Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem tudom, mit akar hamarosan bejelenteni a Budakeszi Vadaspark Totalcaros kollegánk novemberi fotójával, de az én szívem máris felolvadt:

 • Jó, oké, valahol mindig is az volt (leghíresebb klipjük, a Buddy Holly elég jó példa erre, az Africa-feldolgozásukról nem is beszélve), de most a legújabb klipjükkel megint felültek a múltba révedő kisvasútra. A High As A Kite című számukhoz készült videó olyan, mint az Egyesült Államokban kultikusnak számító gyerekműsor, a Mr. Rogers' Neighborhood.

   A műsorról, pontosabban az azt vezető Fred Rogersről nemrég készült dokumentumfilm Won't You Be My Neighbor címmel, ami sajnos hozzánk sehogy sem jutott el.

 • A múlt hétvégén készült felvételen az látható, amint egy lavina maga alá temeti egy síelőt Utahban.

  Colby Stevenson, a síelő barátja nyilatkozott a Fox Newsnak, azt mondja, tehetetlenül nézte, amint a több tonna hó magával sodorja a barátját. Odaszaladtak és addig ástak, amíg ki nem szabadították a fejét, hogy lélegezni tudjon.

  A síelő, aki körülbelül 75 másodpercig volt a hó alatt, a gyors baráti segítségnek köszönhetően életben maradt. 

  Az utahi Lavina Központ weboldalán egyébként figyelmeztetést adtak ki, hogy a régióban lavinaveszély van az erős szélnek és a sok hónak köszönhetően.

  (FoxNews)

 • Az 1996-os Resident Evil bevezető videója pont olyan béndzsa, amilyenek a számítógépes játékok élőszereplős mozijelenetei voltak akkoriban, és nem, nem kell azzal jönni, hogy bezzeg Red Alert meg Wing Commander 4, mert az emlékek mindent megszépítenek, de a Youtube képes szerencsére mindent a helyére rakni.

  A Resident Evil videója csapnivaló minőségben létezett csak online, de egy youtuber fogta, és valamivel, amit úgy hívnak, hogy "AI Machine Learning" (feltételezem mesterséges intelligencia alapú fekete mágia), sikerült 4K felbontásúra, 60fps framerate-re, és kicsit szaggatósra, de sokkal jobbra felturbóznia a videót. Mutatom, de figyelem, nagyon véres és nagyon béndzsa tartalom:

Rovatok