Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Együtt ünnepeltek a kitüntetett színésznővel.

    Nagyszabású gálára volt hivatalos a hétvégén Nicole Kidman, életműdíjat kapott ugyanis az Amerikai Filmintézettől. A Dolby Theatherben tartott eseményre ráadásul különleges kísérői akadtak: férje, Keith Urban, valamint két tinédzser lánya, akik most először vettek részt hivatalos eseményen szüleikkel. A 13 éves Faith Margaret egy korallszínű, pánt nélküli ruhában érkezett, míg 15 éves nővére, Sunday Rose egy virágos estélyit húzott, de velük volt Kidman húga, sőt annak gyermeke, Sybella is.

    „Itt van mellettem életem szerelme, életem szerelmei. A lányaim nem voltak soha még nyilvános eseményen, vörös szőnyegen velem, ez az első alkalmuk” – magyarázta az 56 éves színésznő rá megszólalásig hasonlító gyermekeire mutatva.

  • Utolsó hetéhez érkezett a verseny.

    Hatan érkeztek a napfényes Spanyolországba, de csak hárman távoznak onnan úgy, hogy folytathatják a versengést az elnöki asszisztensi pozícióért. Az így kialakult top 3-as mezőnyt Rachel, Eszter és Márió alkotják, akik a hazaútjukat nem egy  menetrend szerinti járattal tehették meg, hanem Balogh Levente magángépén.

    Az elnök mellesleg elárulta, hogy az első évad győztese, Keserű Balázs sem utazott még a magángépén, ezért megtisztelve érezték magukat a jelöltek. Hazaérkeztükkel A munka viszont nem áll meg: ezen a héten kiderül, hogy hármuk közül végül melyikük nyeri majd el a hőn áhított állást.

  • A művésznő odáig van a boldogságtól.

    A Szomszédok Janka nénije, Pásztor Erzsi a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyben örömmel újságolta el, hogy lány, Henriette hazaköltözik. A művésznő elárulta, kétszer sírt a gyereke miatt. Először, amikor fiatalon Olaszországba költözött, másodszor, amikor harmincöt év után végleg hazatért 

    „1987-ben én tettem fel a lányomat a Milánóba tartó vonatra. A búcsúzásnál potyogtak a könnyeim, de a szerelemnek nem lehetett megálljt parancsolni, ugyanis egy olasz férfibe szeretett bele” – mesélte a lapnak a Jászai Mari-díjas színművésznő.

    A külföldön élő Henriette első házasságából egy lány- és egy fiúgyermek született, majd házassága sajnos zátonyra futott. Később újra férjhez ment, de váratlanul megözvegyült.

    A lányom egyedül marad, és a gyerekei, Giulia és Aaron pedig időközben felnőttek. Én kapacitáltam Henit, hogy végleg jöjjön haza, mert ahhoz már idős vagyok, hogy meglátogassam őt külföldön. Szerencsére ő is jó ötletnek tartotta, hogy közelebb lakjunk egymáshoz. Három évvel ezelőtt vett egy szép házat a horvát határ mellett, a falusi turizmusba fektetett be.

    – mondta Pásztor Erzsi, akinek lánya Pécsett is vásárolna majd egy ingatlant.

  • Május 5-én elstartol a ValóVilág 12. évada, melyben újabb villalakók veszik birtokba az ikonikus luxusbörtönt. A hétvégén az RTL-es reality korábbi évadának játékosa, VV Merci már bepillantást engedett a nézőknek a megújult külsejű villába, ami ezúttal egy hatalmas medencét is kapott. Most az is kiderült, hogy a visszatérő Puskás-Dallos Peti mellett Megyeri Csilla lesz az új szezon műsorvezető-párosa.

    A Sztárboxban is feltűnő influenszer közösségi oldalán jelentette be, hogy pontosan hét év telt el azóta, amióta tévéműsort vezethetett, és most újra megadatott neki.

    Örömmel és ugyanakkor izgatottan tudatom veletek, hogy 7 év után ismét képernyőn leszek, és nem mint szereplő, hanem mint a ValóVilág egyik műsorvezetője. Hálásan köszönöm az RTL-nek, hogy bizalmat szavaztak nekem – ígérem, hogy mindent beleadok. Ez a végzettségem és ez a »szerelmem«... 7 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra »találkozzunk«. Remélem, hogy sokáig együtt maradunk majd

    – olvasható Megyeri Instagram-bejegyezésében.

Rovatok