Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Társaik is megkönnyezték kiesésüket.

    Vasárnap este extrém helyszínen folytatódott a Next Top Model Hungary: Ausztriában, egy jeges hegyoldalban fotózták a modell-jelölteket, akik közül ezen a héten ketten is búcsút vettek a versenytől.

    A zsűri először Baranyi Pannát küldte haza, sokak teljes meglepetésére.

    „Azt éreztük, hogy az a fejlődés, amit most már elvárunk, és egyre nehezebb, azt nem tudtad hozni. Gyakorolni, gyakorolni kell” – indokolta döntésüket Axente Vanessa.

    A hír hallatán nem csak a távozó versenyző, de társai, köztük Vidéki Vivien és Moritz Anastasia is elsírták magukat. Utóbbi még le sem törölgette könnyeit, mikor kiderült, számára is véget ért a műsor.

    Úgy gondolom, hogy az, hogy a Cinti maradt bent helyettem, biztos mindenkinek sokkoló lesz

    – fűzte hozzá a második kieső, és valóban igaza is volt, kikerekedett szemmel fogadták az utolsó továbbjutót társaik.

  • Egy villalakó kiesett, de jött is helyette az új.

    A ValóVilág12 tegnapi adásában megtudhattuk, ki lesz az a versenyző, aki elsőként búcsúzik a szezonban. 

    Puskás-Dallos Peti élő bejelentkezése alatt a villalakók feszülten várták, hogy kiderüljön, VV Dudu vagy VV Bogi számára ér véget a játék. A nézői szavazatok alapján végül utóbbinak kellett távoznia a luxusvillából. A kieső versenyző az eredményhirdetést követően fél órát kapott, hogy összecsomagoljon, és elbúcsúzzon a bentiektől. A 18 éves fiatal helyére viszont máris érkezett a pénteki beszavazó show nyertese, VV Ádi.

  • Hatalmas a boldogságuk.

    Shane Tusup örömmel jelentette be a közösségi oldalán, hogy megszületett első gyermeke, akiről egyből az is kiderült, hogy kislány, és menyasszonyával az Aurora Ann Tusup nevet adták neki.

    Péntek reggel megtörtént életünk legvarázslatosabb pillanata, amiről egész életünkben álmodtunk. 2 óra 44 perckor megszületett Aurora Ann Tusup! Egészséges, boldog, gyönyörű kislány, 3150 grammal és 53 cm-rel jött világra. Nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket

    – olvasható Tusup posztjában, amelyben egy fekete-fehér kép is látható mindhármukról.

    Ahogy arról az Indexen is írtunk, tavaly novemberben Shane Tusup és barátnője, a többszörös fitneszbajnok Nagy Viktória Zoé egyéves kapcsolatuk után bejelentették, hogy eljegyezték egymást. Az amerikai edzőt nagyobb boldogság már nem is érhette volna, hiszen még ebben a hónapban kiderült, a fitneszmodell első gyermekükkel várandós, aki pénteken világra jött.

  • Minden szett tökéletesen áll rajta.

    Palvin Barbara a változatosság jegyében ezúttal nem egy divatbemutatón vett részt, hanem egy különleges amerikai eseményen, ahol a résztvevők középkori páncélokba és fantasyvilágokat megidéző jelmezekbe öltöztek. Természetesen a magyar szupermodell és férje, Dylan Sprouse is kosztümöt húzott: Palvin erdei tündeként, míg a színész lovaggá átlényegülve járta a fesztivált. 

    Találtam egy jóképű lovagot a reneszánsz vásáron!

    – írja angolul posztjában Palvin. 

    A Los Angelesben élő modell a napokban arról is beszámolt, milyen érzés volt, amikor először meglátta a róla készült viaszfigurát, amelyet a budapesti Madame Tussauds-ban állítottak ki.

Rovatok