Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A londoni Stansted repülőtéren csodálhatják meg a nyaralók és az átutazók, a világ legnagyobb vodkásüvegét, melyet most bárki meg is vásárolhat, ha van rá 68 millió forintja. 

    Egy óriási vodkásüveg tornyosul az utasok fölé London egyik legforgalmasabb repterén, aminek aranyszínű külsője garantáltan megragad minden tekintetet. Az Au Vodka által gyártott, elképesztő 2,03 méter magas és 300 kilogramm súlyú palack mindenképpen figyelemfelkeltő. A külsőségek azonban mit sem érnek belső értékek nélkül, de palack új tulajdonosának emiatt sem kell aggódnia: az üveg 250 liter minőségi vodkát rejt magában. 

    A Guinness-rekordok május 24-én hivatalosan is megerősítette, hogy ez a világ legnagyobb vodkásüvege – ezzel megdöntötte az eddigi rekordot, amely egy 200 literes darab volt. Az impozáns palackon vélhetően hamar megragad majd a szeme egy gyűjtőnek, ezért mindenképpen érdemes megtekinteni, ha valaki a nyári időszakban arra jár.

  • Rácz Béla, azaz Young G Béci és felesége, Mészáros Norina a közösségi oldalukon osztották meg, hogy hamarosan új taggal bővül a családjuk. Mint a videójukban azt elmondták, hosszasan gondolkoztak azon, kislányuk elég nagy-e már ahhoz, hogy tudjanak mellette egy kiskutyáról is gondoskodni, de elérkezettnek látták az időt.

    Úgy döntöttünk, hogy kutya gazdik leszünk! A Maltipoora esett a választásunk, hiszen rengeteg jót hallottunk róla, főként, hogy gyerekbarát és nem hullik a szőre. Rebe tehát kap egy öcsikét, Napsi pedig megosztja a tapasztalatait, hiszen neki is van egy kutyusa!

    – írják az Instagram-bejegyzésükben.

  • Együtt vakációzott a család Hawaii-n.

    Másfél hónapja már, hogy Paris Hilton engedett a nyomásnak, és végre megmutatta kislányát, a novemberben született Londont rajongóinak egy kedves családi fotósorozat keretén belül. 

    Most hawaii nyaralásuk szolgáltatta az apropót, hogy Instagram oldalán újabb kedves képeket tegyen közzé Londonról és Phoenixről a sztáranyuka – gyermekeivel, valamit férjével Maui-n vakációztak, ahol az elmaradhatatlan, klasszikus pálmafa-mintás szettekbe öltöztette mindkét gyermekét, akik ráadásul egyre jobban hasonlítanak egymásra. 

    A meghitt óceánparti pillanatokat természetesen imádták rajongói is:

    „Annyira örülök, hogy boldognak látlak!” – fogalmazott egyikük a hozzászólások között.

  • Az énekesnő azóta boldogabb, mint valaha.

    Amióta csak összehozta a sors Selena Gomezt az új kedvesével, Benny Blancóval, azóta mintha teljesen kivirult volna. A 31 éves énekes-színésznőre az év elején talált rá ismét a szerelem, amikor egy közös projekten dolgoztak a zenei producerrel. Most a mexikói származású amerikai énekesnő a Time-nak adott interjút, melyben őszintén bevallotta, valószínűleg más irányba indult volna el az élete, ha nem találkoznak össze a szerelmével.

    Öt évig voltam egyedül, és nagyon megszoktam. Sokan félnek az egyedülléttől, de valószínűleg két évig én is kínoztam magam fejben az egyedüllét miatt, aztán valahogy elfogadtam. Majd kitaláltam a tervemet, miszerint 35 évesen örökbe fogadok, ha addig nem találkozok senkivel.

    – mesélte a fiatal énekesnő, akinek ekkor lépett be az életébe Blanco. Mint mondta, kezdetben csak barátok voltak, majd később szövődött köztük románc, amire Gomez még csak nem is számított.

Rovatok