Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már a válást rebesgetik a külföldi lapok.

    Különköltözött Jennifer Lopez és Ben Affleck, írja a Mirror. A lapnak nyilatkozó forrás szerint már a válás szélén áll a házaspár, akiket hónapok óta nem is látták együtt – egészen pontosan március vége óta.

    „Egyszerűen nem működik nekik” – mondta sztárpárhoz közelálló személy, hozzátéve:

    Ben a munkájára és gyerekeire fókuszál, már el is költözött. Valószínűleg el fogják adni azt az álomházat, amelyet két évig kerestek. Mindig is szeretni fogják egymást, de Jennifer nem tudja kontrollálni őt, Ben pedig megváltoztatni Jennifert. Lehetetlen, hogy ez működőképes legyen.

    A szerelemesek idestova két évvel ezelőtt, 2022. augusztusában, egy háromnapos esküvőn kötötték össze életüket. A kétezres évek elején már hosszabb ideig jártak, kapcsolatuk akkor viszont csak az eljegyzésig jutott.

  • „Ez 11 éve volt és pár kilóval régebben.”

    Régi képpel ültette fel követőit a nosztalgiavonatra Széki Attila, azaz Curtis. A rapper – a bejegyzésben leírtak tanúsága szerint – maga is meglepődött, amikor rábukkant a több mint tíz évvel ezelőtti felvételre, amelyen az X-Faktor korábbi győztesével, Oláh Gergővel látható egy zenei díjátadó gálán.

    Azt nézzetek, mit találtam! @olahgeriofficial-vel a néhai Bravo Ottó gálán ahol díjat is nyertem. Nem ma volt ...de szép emlék

    – jegyezte meg a rapper, akinek az X-Faktor korábbi győztese reagált is.

    Gyoooojjj dicsak Tesó ez 11 éve volt és pár kilóval régebben.

  • Videóra vette kálváriáját.

    A napokban futótűzként terjedt el a TikTokon egy videó, pontosabban egy videósorozat egy fiatal lányról, aki alaposan megjárta, hogy túl nagyot ásított. A New Jerseyben élő Jenna Sinatra a sürgősségin kötött ki emiatt, ahol egy csapat orvos próbált meg segíteni rajta. Összesen négy órába telt, mire újra össze tudta csukni a száját.

    A 21 éves influenszer több felvételt is készített kálváriájáról, amelyet éppenséggel néhány nappal a születésnapja előtt kellett megélnie. Sinatra beszélni is csak nehezen tudott, először ráadásul azt hitték, hogy csak szórakozik, pedig nagy fájdalmai is voltak.

    A lány a kórházban izomlazítókat kapott, az orvosoknak szó szerint úgy kellett visszanyomniuk az állkapcsát. A bajt az okozta, hogy elmozdultak az ízületek, amelyek összekötik az állkapcsát a koponyájával. Az orvosok ezt temporomandibuláris ízületi rendellenességnek nevezik.

    (via Wion)

  • Az is kiderült, hogy Zitával hogyan őrzik meg szerelmük lángját.

    Németh Kristóf 2017 óta alkot egy párt Szikriszt Zitával, akit két együtt töltött év után, 2019-ben feleségül is vett. Szerelmük gyümölcseként két kisfiuk született: Levente már négyéves, Olivér pedig augusztusban fogja ünnepelni az első születésnapját. A színész az elsőszülött fiára, az immár tinédzser Lócira is igyekszik kellő figyelmet fordítani, ám a szülői feladatok mellett a Fórum Színház igazgatójaként is meg kell állnia a helyét.

    Mint mondja, a feleségével csak kevés időt tud tölteni kettesben, de köztük lévő tüzet nem hagyják kialudni.

    „Közhelynek hangzik, de az, hogy tényleg ne feküdjünk soha le úgy, hogy van még egy tüske akár bennünk, hogy ne tudjunk valamit poénba elvinni, valami röhögésbe, valami tök jóba, valami kilátásokkal telibe, még akkor is, amikor nehéz. Mert hát, persze, minden kapcsolatban van nehézség három gyerek fölnevelése közepette költözéssel, házépítéssel, családi élettel, örömökkel és tragédiákkal tarkítva, amilyen az élet.

    Nyilván vannak egyszerűbb periódusok, és habos-babosak, és vannak kemények, és vannak a favágós hétköznapok. De azokban is szerintem nagyon fontos, hogyha a partnereddel egy nyelvet beszélsz, egy húron pendülsz, végtelenül őszinték vagytok egymással, és ilyen szempontból nyitott könyv az életetek egymás előtt. Ha a humor összeköt benneteket, akkor ott minden nap egy ajándék, még a legrosszabb nap is

    – mesélte a Manna Fm Valódi Nők című műsorában Németh, aki szerint fontos, hogy feleségével „ne váljanak pusztán anyácskává meg apácskává”.

    „Este, amikor a gyerekek elcsendesednek, és én is nagyjából addigra leteszem a munkát, az utolsó e-mailek, a színházból hazaérés, a zuhanyzás után. Akkor

    nekünk este ilyen tíz óra után vagy tizenegykor még elindul egy esténk a feleségemmel, ez majd' minden este így van. Akkor egy kis sorozatnézés, vagy egy kis szaunázás, vagy egy kis romantikázás, vagy egy kis popcornt fel az ágyba, és akkor nézzünk meg egy jó mozit. Szóval ez a mindennapok szintjén is. Vagy éppen, ha van egy dolog, amiről egész nap nem tudtunk beszélgetni egymással, na, akkor dumáljuk már meg ezt.

    Van az, hogy ugyanúgy, mint szerelmünk abszolút hajnalán, hajnali kettő-három van, éjszaka. Basszus, hát aludni kéne, mert már az órában nem fog kijönni, hogy a másnapot kibírjuk, de még úgy beszélgetnénk egymással, de még jaj, azt akartam neked elmondani, összefutottam ezzel a barommal, és azt mondta, hogy...” – idézte a Blikk a háromgyermekes édesapát.

Rovatok