Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szétszedik a realitysztárt, amiért idejekorán engedi dolgozni gyermekét.

    Khloé Kardashian a minap egy Instagram-videóban számolt be arról, hogy hatéves kislányából, True Thompsonból gyerekmodell lett: egy gyermekpizsama-márka arcának választották a gyermeket.

    The Kardashians című reality sztárja úgy mesélte, kislánya nagyon izgatott volt a fotózás miatt, hiszen ő is szokta hordani a szóban forgó pizsamákat, ahogy egyéves kisöccse, Tatum is ezekben alszik. Közös videójuk azonban nem aratott osztatlan sikert: bár sokan aranyosnak találták a fotókon fülig érő mosollyal látható kislányt, többen kritizálni kezdték az édesanyját, amiért már most belement abba, hogy gyermeke dolgozni kezdjen modellként.

    S íme a fotók:

    (via PageSix)

  • Jótanácsokkal látta el az énekest.

    Ahogy arról az Index is beszámolt, kedd este közösségi oldalán jelentette be Manuel, hogy közel egy hónapra rács mögé kerül. A 23 éves Fonogram-díjas rapper, énekes, dalszerző azt írta, hogy egy 2017-es ügye miatt vonul fogházba, így egy időre eltűnik a nyilvánosság szeme elől. A meglepő hír mellett a nemrég szabadult, korábbi ValóVilág-győztes Aurelio sem tudott elmenni, és a Ripostnak nyilatkozott.

    Igazából én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a fogház a büntetés-végrehajtásnak a legenyhébb fokozata. Ott azért nem lesz olyan szigorba tartva, mint például én a Kozma utcai börtön és fegyházban

    – kezdte Aurelio, aki úgy hiszi, csak az énekesen múlik, hogy ez az egy hónap az előnyére, vagy a hátrányára válik-e. Hozzátette: biztosan fogja érni néhány atrocitás és kellemetlenség a rácsok mögött Manuelt.

    Én annyira nem ismerem Manuelt, csak annyit szeretnék így üzenni vagy tanácsolni, hogy azt az időt fordítsa magára, vegyen elő egy pár könyvet, mert igazából nem hiszem, hogy a hétköznapjaiban olyan sokat szokott olvasni, de lehet tévedek. Nem kell megijedni ettől az egy hónaptól, én igazából le se feküdnék aludni, annyira kevés a két évhez képest, de kitartást kívánok neki, mert gyorsan el fog menni. El tud gondolkozni bent a tettein, és elkezdi majd újraértékelni a kinti dolgokat

    A ValóVilág 6 győztese, Caversaccio Aurelio februárban, két év után lépett ki a Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján. Az eredeti börtönbüntetés másodfokon 3 év és 5 hónap volt, de jó magaviselete miatt engedményt kapott. Büntetése maradékát reintegrációs őrizetben tölti a bajai otthonában, ahol először találkozhatott személyesen nemrég született kislányával az egykori villalakó. 

  • Nem hisz a sírig tartó szerelemben.

    Sokatmondó állításokat fogalmazott meg válásával kapcsolatban Peller Mariann. A Reggeli műsorvezetője 2022 októberében tudatta, hogy 12 év és két közös gyermek után véget ért Juni Györggyel kötött házassága, ám az okokra egyik fél sem tért ki. Döntésüket látszólag minden előjel nélkül hozták meg.

    A tévés a napokban egy férfi-női kapcsolatokról szóló előadáson beszélt arról, mit gondol a párkapcsolatokról. A DANTE Közösségi Alkotótérben folytatott panelbeszélgetésen azt is felhozta, talán jót tenne, ha az emberek nem élnének egyfolytában együtt a párjukkal, s bizonyos időszakokat külön is töltenének. Peller szerint akkor minden találkozás olyan lenne, mint egy ünnep, de a hosszú házasságokról is megvan a véleménye.

    Lehet, hogy ezért megköveztek, de az utóbbi időben azon töprengek, mennyivel jobb lenne, ha a házasságok nem örökre szólnának, hanem mondjuk ötévenként újratárgyalhatnánk őket. Hiszen ennyi idő alatt sokat változunk, fejlődünk, reagálunk az élet adta körülményekre. Nem az esetleges kikacsintás lehetősége miatt csinálnám ezt, hanem mert olyan gyakran előfordul, hogy egy házaspár ellentétes irányba fejlődik, esetleg valamelyikük egyáltalán nem változik, a másik fél pedig igen

    – fejtette ki a Story magazinnak a műsorvezetőnő.

    Ön szerint jó ötlet lenne ötévente újratárgyalni a házasságokat?

    • 410
      Nem.
    • 368
      Igen.
  • Azt gondolta, hogy nélküle nincs tovább.

    Schobert Lara volt a vendége a Talk Tv Hungary Z-generációs podcastjének, melyben adásban többek között a családját ért nehézségekről és a saját gyászfolyamatáról is mesélt. Rubint Réka és Schobert Norbi lánya ugyanis a felnőtt élet kapujában tanulta meg, hogy senkire nem számíthat saját magán kívül, ha a boldogságkeresésről van szó.

    A beszélgetésből az is kiderül, hogy az influenszer egyelőre nem dolgozta fel teljesen, hogy néhány héttel ezelőtt véget ért a kapcsolata a nála tíz évvel idősebb focistával, Szekszárdi Tamással, aki miatt még azt is vállalta, hogy Kazincbarcikára költözik. Schobert Lara egy ponton el is sírta magát, amikor a szakításról beszélt.

    Azt gondoltam, hogy nélküle nincs tovább. Kicsit most elérzékenyültem, de tényleg azt éreztem, hogy nélküle nincs tovább

    – vallotta be az okleveles aerobikedző, aki olyannyira hisz a spirituális dolgokban, hogy rendszeresen jár asztrológushoz. Mint meséli, asztrológusa ezt a szakítást is előre megjósolta neki.

    „Azt gondolom, hogy minden okkal történik, és hogy ha az élet valamit elvesz, akkor valamit adni fog utána. Ez a pofon azért jött az életembe, hogy realizáljam azt, hogy ha én nem vagyok erős és nem állok ki magamért és én nem teszem magam boldoggá, akkor senkitől nem szabad a boldogságot várni, csak önmagadtól. Most ez a legnagyobb célom, hogy magamat tudjam boldoggá tenni, majd utána be tudjak egy olyasvalakit fogadni, aki ehhez hozzátesz” – fejtette ki Schobert, aki kapcsolatfüggőnek tartja magát. 

    Én egyébként nagyon kapcsolatfüggő ember vagyok és sok esetben itt rontottam el, hogy mindig mástól vártam a boldogságot és a változást. Azt gondoltam, hogy boldog vagyok, de igazából önmagamban nem voltam boldog és nem voltam magammal elégedett.

    (via Blikk

Rovatok