesével, ez ugyanis nagy stresszt és több konfliktust is szült közöttük az elmúlt időszakban.

    „Joaquim egy hétköznapi férfi, nincs hozzászokva ahhoz a figyelemhez, amit utána kapott. A vicc egy része lett, az emberek kérdezősködni kezdtek nála, hogy tényleg ő volt-e az oka a válásnak. Gyűlölte ezt” – árulta el a pár egyik barátja.

    Pedig kettőjük 2023 elején kezdődött románca szépen alakult – a modell a közelmúltban magához költöztette 9 évvel fiatalabb kedvesét, de gyermekei, a 11 éves Vivian és a 14 éves Benjamin is nagyon megkedvelték a férfit. Bündchen az informátor elmondása szerint volt férjét okolja Valente elvesztése miatt, mivel Brady a megalázó stand-up show-jával „célkeresztet tett” a rivaldafényt tudatosan kerülő tréner hátára.

    Egyelőre egyik fél sem reagált a bulvárlap szakításukkal kapcsolatos megkereséseire.

  • Kacsaszerűnek látta száját a tévében, de műszempillájával is leszámolt.

    Június első hétvégéjén, Mészáros Lili győzelmével ért véget a Next Top Model Hungary, amelyben Alföldy Annát is megismerhették a nézők. A Ripostnak adott friss interjújában a nő elárulta, rengeteget köszönhet a műsornak, ennek hála ugyanis rájött, szeretne ismét természetesebben kinézni, és kioldatta a szájfeltöltését.

    „Nekem a mellplasztikán és a szájfeltöltésen kívül semmi más beavatkozásom nem volt eddig, és a szám is másfél évvel ezelőtt volt utoljára töltve.

    De mostanra ez az anyag már olyan más részekre migrálódott, a szám fölé, hogy ilyen kacsaszerű volt az egész, amit viszontláttam a tv-ben és a képeken is.

    És végül emiatt jött az elhatározás, hogy jobb lenne a természetes vonalra visszatérni, ezért felkerestem egy doktornőt, hogy találjunk erre megoldást. Szerencsére ez nagyon jól alakul, és már most nagyon tetszik az eredmény, bár ennek kell még két-három hét, hogy kioldódjon a töltőanyag, de nagyon boldog vagyok. A mimikám és az egész arcom teljesen más tőle, már most látom, ahogy apad le” – kezdte a hamarosan 31. születésnapját ünneplő modelljelölt, hozzátéve: műszempilláját is leszedette.

    „Jobban tetszem magamnak természetesen, és jobban el is fogadom magam. De a mellműtétemet szeretem, szerintem nem túlzás, és van egy természetes esése, szóval azzal jól érzem magam.”

  • Holnap délután lép először pályára a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságon a magyar válogatott. A csapat sikerében bízva nemrég a szövetségi kapitány, Marco Rossi tett nagy vállalást, amikor megígérte, a csoportból való továbbjutás esetén körbetekeri a Balatont, majd kisvártatva Szoboszlai Dominik saját és társai nevében is csatlakozott akciójához.

    Most Marics Peti is hasonló fogadalmat tett, derül ki a Mol Instagram-posztjából.

    Te mit vállalsz be a magyar focisikerekért? Marics Peti egy tetoválással tiszteleg a válogatott előtt, ha a magyar csapat megnyeri az első, svájciak elleni mérkőzését

    – olvasható a bejegyzésben, ahol a Megasztár leendő zsűritagján már egy tetkótervezetet is láthatunk. Az énekes tavaly ősszel egyébként Istenes Bencével és Fluor Tomival varratott közös mintát magára.

     

  • Sokan próbálják randira csábítani a színésznőt.

    Köllő Babett igazán népszerű rajongói körében, akikkel szívesen beszélget is közösségi oldalán. A színésznő azonban nem csak baráti üzeneteket kap – hiába él több évtizede boldog házasságban, bizony így is megtalálják őt a randevúajánlatokkal is.

