Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Eszter feladta életét, hogy Balogh Leventének dolgozhasson.

    Bár Steiner Rachel alkalmasabbnak találta magát a feladatra, Balogh Levente mégis Kása Esztert választotta elnöki asszisztensének Keserű Balázs után.

    A jelöltek utolsó feladata az volt, hogy beszédet mondjanak azzal kapcsolatban, hogy miért saját magukat tartják a legalkalmasabbnak arra, hogy Balogh Levente elnöki asszisztensei legyenek. Kása Eszter nem szerette volna ismételni azokat, amiket az önéletrajzából és az elmúlt hat hétben nyújtott teljesítményéből már amúgy is megtudhattunk róla, ezért inkább azokra tért ki, amiket még rejtegetett Levente és a segítők elől. 

    Dr. Krasznai István és Farmosi Larisza a felelősségteljes pozíciót Steiner Rachelnek adták volna inkább, de egyetértettek abban, hogy nehéz volt választani a két jelölt közül. Balogh Levente viszont máshogy döntött, mondván, végső soron nem a segítői választanak; fontos neki, hogy működjön a kémia az elnöki asszisztensével.

    Steiner Rachel végül bevallotta: akárhogy is alakult a több hetes küzdelem vége, hálás azért, hogy részese lehetett Az álommelónak.

    (via RTL)

  • Vasárnap este újabb epizóddal folytatódik a Next Top Model Hungary, ami hamarosan a célegyenesbe fordul, így nem meglepő, ha a modell-aspiránsoknak is egyre nehezebb feladatokkal meg megküzdeniük. Legutóbb óriási akváriumokban, sellőként fotózták őket, ezúttal pedig aktképek készülnek róluk, amely kapcsán Orosz Barbara beszélgetett a zsűritagokkal a Mokka stúdiójában.

    „Egyfelől nem mindegy, hogy az ember milyen felületen és milyen okból vetkőzik le” – kezdte Tombor Zoltán divatfotós, aki szerint különbséget kell tenni társkereső oldalakra-, valamint magazinokba, művészi projektekre készült meztelen képek között.

    „Szerintem az, hogy egy modell levetkőzik-e vagy sem, ez egy személyes döntés. Én attól nem gondolok valakit profibbnak, vagy kevésbé annak, hogy nem dobja le a textilt.”

    Merő Péter azonban más véleményt oszt ezzel kapcsolatban:

    „Igen, viszont ami szerintem fontos, hogy ez egy verseny, és ez egy feladat. Úgyhogy a lányok, hogy kint a való világban, a való életben hogy viselkednek, az tény és való, hogy egy modell eldöntheti, de egy verseny alatt, ha van egy feladat, akkor számomra nagyon fontos, hogy ez a lány meg akarta-e csinálni ezt a feladatot, vagy nem” – vette át a szót a divattervező, hozzátéve:

    „Szerintem, ha csak a magamutogatásról szól a meztelenség, az ott számomra véget is ér.”

    Mint azt elárulták, a műsorban akadtak is emiatt konfliktusok a versenyzők között, amit vasárnap láthatnak majd a nézők.

  • Lilu Makeup/Down című beszélgetős YouTube műsorának vendége volt Wossala Rozina, a Konyhafőnök egykori nyertese. Az étteremtulajdonos, bár gyerekkora óta azt tervezte, tévés karriert fog befutni, az utóbbi időben nem sűrűn látható a képernyőkön. Ennek okáról most őszintén beszélt:

    Egy darabig hajtott az egóm és a szereplési vágy, és belekeveredtem a médiába. Talán egy olyan szereplő voltam, akit az elején mindenhol akartak, és majdnem mindent elvállaltam, mert éltem ezt az egészet, egy beteljesült álom volt. Eljött egy pont, ahol nagyon két végén égettem a gyertyát, mert a pihenést az éjszakában találtam meg, közben a médiában is meg kellett felelni, és közben a vendéglátásban is nagyon nagy volt a nyomás, mert akkor nyitottuk az éttermet

    – kezdte Wossala, elárulva, nem egyszer volt, hogy éttermében aludt, hamarosan pedig ráébredt, ez nem járható út. A teljes kiégés ellen a Karib-tengerre menekült, hónapokat töltött Közép- és Dél-Amerikában. Ez idő alatt sokkal érzékenyebb, ám empatikusabb is lett, ezért a jövőben sem szeretne például tévés realityben szerepelni, maximum ehhez hasonló beszélgetésekre mondana igent.

    „Számomra egy kicsit szomorú, hogy egy Sztárbox a legnézettebb műsor ma. Mi a következő? Nyilvános kivégzések? Nem volt tíz éve olyan nézettség, mint amit az a műsor hozott. Tényleg annyira ki vannak már tolva a határok, az ingerküszöbök” – fogalmazott a séf, hozzátéve: a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen!-t nagyon élvezte, mindezek ellenére jó emlékként maradt meg a számára. 

  • Erdélyit nagyon zavarta, hogy kritizálták túlsúlya miatt.

    Jákob Zoltán segítségét kérte súlyproblémái miatt Erdélyi Mónika. A Szépség guru legutóbbi adásából kiderült, a tévés otthonában kereste fel régi jó barátját, hogy új életmódváltó programját elsőként tesztelhesse, mert saját diétázásában mindig megakadt. Őszinte vallomásában elárulta, őt is zavarja, hogy felszaladt rá pár többlet kiló, de a negatív kritikák különösen nagy fájdalmat okoznak neki.

    „A túlsúly miatt egyébként is szenved az ember, ha van rajta jónéhány plusz. Nekem sosem volt túlsúlyom, mindig vékony voltam, sőt, tovább megyek: egy szál bél” – kezdte a műsorvezető, hozzátéve:

    Az emberek mindig szakértenek. Mikor tudod megsértik a személyes teredet, amikor a kinézetedet, a testedet kritizálják - senkinek semmi joga! Nem viselem ám ilyen könnyen, nagyon kemény rossz pillanatokat tud okozni.

    Jákob Zoltán 12 hetes "kezelésének" eredményeként Erdélyi 20 kilótól szabadult meg, a végeredményt pedig a róla készült, látványos előtte-utána fotók is jól szemléltetik.

    „Amit a tükörben látok, nagyobb élvezetet okoz, mint a kaja!” – újságolta boldogan Erdélyi.

Rovatok