Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Lányát is óva intette a színészettől.

    Pásztor Erzsi a a Meglepetés magazinnak adott közös interjút lányával, Holl Henriettel, aki mint kiderült, 35 évig Olaszországban élt mielőtt hazaköltözött volna. Holl bevallotta, gyerekként szégyellte a szüleit, hiszen mindketten színészek voltak (édesapja, Holl István Jászai Mari-díjas színművész volt), amely akkor még szokatlan foglalkozásuk miatt csúfolták őt az iskolájában. Emiatt sem akart szülei nyomdokába lépni, és a színészi hívatásban kiteljesedni, de ezt az édesanyja sem bánta.

    Amikor Heni kicsi volt, azt mondtam neki: »Ebben az országban csak akkor érdemes színésznőnek lenni, ha Törőcsik Marinak hívják az embert. És mivel ő már van, felesleges még egy.« Kiszolgáltatott pálya a miénk. Szinte csak azoknak sikerül jó szerepeket kapni, akiknek a férjük rendező, operatőr vagy forgatókönyvíró

    – idézi a 24.hu a Szomszédok színésznőjét, aki 88 éves korában is aktív életet él. Bár ízületi gyulladása miatt vannak fájdalmai, amit injekcióval enyhít, esténként továbbra is színházban játszik.

    Amikor színpadon vagyok, értelme van az életemnek. A munka nekem nagyon fontos. Úgy döntöttem, hogy a saját lakásomban maradok, és amíg a Jóisten megengedi, szórakoztatom a közönséget.

    – fogalmazott a színművésznő.

  • Rosszul érintette a menesztés.

    Sváby András volt a Viasat3 Adom a napom című műsorának vendége, ahol az egész napját követhették végi a nézők, majd este a stúdióban beszélgetett Geszti Péterrel. Az ATV műsorvezetője arról is beszélt, hogy bár korábban több műfajban is kipróbálta magát, mostanra biztos abban, hogy a magazinműsorokban talált igazán magára. Majd azt is felidézte, mennyire érzékenyen érintette, amikor menesztették a TV2-től.

    „Klasszikus módon, papírdobozzal a kezemben távoztam az irodából, és mikor kimentem a TV2 hátsó teherportáján az autómmal, akkor azt éreztem, hogy óriás gombóc van a torkomban meg ég a szemem.

    Én nem vagyok különben sírós, van úgy, hogy azt érzem, hogy sírtam, de akkor sem jön kifelé könny, valahogy befelé jönnek a könnyeim általában. Akkor azt gondoltam, hogy ennyi volt, nem akarok többet tévézni. És ezt egy ideig komolyan gondoltam, aztán utána elkezdett hiányozni az egész közeg.

    Még egyszer meg akartam mutatni, hogy akárhol – legyen az kis, közepes vagy nagy tévé, vezető- vagy kábelcsatorna – a televízió szintjén ki tudok ugrani nézettségben.” – idézi a 24.hu Sváby Andrást.

  • A fitneszedző soha nem mulaszt el egy bókot, ha lehetősége adódik rá.

    Rubint Réka közösségi oldalára posztolt két új fotót, melyeken egy gyönyörű virággal a kezében pózol fekete-fehér viseletben. Az édesanya bejegyzéséből az is kiderült, hogy a képek férje tetszését is elnyerték, aki a következőt találta mondani:

    Azt mondta az uram tegnap, hogy olyan vagyok, mint egy diáklány, aki a ballagására készül

    – mesélte a fitneszlady, majd hozzátette: „...ajjj, de régen volt már az”.

  • Szabó Simon élete nagyot változott az elmúlt időszakban: a színész elvált, elköltözött, és újból párra lelt a Farm VIP című műsorban, Balogh Edina személyében. A színész most őszintén mesélt házasságáról a Best magazinnak, szerinte bohém élete csak addig tartott, amíg felesége, gyermekei nem lettek.

    „Nekem a család szent, talán ebben az is közrejátszott, hogy biztos voltam benne, ebben nem szeretném követni apám példáját. Hűséges típus is vagyok. Ha valami jó, abból nem kacsingatok kifele. Még akkor sem, ha adódnak konfliktusok” – kezdte Szabó, hozzátéve: 12 évig tartó házassága alatt mindig arra törekedett, hogy jobbá tegye közös életét feleségével, megértse az ő nézőpontját.

    „Hogy ez nem sikerült, az nem csak az én hibám. Sokáig küzdöttem a házasságomért, mert hittem benne. Nyilván lehettek volna olyan pontok, amikor az exemnek nem idegből szólok vissza, esetleg nemcsak harmadszorra csinálok meg valamit, amit kért tőlem, de ezenkívül, azt gondolom, sok mindenben nem én voltam a hibás. Tökéletes együttélés nincs, millió kompromisszumot kell kötni, de ha az értékrendek egy irányba mennek, akkor nincs baj. Sokáig nagyjából mi is egy irányba mentünk" –folytatta a színész, majd felidézte, élete egyik legjobb nyaralására pár nappal a válásuk után indult volt kedvesével, ahol egy hangos szó nem volt köztünk, arra koncentráltak, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Kisfiával és kislányával egyébként már új szerelmét is megismertette, és felhőtlenül boldognak érzi magát a színésznő mellett.

    „Albérletbe mentem, és miután Edinával összejöttünk, elkezdtünk azon gondolkodni, hogy össze is költözünk. Ez még várat magára, de sok időt töltünk együtt” – idézte szavait a Blikk.

Rovatok