Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Videóüzenetet küldött új, zürichi otthonából.

    Külföldön kezd új életet Nagy Alekosz? Erre enged következtetni az egykori VV-győztes legújabb Facebook bejegyzése, amelyet egyenesen Zürichből tett közzé szerda este közösségi oldalán.

    Alekosz és kedvese, a Svájcban élő Noémi Zámbó Jimmy-t hallgatva, italozgatva jelentkeztek be egy videóüzenetben, feltehetően a nő otthonából:

    „Ünnep van, ünnepelünk, történetesen a harmadik hónapfordulót Noémivel. Február 29-én ismerkedtünk meg, rögtön egymásba szerettünk. Mondhatni a tavasz hozott el egymásnak. Zürichben vagyunk, Svájcban vagyunk, hát, én már egy ideje itt vagyok, nem is szándékozom visszamenni Magyarországra. Úgy egyébként pedig üdvözlöm a magyarokat, hajrá Magyarország, Magyarország mindenek előtt és felett. Egészségetekre!” – magyarázta a férfi, hozzátéve: nagyon boldogok együtt párjával, a Király munkásságát pedig már a környékbeliekkel is sikerült megismertetnie.

  • Amerikában jár az énekesnő, amikor leszakadt az ég.

    Király Linda néhány hete az Egyesült Államok-beli Nashville városában tartózkodott, amikor egy tornádó csapott le. A helyzet ugyan hamar veszélyesre fordulhatott volna, de még időben sikerül menedékbe húzódnia.

    „Ez volt életem első tornádója” – kezdte a hot! magazinnak, az énekesnő, akinek érkeztekor még volt néhány órája a  stúdiózásig, így találkozott az egyik legjobb barátnőjével, akivel bementek vásárolni az egyik közeli plázába.

    Vásároltunk, kávézgattunk, majd elindultunk a parkolóba – ahonnan ki lehetett látni, tehát nem a föld alatt volt – a kocsi felé. Ekkor hallottuk meg a riadó hangját. Láttuk és hallottuk is, hogy nagy vihar, villámlás és égzengés volt kint, a felhők pedig több irányba mozogtak az égen.

     – idézi a Bors Királyt, akinek a barátnője alaposan megijedt, kiváltképpen amikor a kocsijukhoz érve „elkezdett valami formálódni” mellettük.

    Ekkor a barátnőm megragadta a kezem, és azt mondta, hogy »na, most kell szaladni«. Megfordultunk, és teli erőből szaladtunk vissza a pláza felé. Futás közben visszafordultam, és láttam, hogy konkrétan előttünk csapott le a tornádó. Láttam az egész tölcsért, de nem hittem a szememnek.

    A bevásárlóközpont legalsó szintjére mentek, ahol biztonságban vártak két órán keresztül. Ez idő alatt a telefonok sem működtek, de miután kiszabadultak kiderült, hogy a járgányuknak sem lett baja. Király barátnőjének férje azonban nem mondhatta el ugyanezt: szerencsére ugyancsak megúszta az egészet, viszont egy ház része ráesett az autójára, ami totálkáros lett.

    Persze az a legfontosabb, hogy senkinek nem esett baja. Akkor egyébként nem igazán fogtam fel, hogy mennyire súlyos helyzet volt ez, csak másnap, amikor álmomban dörömbölő hangokat hallottam. Akkor éreztem azt, hogy hú, az őrangyalom tényleg mindig velem van, és vigyáz rám.

  • Az üzletasszony folyton képes megújulni.

    Tomán Szabinát láthattuk már a Cápák között című műsor befektetőjeként, jelenleg pedig a Next Top Model Hungary zsűritagja, ahol a modellkarrierje során szerzett tapasztalatait hasznosítja. Most a sikeres üzletasszony a hot! magazinnak adott interjút, melyben többek között a szeretteiről és a családi életéről is mesélt. Tomán pontosan egy éve házasodott össze párjával, Szini Béla üzletemberrel, akivel azóta is boldogan élnek. A lap kérdésére az elmúlt közös évükből férje szarvasgombás tésztáját emelte ki viccelődve az üzletasszony.

