Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mint mondja, a kevesebb néha több.

    Zsűriként van jelen a Miss World Hungaryn Kulcsár Edina, aki a Borsnak adott interjút a szépségverseny válogatója kapcsán. A többgyerekes édesanya fejére éppen idén tíz éve, hogy felkerült a korona, így az azóta eltelt idő óta rengeteg tapasztalatot szerzett, amit továbbadhat. Kulcsár azt is megjegyezte, hogy több olyan jelentkező is akadt, akik olyan mostani trendeket követnek, amelyek nem állnak közel hozzá.

    Jobban szeretem, amikor nem mutatunk ki mindent, hanem sejtelmesen csak egy picit. Szokták mondani, hogy a kevesebb néha több. A mai világban nincs olyan, hogy vagy ez, vagy az, hanem mindent lehet látni, így az idei felhozatal is nagyon vegyes. Egy biztos, ha az én lányom nagyobb lenne, én nem feltétlen örülnék neki, ha ennyire kitenné magát a »kirakatba«. Ettől függetlenül mindegyik lány nagyon szép és csinos. Szerintem nincs olyan, hogy ideál, hanem egy komplett kép, én pedig személy szerint ezt nézem

    – magyarázta az egykori szépségkirálynő, aki elsősorban azzal a jótanáccsal szolgált a versenyzőknek, hogy adják önmagukat.

    Azt gondolom, kiemelkedően fontos a természetesség, és itt nem feltétlen a külső jegyekre gondolok, hanem arra, hogy adja magát az illető. Ne vegyen fel szerepet és gondolja, hogy ez előre juttatja majd, mert a végtelenségig úgysem tud abban a szerepben maradni

    – fogalmazott.

  • Már van tapasztalata abban, hogyan hozzon össze embereket: édesanyjának például ő talált férjet.

    „Annyira elszánt vagyok, hogyha valamit a fejembe veszek, nincs megállás” – mondja Stana Alexandra, aki úgy véli, ez a mondás élete minden területére érvényes. A Dancing with the Stars emblematikus versenyzője mindent elért, amit célul tűzött ki maga elé, hamarosan azonban új vizekre evezhet, ugyanis kijelentette, hogy az egyik TV2-s műsor vezetésére nagyon vágyna, de nem a tánc kárára.

    A táncosnő, aki Magyar Táncművészeti Egyetem után anglisztika szakon is diplomát szerzett, vágyik az új kihívásokra. Úgy érzi, az élet a tánc mellett a műsorvezetés felé is tereli. Pár éve volt lehetősége a Fővárosi Nagycirkuszban műsort vezetni, ahol megérezte ennek az ízét, most pedig a Zsákbamacska című műsorban látható.

    Úgy érzem, a táncban elértem nagyon sok mindent, amit szerettem volna, vagy amit kitűztem célomnak. A maximumot. Csinálom most is, négy projektben vagyok egyszerre táncosként, de nekem kell az új kihívás, szükségem van arra, hogy fejlődjek. (...) Hogy milyen műsorra vágynék? Ezt már valahol elejtettem, és remélem, hogy Rami [Lékai-Kiss Ramóna, a szerk.] nem fog vérig sértődni, hogy ki akarom őt túrni, de amúgy A Nagy Ő-t nagyon szívesen vezetném. (...) Ha már cupido vagyok, tök jó lenne!

    – jelentette ki a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában Stana, akinek lenne is tapasztalata a műsorhoz, hiszen édesanyjának ő talált férjet.

    „Ez egy nagyon szép történet. Én hoztam össze a jelenlegi férjével. Most már tíz éve boldog házasságban élnek, de nagyon nagy a gap. Édesanyám nagyon sokáig volt egyedül, ketten küzdöttünk meg mindennel. (...) 18 éves koromban azt éreztem, hogy elkezdődött a felnőtt életem, és nem akarom többé, hogy anya magányos legyen, mert nekem fájt, hogy ő egyedül van. Kicsit faggattam róla, hogy nem emlékszik-e esetleg valakire a múltból, akivel valamiért szétmentek, de nem volt különösebb oka. Megkerestem az illetőt, akit megemlített. Elkezdtek pötyögni, és onnantól nem volt számítógépem, mert anyukám 0-24-ben nyomta az üzeneteket” – mesélte a táncosnő, akinek anyukája távházasságban él jelenlegi férjével. A férfi ugyanis Svédországban él, de nagyon boldogok.

  • Mégsem adta fel a reményt, hogy megtalálhatja az igazit.

    Tíz év kihagyás után a TV2-n tér vissza Bálint Antónia, aki a Tények Plusz riportjában kendőzetlen őszinteséggel vallott magánéletéről. Az egykori modell, aki eddig pénzügyi tanácsadóként dolgozott, elárulta, hogy annak ellenére is hisz a házasság intézményében, hogy még sosem állt oltár elé, s bízik is abban, hogy még megtalálhatja élete párját.

    Belegondoltam, hogy ott állok az oltár előtt és kimondom, hogy holtomiglan, holtodiglan. Ezen a ponton mindenki megbukott. Nem volt olyan, akinél azt gondoltam, hogy sikerülhet, és volt olyan, akinél eszembe sem jutott. Pár hónappal az egyetlen eljegyzésem után, egy szép nyári napon letettem az asztalra a jegygyűrűmet. Egy fehér papírra rajzoltam két szemet, egy szájat és egy napocskát és eljöttem. Ennek ellenére én lennék a legboldogabb, ha találnék valakit, akire azt mondhatom: Itt van, ő az!

    – magyarázta az egykori szépségkirálynő, külön kiemelve, hogy:

    Ha valaki nem beszél velem olyan szépen, sőt, olyan is volt, hogy valaki megpróbálkozott a csúnya beszéddel, én azonnal kiábrándulok.  Velem ne beszéljen senki csúnyán!

    (via Bors

  • Nem azért, amiért sokan gondolják.

    Cher a minap a The Jennifer Hudson Show  című műsorban vendégeskedett, ahol többek között kendőzetlen őszinteséggel vallott arról is, hogy mi az oka annak, hogy inkább nála jóval fiatalabb férfiakkal szeret randizni. A 77 éves énekesnő jelenleg  Alexander "AE" Edwards zenei producerrel alkot egy párt, aki 38 éves, de úgy tűnik, hogy a nagy korkülönbség ellenére is jól megvannak. A Believe című dal előadója ezt annak kapcsán vallotta be, hogy arról kérdezték, annak idején miért utasította vissza Elvis Presley-t.

    Azért történt így, mert ideges voltam, és ismertem a körülötte lévő embereket. Nem azért, mert rossz emberek lettek volna, hanem azért, mert tartottam a hírnevétől... Amikor nem dolgozom, eléggé visszahúzódó vagyok, ahogy akkor is, ha férfiak társaságában vagyok. És hogy mi az oka annak, hogy fiatalabb férfiakkal randizom? az, hogy a velem egykorú vagy idősebb férfiak már nem élnek, és amíg még tehették volna, sosem közeledtek felém, mert féltek tőlem, a fiatalok pedig nem... Őket olyan nők nevelték fel, mint amilyen én is vagyok

    – magyarázta az énekesnő, akit jelenlegi párjával először 2022 novemberében hozták hírbe.

    (via People)

Rovatok