    A Szerencsekerék legutóbbi adásában elárulta, néha még pénz is felkínálnak neki egy-egy találkáért, sőt az is megesett, hogy akkora összeggel keresték meg, hogy azon ő maga is meglepődött.

    „Volt, aki 4,5 milliót ajánlott egy estéért” – idézte a Story magazin Köllő szavait, aki abba már nem ment bele, ez csak egy vacsorameghívást takart, vagy egyéb szolgáltatásokat is várt volna cserébe érte a hódolója, mindenesetre ő nem élt a lehetőséggel.

  • Imádják a netezők a kisfiúról készült videót.

    Egy kétgyermekes édesanya arról számolt be egy rövid videóban a TikTokon, hogy a minap eléggé kellemetlenül dobta ki az ágy, hiszen az ébresztőórája helyett egy sípoló hangra riadt fel hajnalban. Az Arizónában élő Brooke Scheurn úgy meséli, hogy a furcsa hangra hajnali fél hatkor lett figyelmes, amikor pedig elindult, hogy körülnézzen otthonában, döbbenten fogadta, hogy nem egy betörővel van dolga, hanem a hároméves kisfia, Asher munkálkodik odakint.

    A kisgyermek az édesanyja legnagyobb meglepetésére már a korai órákban a konyhában tette a dolgát: egy etetőszék segítségével elérte a mikrohullámú sütőt – pattogatott kukoricát készített reggelire. A mikrótól eredt tehát a sípoló hang.

    Asher jól eltanulta, hogyan is kell popcornt készíteni, és még egy nagy tálat is elő tudott venni, büszke anyja pedig videón is megörökítette a dolgot. A nő akkor örült leginkább, amikor kiderült, hogy a hároméves kisfiú nem magának készít reggelit, hanem a húgának, a kiságyban pihenő Clove-nak viszi rágcsálnivalót.

    Brooke Scheurn az ágyban szervírozott reggeliről úgy fogalmazott:

    Ashernek mostanra szokása lett ágyba vinni a reggelit a húgának. Imád finomságokat készíteni neki. Rajtakaptuk akkor is, amikor fagyival és keksszel lepte meg Clove-ot. Mindig korán reggel csinálja ezt.

     (via Newsweek )

  • Egy amerikai stábbal dolgozhat együtt.

    Különleges lehetőséget kapott Csobot Adél. Az X-Faktor felfedezettje hamarosan az Egyesült Államokba fog utazni, méghozzá egy munka miatt: őt választották a Skechers Magyarország cipőmárka-nagykövetének, mely cím nemzetközi feladatokat is tartogat. Egy külföldi stábbal fog reklámfilmet forgatni. 

    A kétgyermekes sztáranyuka korábban sosem járt a tengerentúlon, éppen ezért nagyon izgatott. Nem tagadja, olyannyira pörgősek a mindennapjai, hogy a felkérés miatt szükség lesz némi szervezésre.

    Nagyon izgatott vagyok, hogy kint, egy amerikai stábbal dolgozhatok, de elég rugalmasnak tartom magam ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen majd

    – mondta a Marie Claire-nek az énekesnő, hozzátéve, hogy bár az első és legfontosabb dolog a munka lesz, de bízik abban, hogy lesz ideje arra is, hogy felfedezőútra induljon és megtapasztalhassa az amerikai életérzést.

  • A Sztárban sztár leszek! korábbi győztesének, Békefi Viktóriának a kislánya, Mei Liza éppen a napokban töltötte be első életévét, amelyet egy különleges parti keretein belül meg is ünnepeltek. A parti azért is volt kivételes, mert a csöppség és az édesapja, Feng Ya Ou Ferenc egy napon, azaz mindketten június 9-én születtek. Pedig a babát eredetileg napokkal korábbra várták.

    Békefi Viki mindennapjaikról rendszeresen posztol, ezért a rajongók számára nem titok, hogyan éli meg az anyaságot. Az énekes-színésznő a minap például egy Instagram vs. valóság fotóval szemléltette ezt.

    Insta vs. valóság. Kinek ismerős?

    – vetette fel a kérdést az énekes-színésznő.

Rovatok