Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ahogy azt az Index is megírta, április elején kiderült, szakított Vitányi Judit és kedvese, akivel még 2021 nyarán, egy görög nyaraláson jegyezték el egymást. A Tények műsorvezetője most elóször szólalt meg erről a Blikknek.

  Egyre jobban vagyok, de tény, hogy a jegyességem felbontásának és a kapcsolatom végének a feldolgozása még folyamatban van. Ez egy friss dolog. Próbálok túlélni, elfoglalni magam és sokat dolgozni, a munkaterápiát alkalmazom. A nagyszerű kollégáim segítségével bőven lesz feladatom a nyárra, ezért most utazást sem tervezek

  – árulta el a tévés Demeter Richárd divatbemutatóján, hozzátéve: szerettei segítségével próbál átlendülni ezen az időszakon.

  „A család és a barátok mellettem vannak, mindig azon vannak, hogy jól érezzem magam és én is ezt szeretném. Jó lenne, ha minél előbb túl tudnám magam tenni a történteken. Mindent megteszek ezért.”

 • A naptárdíva baráti kapcsolatot ápol lányával.

  Demeter Richárd divatbemutatján vonult a minap modellként Hunyadi Donatella, a show-n pedig édesanyja, Kiszel Tünde is jelen volt.

  Elmondhatatlanul büszke vagyok rá, annyira tehetséges, szép és okos. Mindig elsírom magam, ha így látom őt. Most is olyan gyönyörű volt ezekben a ruhákban

  – kezdte a Blikknek a naptárdíva, aki nem győzi hangsúlyozni, milyen jó-, gyakorlatilag baráti kapcsolatot ápolnak 22 éves gyermekével, például sok közös programot is szerveznek.

  Olyan is előfordul, hogy a barátnői is jönnek, velük is nagyon jól érezzük magunkat, és engem is fiatalon tartanak. Igaz, hogy nagyon elfoglalt a lányom, de rám mindig szakít időt. Együtt élünk még, és egyelőre gondolni sem merek arra, hogy Donatella elköltözik tőlem. Pedig tudom, hogy egyszer ennek is eljön az ideje.”

 • Mint mondta, neki nem a pénz az életútja, hanem hogy létrehozzon dolgokat.

  Az ország 100 leggazdagabb emberének nemrég megjelent listáján is helyet kapott Balogh Levente is, aki 39.6 milliárd forintnyi vagyonával a 64. helyet foglalhatja el. Az álommeló elnök ura a Fókusznak nyilatkozott ezzel kapcsolatban, elárulva, nem kedves a fülének az egyik gyakori megszólítása.

  Nem szeretem, amikor milliárdos üzletembernek hívnak, mert nem ez a lényege annak, amit én csinálok. Az én életutam, az életmunkám mindig az volt, hogy létrehozzak és alkossak, és emellett meg egyébként nem bánom, hogyha pénzt is termelünk, és azzal a pénzzel el tudunk tartani családokat

  – magyarázta a férfi, hozzátéve: nem arra büszke, hogy milliárdos, hanem hogy egy közép-Európában meghatározó cégcsoportot hozott létre.

  „Én egyáltalán nem számolom a vagyonomat, nem érdekel, hogy hányadik helyen vagyok. Ez egy szükséges rossz, hogy úgy mondjam. Van egy ilyen lista. Régen azt mondtam egyébként, hogy szükség van egy ilyen listára, mert amikor a kommunizmusban az állam tartotta el az embereket, addig a modern világban, a kapitalizmusban a kapitalisták. Azok a kapitalisták, akik ezen a listán vannak. Ma már viszont megint megfordult a helyzet, mert nagyon sok ügyeskedő van a mai világban is” – árulta el a Cápák között befektetője.

 • Már bevásárolni sem tud nyugodtan Ian Wills, az 52 éves wolverhamptoni férfi ugyanis Jason Momoa kiköpött mása, ami miatt rendre megállítják őt az emberek közös fotóért, autogrammért – és hogy megfoghassák hosszú loknijait.

  A postásnak nem meglepő módon főleg női rajongói vannak, felesége nagy bánatára, de már magát a hawaii származású színészt is csodálói között tudhatja. Momoa és Wills 2019-ben, a londoni Comic Conon találkoztak, a hasonlóság pedig a a filmsztárt is megdöbbentette. Wills szerint Momoa megtorpant, amikor meglátta, majd fejét megdöntve csodálta őt.

  Hű! Lehetne a dublőröm!

  – állapította meg akkor az Aquaman főszereplője, akivel közös képet is készítettek aztán.

Rovatok