Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A zöld szemű szörny VV Csaszi kapcsolatát sem kíméli, sírva fejtette meg az üzenetet a srác.

    Csomagokat kaptak szeretteiktől a ValóVilág 12 játékosai, azonban VV Csaszi ruhái mellett egy rejtélyes üzenetet is kapott.

    Tudtam, hogy nekem a párom, Fanni fog küldeni ruhát. Azonnal, amikor megkaptam beszaladtam a szobába, és elkezdtem nézegetni azt, hogy bármiféle jel lehet-e benne, vagy van-e benne

    – kezdte a srác, megérzései pedig részben jónak bizonyultak, hiszen kedvese valóban így is tett, azonban nem egészen olyan tartalomban, mint amire ő számított.

    „Amit üzenetet kaptam Fannitól, azt tudom mondani, hogy kicsit meglepett.”

    Csaszi a nyugiszobában sírva vallotta be VV Reninek és Ádinak, szerinte barátnője azt gondolja -tévesen- , hogy van valami közte és Vera között, legalábbis ezt rakta össze a ruhacímkékben elrejtett kódokból.

    „Az egyik nadrágomba, amit beküldött, be van karikázva egy V-betű és szomorú fej van ráírva” – magyarázta a fiú, majd arra kérte társait, a következő kiválasztásnál tegyék rá a jeleket. Valószínűleg azt reméli, a párbajon így személyesen is láthatja majd szerelmét.

  • Kollégái is támogatásukról fejezték ki Jessica Madsent.

    Tegnap, azaz június elsején kezdődött a Pride hónap, amelyet Jessica Madsen, a Bridgerton család sztárja is megünnepelt Instagram oldalán: egy tematikus képválogatást tett közzé, alatta pedig coming outolt is követőinek.

    Szerelmes vagyok egy nőbe, hangosan és büszkén!

    – fogalmazott a Cressida Cowpert alakító Madsen. Több sorozatbéli kollégája, köztük Hannah Dodd, Jonathan Bailey valamint Nocila Coughlan is bejelentkezett a hozzászólások között, így támogatva bejelentését.

  • Ungár Katalin eddig inkább háttérben maradt.

    Eddig csak nagy ritkán szerepelt és soha nem is hangoztatta, hogy ő Jákob Zoltán volt felesége, Ungár Katalin azonban a minap kivételt tett, s a multimilliárdossal való házasságáról is mesélt egy keveset, sőt: az otthonába is beengedte a Tények Plusz stábját.

    Ungár Katalin két gyermeket szült Jákob Zoltánnak, akit a munkájában is támogat. Tizenkét éve váltak el, de azóta is együtt dolgoznak, Ungár pontosabban Jákob márkáival foglalkozik. A körömbirodalmuk kapcsolatuk alatt kezdett el épülni, de akkor még nem tudták, hogy vállalkozásuk ennyire virágzik majd.

    „A kezdetekben inkább támogattam, mert jöttek a gyerekek, velük voltam otthon. Amikor másfél éves volt a kisebbik, akkor kezdtem el önállóan dolgozni. Teljesen szabad kezet adott nekem, úgy gondolom, bizonyítottam, hogy jól csinálom, amit csinálok. Onnantól kezdve teljesen egyedül vittem az egyik márkát. Szerintem elég nagyra sikerült varázsolnom” – magyarázta az exfeleség, aki a válásról csak szűkszavúan beszélt.

    Mindketten változtunk, a változással egyre távolabb került az értékrendünk, a gondolkodásunk. Kiderült, hogy nagyon mások vagyunk

    – indokolta meg röviden.

  • Csaknem 40 milliószor tekintették már meg azt a videót, amelyet egy nő tett közzé a férjéről a TikTokon. Sophie Clarke azt mutatta be előtte-utána felvételekkel, hogy néz ki szerelme borotválkozás előtt és után.

    A nő arra utalt, hogy egy ideje már könyörgött férjének, hogy váljon meg szakállától, ám amikor végül mégis megtette, Clarke rögtön megbánta, hogy valaha is megfordult a fejében a dolog. A férfi évek óta meghagyta szakállát és hosszú haját.

    Clarke szerint ez volt élete legrosszabb döntése – neki és a férjének is, aki szakáll nélkül nem is egy rátermett férfire, hanem egy bizonytalan tinédzserre hasonlít.

    (via Independent)

Rovatok