Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagyon ért a szórakoztatáshoz.

  Rendesen felbolygatta a TikTok állóvizét a minap egy felvétel, amelyben fény derül ifj. Schobert Norbert egyik rejtett tehetségére. A Farm VIP korábbi győztesét az édesapja, Schobert Norbert örökítette meg, amint egy farsangi bulin az éneklésével szórakoztatta a vendégeket, akik a dal végére egészen úgy viselkedtek, mintha egy koncerten lettek volna: többen videózták Sztárboxban is szerencsét próbáló fiatalembert, míg mások táncra perdültek mellette.

  Gratulálok, fiam! Főleg, hogy nem ezzel foglalkozol

  – üzente fiának a fitneszguru a Gyöngyösön tartott Alakreform farsangi bált követően.

  Mint ismert, ifj. Schobert Norbi azt eddig sem titkolta, hogy szereti a zenét: korábban a TV2 Hal a tortán című műsorában extra produkcióként énekelt a nővérével, Schobert Larával, akinek a hangja egyébként az Álarcos énekesben is felcsendült.

 • Nagyon vágyik gyermekre, ezért nem adja fel.

  Immár 13 éve él boldog házasságban Csézy, azaz Csézi Erzsébet, akinek életéből nagyon hiányzik egy gyermek. Annak érdekében, hogy családot alapíthassanak, a 44 éves énekesnő és férje, Szabó László lombikprogramban vesznek részt, de már csak egy évig próbálkozhatnak, hazánkban ugyanis a nőknek 45 éves korukig van erre lehetőségük.

  Az énekesnő a gyerekvállalás drámájáról úgy fogalmazott:

  „Nekem Laci valóban az életem nagy ajándéka, a másik felem. Hálás vagyok, hogy vele élhetek, mégpedig úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötnöm. Ő engem mindenben támogat, velem örül a sikereimnek,

  velem szomorkodik, ha bánatosnak lát. És sajnos lát bánatosnak, hisz évek óta szeretnénk babát, évek óta benne vagyunk egy lombikprogramban. Ez nagy küzdelem, sok fájdalommal jár, de nem adom, nem adjuk fel. A szívem mélyén érzem, előbb-utóbb sikerrel járunk. Azt gondolom, az emberi létnek az egyetlen értelme a gyerek. Nem is tudom elképzelni az életem nélküle.

  Optimista vagyok, a hitemet soha nem veszítettem el. Azt is tudom, a felhők mögül előbb-utóbb mindig kisüt a nap. Én pedig várom a napsütést” – nyilatkozta a Meglepetés magazinnak Csézy, aki nemrég a Palikék Világa by Manna műsorában is őszintén vallott családalapítással kapcsolatos gondolatairól, az a beszélgetés ide kattintva érhető el.

 • Nehéz időszakon vannak túl.

  Király Viktor és felesége, Virág Anita három évig alkotott egy párt, ami alatt a külső szemlélőknek minden tökéletesnek tűnhetett. Majd akkor kezdődtek a problémák, amikor is Virág különköltözött férjétől, és kisfiukat, Kolent magával vitte. Bár házasságuk sokáig úgy látszott, menthetetlenül zátonyra futott, de mégis kitartott egymás mellett a házaspár, és végül sikerült átlendülniük a kapcsolati válságukon.

  Az énekes korábban bevallotta, több szempontból is hullámvasút volt a tavalyi év, érzelmileg és szakmailag egyaránt. Jelenleg igyekszik megszabadulni a súlyfeleslegétől, melynek érdekében újra elkezdett sportolni, sőt étrendjén is változtatott. Felesége eddig nem beszélt a magánéleti válságukról, de most a Glamour magazinnak nyilatkozott, melyből kiderült, párja fogyásában nagy szerepet játszik.

  „Ez csak természetes, hogy segítjük a másikat. Mivel a táplálkozásom inkább diétásnak mondható, amiket főzök, azok főleg egészséges ételek, ezért ha akar, ha nem, fogyni fog tőle. Az elmúlt időszakban, amióta ismét együtt van a család, már nagyon sokat fogyott. Ehhez persze sok más is közrejátszik, a lelki béke is. Még nincs itt az ideje, hogy beszéljünk arról, ami történt köztünk, és hogy alakul az életünk.” – árulta el a lapnak Király-Virág Anita.

 • Már nem kell sokat várni a premierre.

  Január végén, hosszú várakozást követően megkaptuk a Doug Liman rendezésében készült Road House első előzetesét, amely 1989-es Országúti diszkó feldolgozása lesz a főszerepben Jake Gyllenhaal-lal és az ír ketrecharcos Conor McGregorral. 

  A film szinopszisa szerint a korábbi UFC-bunyós Dalton (Gyllenhaal) kidobóként vállal munkát egy floridai klubban, ahol igyekszik jobb modorra tanítani a helyi balhésokat, de a fellépése szemet szúr az igazán nehézfiúknak is, akik maguk sem riadnak vissza az utcai bunyóktól. Feltűnik a színen egy ügyeletes mániákus is, Knox (McGregor), akire a látottak alapján végképp nem hat sem a szép szó, sem az erőszak. 

  A március 21-én Prime Videóra érkező Országúti diszkó egy igazi régimódi bunyósfilmnek ígérkezik, amelyhez újabb nagyszerű pillanatképek érkeztek Conor McGregor jóvoltából. Íme:

Rovatok