Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem kér elnézést, amiért megmutatta a boldogságát.

    A minap nagy port kavart az a bejegyzés, amelyet Kis Judy tett közzé az Instagram-oldalán. A Groovehouse énekesnője egy lapozható poszttal jelentkezett, melynek első elemén a párjával, Krisztiánnal látható, amint összebújnak a jakuzziban. Ez volt az a fotó, amellyel az énekesnőnek sikerült kiakasztania az Instagram-felhasználókat, mert úgy tűnik, mintha nem lenne rajta sem fürdőruha, sem más. Mivel kommentben kapott hideget-meleget, ezért a Ha újra látom című dal előadója jobbnak látta, ha tiltja a hozzászólási lehetőségeket. De nem csak így vágott vissza: egy újabb bejegyzéssel jelentkezett, amelyben hasonlóan merész szerelésben látható. Pontosabban csak fénysorok takarják.

    A mai posztom margójára, gondoltam kiteszek pár »erkölcstelen«, »intim«, »teljesen meztelen« képet az Ébredj mellettem című dalunk videóklipjéből, ha esetleg valakinek feledésbe merült volna, hogy ott legalább annyira voltam ruhátlan, mint a jakuzziban! (Szinte nem is lehet látni, a rajtam levő fehérneműt) Nem mellesleg ezzel az albummal díjat is nyertünk!

    – jegyezte meg a 49 éves énekesnő, akinek fotói ide kattintva érhetőek el.

    Judy a fotók kapcsán a Ripostnak elmondta:

    „Elképesztő, hogy tényleg csak azt akartam megmutatni, milyen boldogok vagyunk, és azt még nem is mondtam, hogy miközben ez a fotó készült, a lányom is ott volt a jakuzziban. És igen, Majszi előtt simán mászkálok meztelenül, tudom, ez is megosztó téma, de sebaj! Egyébként lehet, nem látni, de van rajtam bikini, Krisztiánon pedig fürdőgatya, de ha nem lenne, ahhoz se lenne senkinek köze.

    Majszi is olvasta a kommenteket, ő se értette, mi a baj, mi verte így ki a biztosítékot. De tényleg, bocsánat, már hogy kivételesen megosztottam egy merészebb fotót. Aki ismer, tudja milyen szemérmes vagyok, én a strandra is egyberészes fürdőruhában megyek. De oké, akkor nyáron majd csadort veszek fel a tengerpartra.

    Mint mondja, párjával jót szórakoztak a kommenteken.

    Azért, mert gyermekem van, akkor már nem lehetek bikiniben, nem ölelhet a párom? A legszörnyűbb azonban, amikor egy nő azt írta, hogy eddig én voltam a kedvence, felnézett rám, de ezentúl már a dalaimat sem fogja hallgatni... 

  • Megkoronáztak 2024 Miss Angliáját, aki ezúttal Milla Magee, a Newquayből érkezett versenyző lett.

    A 23 éves lány vízimentőként és modellként dolgozik, és egyáltalán nem volt egyszerű gyerekkora: ahogy elődjét, a tavalyi szépségkirálynőt, úgy őt is sokat bántották gyerekként, bár őt nem vörös haja, hanem súlya miatt. Egy időben még testképzavarral is küzdött, ám mostanra elfogadta külsejét, és mint mondta, kényelmesen érzi magát a bőrében, hiába hord XL-es méretű ruhákat.

    Ezzel egyébként ő lett az első plus size szépségkirálynője a szigetországnak, és nagyon büszke rá, hogy képviselheti a sztenderd szépségideálokba nem feltétlenül illeszkedő hölgyeket is.

    Tekintse meg a galériában a koronázásáról készült képeket is!

  • Régóta kacérkodott a médiaszereplés gondolatával.

    Bár Balogh Levente nem őt választotta az elnöki asszisztensének, Steiner Ráhel mégsem kesereg. Az álommeló című műsor második évadának versenyzője bizakodva tekint a jövőbe, s még az sem kizárt, hogy a tengerentúlon kezd új életet.

    A szőkeség azt mondja, régóta vonzza a média világa.

    „Kis koromtól kezdve érdekelt a műsorvezetés, a tévés szereplés, de ennek a világnak köztudottan árnyoldala is van, ezért inkább a közgazdaságot választottam. Amikor viszont jött a lehetőség, úgy voltam vele, most jött el az én időm. Balogh Levente neve és szakmai előmenetele is garanciát jelentett arra, hogy mellette értékteremtő munkát tudok végezni” – magyarázta a Story szerint Steiner, hozzátéve, szülei kezdetben nem támogatták őt, mert féltették, de sikerült fokozatosan meggyőznie őket.

    Azért időbe telik, amíg teljesen a helyükre kerülnek bennem a műsorban szerzett élmények. De rengeteg lehetőséget kaptam az elmúlt időszakban, még az is lehet, hogy Amerikába költözöm.

  • Nem igazán értjük, mi volt a koncepció.

    Katy Perrytől sosem álltak távol az elsőre kicsit szokatlannak tűnő dolgok, gondoljunk csak furcsa ruhakölteményeire (például amikor testvére szülinapjára egy hatalmas gyömbérnek öltözött) vagy két évvel ezelőtti akciójára, amikor egy DJ-pult mögül dobálta meg pizzával a rajongóit.

    A hétvégén nosztalgikus hangulatban lehetett az American Idol zsűritagja, ugyanis a műsor felvétele közben, elsőre teljesen indokolatlan módon ismét behajított egy szelet pizzát a nézők közé, ami sajnálatos módon egy lány kezét érintve, de a földön landolt.

    A jelenetről készült videót azonban nem fogadta nagy örömmel követőbázisa.

    „A rajongód vagyok, de soha ne csináld ezt senkivel. Bocsi.”

    „Ez gáz. Nem kéne csak így dobálni a kaját.”

    „Ez annyira udvariatlan!”

    „Ők rajongók, nem kutyák…”

    „Ne pazarold már az ételt!”

    „Szóval most szegény lánynak tiszta pizzaszósz lett a ruhája a műsor közepén. Milyen vicces.”

    „Ez buta, tiszteletlen és gyerekes volt” – fogalmaztak többen a hozzászólások között, míg más Perry védelmére kelve arról írt, egy szelet pizza helyett Steve Aoki minden egyes buliján tortával dobálja meg a bulizókat, az mégsem zavar soha senkit.

Rovatok