Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mint mondta, neki nem a pénz az életútja, hanem hogy létrehozzon dolgokat.

    Az ország 100 leggazdagabb emberének nemrég megjelent listáján is helyet kapott Balogh Levente is, aki 39.6 milliárd forintnyi vagyonával a 64. helyet foglalhatja el. Az álommeló elnök ura a Fókusznak nyilatkozott ezzel kapcsolatban, elárulva, nem kedves a fülének az egyik gyakori megszólítása.

    Nem szeretem, amikor milliárdos üzletembernek hívnak, mert nem ez a lényege annak, amit én csinálok. Az én életutam, az életmunkám mindig az volt, hogy létrehozzak és alkossak, és emellett meg egyébként nem bánom, hogyha pénzt is termelünk, és azzal a pénzzel el tudunk tartani családokat

    – magyarázta a férfi, hozzátéve: nem arra büszke, hogy milliárdos, hanem hogy egy közép-Európában meghatározó cégcsoportot hozott létre.

    „Én egyáltalán nem számolom a vagyonomat, nem érdekel, hogy hányadik helyen vagyok. Ez egy szükséges rossz, hogy úgy mondjam. Van egy ilyen lista. Régen azt mondtam egyébként, hogy szükség van egy ilyen listára, mert amikor a kommunizmusban az állam tartotta el az embereket, addig a modern világban, a kapitalizmusban a kapitalisták. Azok a kapitalisták, akik ezen a listán vannak. Ma már viszont megint megfordult a helyzet, mert nagyon sok ügyeskedő van a mai világban is” – árulta el a Cápák között befektetője.

  • Már bevásárolni sem tud nyugodtan Ian Wills, az 52 éves wolverhamptoni férfi ugyanis Jason Momoa kiköpött mása, ami miatt rendre megállítják őt az emberek közös fotóért, autogrammért – és hogy megfoghassák hosszú loknijait.

    A postásnak nem meglepő módon főleg női rajongói vannak, felesége nagy bánatára, de már magát a hawaii származású színészt is csodálói között tudhatja. Momoa és Wills 2019-ben, a londoni Comic Conon találkoztak, a hasonlóság pedig a a filmsztárt is megdöbbentette. Wills szerint Momoa megtorpant, amikor meglátta, majd fejét megdöntve csodálta őt.

    Hű! Lehetne a dublőröm!

    – állapította meg akkor az Aquaman főszereplője, akivel közös képet is készítettek aztán.

  • A Penelopét alakító Nicola Coughlan korát hallva egy emberként esett le az internet álla.

    Csütörtökön megérkeztek a Netflix egyik legnépszerűbb sorozatának új részei, visszatért a Bridgerton család. A rajongók közül sokan már le is darálták a harmadik évad első felét, amelynek női főszerepét Nicola Coughlan ír színésznő játsza. Kora azonban valahogy elkerülte eddig a nagyközönség figyelmét, a legtöbben elképedve tudták meg most, hogy bár karaktere, Penelopé Featherington 19 éves a széria (valamint Julia Quinn regényei) szerint, ő maga a forgatások közben ünnepelte 37. születésnapját.

    Ennek kapcsán a The Tab és a Business Insider összegyűjtötte, hány évesek is a szereplők és színészek a történet jelenlegi pontján:

    • Colin Bridgerton, az évad másik főszereplője 24 éves, Luke Newton már betöltötte a 31-et,
    • Anthony Bridgerton, a legidősebb testvér 32, az őt megformáló Jonathan Bailey előző hónapban lett 36,
    • Benedict Bridgerton 29 éves, Luke Thompshon már 35,
    • Eloise Bridgerton szintén Penelopéval egyidős, az őt alakító Claudia Jessie 34 éves,
    • Húguk, Francesca 18 éves, míg az ő szerepét most átvevő Hannah Dodd egy évtizeddel idősebb karakterénél,
    • Gregory Bridgerton 15, Will Tiltson 17 éves,
    • A legkisebb Bridgerton, Hyancitnh pedig 12 éves, Florence Hunt azonban már 16 éves múlt,
    • Édesanyjuk, Violet 49 éves a történetben, Ruth Gemmel 56,
    • Sarolta királyné pedig 71, bár Golda Rosheuvel még csak a napokban lett 54.
  • Évek óta nem tartják a kapcsolatot. A színész vallása ezt ugyanis tiltja.

    Azt már jó néhány éve tudni lehet, hogy Tom Cruise nem ápol jó viszonyt Katie Holmesszal közös gyermekével, Surival, sőt: úgy tudni, 11 éve felé sem nézett. Egyes források szerint feltehetően azért vannak haragban, mert sem a lány, sem az édesanyja nem tagja a scientológia egyházának, a békülésvágynak pedig közel s távol jelét sem látni.

    Hogy apját semmilyen formában nem szeretné az életében tudni, Suri nemrég jelezte is, mégpedig azzal, hogy megtagadta a hollywoodi filmcsillag vezetéknevét. 

    A 18 éves lány a Hello! Magazine szerint most már nem Suri Cruise-ként, hanem egyszerűen Suri Noelle-ként mutatkozik be. Legalábbis akkor, amikor fellép valahol. Tom Cruise színészi babérokra törő gyermeke a Head Over Heels iskolai előadás névsorában is Suri Noelle-ként szerepel. Anyja középső nevét használja, Katie Holmes teljes neve ugyanis Kate Noelle Holmes.

    Cruise nemrég a lánya 18. születésnapját is kihagyta, mellyel kapcsolatban egy közeli ismerős azt mondta:

    Tomnak bűntudata van amiatt, hogy sok dologról lemaradt Suri életében, de állítása szerint nem vágott el minden szálat, időről időre értesül arról, mi történik a lányával. Hagyja, hogy Suri és Katie a saját életüket éljék, Katie ugyanis ezt akarta

    – idézte a  Mirror  az informátor szavait.

Rovatok