    Ritkán készít, és szerintem az övé a legfinomabb a világon. Körülbelül két hónappal ezelőtt csinált utoljára; későn mentünk haza, a gyerekek már aludtak, én megkaptam a legfinomabb tésztát, és beszélgettünk egy jót, nagyon szép este volt.

    – mondta Tomán, majd arról is szó esett, hogy sokszor váltott életmódot az életében, amit szükségesnek tart.

    Szerintem az képes a mai rohanó világban talpon maradni, aki nem fél a változásoktól. Amikor Tatabányáról, a szűk kis baráti körömből egyik hétről a másikra Rómában, egy spanyol lépcsős bemutatón szerepeltem Naomi Campbell mellett, az olyan volt, mintha a holdra szálltam volna le. Azóta az ilyenkor feltörő adrenalinból töltekezem, és ha elérek egy olyan helyzetet, amiben jól érzem magam, akkor mindig szeretnék egy kicsit továbbmenni, mert kíváncsi vagyok, mit tudok kihozni magamból.

    Mint fogalmazott, soha nem kockáztatná sem a magánéletét, sem az üzleti életét, de amúgy mindig kicsit kijjebb tolja a komfortzónája határát, mert érdekli, hogy mit tud kihozni még magából. Az üzletasszony két lányáról is beszélt, Szofi 6 éves, míg Amira most lesz 18. Utóbbiról alig tudja elhinni, hogy felnőtt korba lép.

    Még mindig nem tudom kimondani, hogy van egy felnőtt gyermekem, és mindig meghatódom a gondolatra. Most kilép a nagyvilágba, olyan felelősségek közé, amikkel szemben eddig próbáltam védőhálót tartani. Eddig is igyekeztem segíteni a döntéseiben, végigkísérni, hogy érezze, önálló személyiség. De azt látom, hogy egy kicsit megriadt attól, hogy most már ő a felnőtt. A minap is furcsa volt számára, hogy neki kellett aláírnia valamit. Akkor azt mondtam, hogy most már te dönthetsz mindenről, ami a magánéletedet, a karrieredet, a jövődet befolyásolja. Azt csinálsz, amit szeretnél, de ha segítségre van szükséged, én itt vagyok mögötted.

    idézi Tomán Szabinát a Bors.

  • Másodszor állt oltár elé a producer.

    Az X-Faktor korábbi mentora, Ifj. Malek Miklós zenei producer az Egyesült Arab Emirátusokban vette feleségül üzletasszonyként és íróként tevékenykedő kedvesét, Monyt. A szerelmesek esküvőjére egy év jegyben járás után került sor Dubajban, ahol egy tengerparti ceremónián, több mint száz barát és családtag jelenlétében mondták ki a boldogító igent. – írja a Best. A menyegzőn természetesen a Malek család is részt vett: idősebb Malek Miklós és Toldy Mária, valamint Malek Andrea.

    A szerelmeseket Layne Redman, a Dubai TV bemondója adta össze, aki Malek közeli barátja. Az esküvői bevonuló zenéjüket pedig a producer vőlegény szerezte. A svédasztalos menüt úgy állította össze az indiai séf, hogy mindenki megtalálja a számára ízletes fogásokat.

    Hatalmas buli kerekedett! Az est egyik legviccesebb része az volt, amikor a kiderült, hogy kiválóan játszom darbuka dobon, ami a helyiek kedvelt hangszere. Onnantól még annál is ünnepeltebb férj lettem, mint azelőtt. És amikor azt hittük, hogy ennél jobb már nem lehet a parti, akkor megszólalt a Ding-dong, Csonka Bandi hatalmas slágere, amit annak idején én hangszereltem, és amire a násznép vonatozva bulizott hajnalig a tengerparton

    – árulta el Malek a lapnak, amit a Blikk szemlézett.

    Malek Miklós és felesége egyébként 2008-ban, az Egyesült Államokban ismerték meg egymást. Előbbi bevallása szerint már tizenhat éve is nyitott lett volna az ismerkedésre, de más mellett talált rá a boldogságra. A producer ugyanis 2013-ban vette feleségül a lengyel származású Kasiát, de 2021-ben elváltak útjaik.

Rovatok