Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Végül a képernyő másik oldalán találta meg a helyét a műsorvezető.

  Máté Kriszta és Bárdos András nevét a Tv2 híradósaiként ismerhette meg az ország, ám azt talán kevesen tudják, hogy a házaspár képernyőkről való eltűnését hosszú tépelődés előzte meg.

   „Elég volt belőlünk, és nekünk is belőlük. Tudtuk, hogy vége lesz a tévézésnek, előtte már hetekkel ment a vitatkozás, hogy mikor szálljunk ki. András mindennap úgy ment be, hogy ma hátha megoldjuk ezt a dolgot” – mesélte Máté a FutureTalks Krizsó Szilviával című YouTube-műsorban, hozzátéve: akkortájt már más dolgok foglalkoztatták inkább őket, családjukat szerették volna előtérbe helyezni karrierjük helyett. Végül meglépték a dolgot, otthagyták a médiát férjével, ám az édesanya ekkor szembesült vele, terve idáig tartott.

  „Úgy szoktam mondani, hogy amikor abbahagytuk a napi bohóckodást a tévében, hazamentem, és megkérdezte András tőlem, hogy most mit fogsz csinálni, és egyszerűen nem tudtam rá válaszolni. Vártam, hogy rátaláljak én is valami másra, amit szeretnék csinálni, de nem jött.”

  Helyette viszont érkezett egy felkérés hozzá az akkortájt induló RTL II-ből, ahová mint műsorszerkesztő várta a vezetőség.

  „Úgy voltam vele, hogy én már túl vagyok a tévézésen. Ekkor azt mondta András: ’Vedd tudomásul, hogy egy hülye tévés vagy, és csináld, ha nem találtál ki helyette semmi mást!” – idézte fel nevetve Máté, aki ma többek között a Cápák között producere is, és sokkal jobban érzi magát a kamera másik oldalán, a szereplés egyáltalán nem hiányzik neki.

   (via Story)

 • Meglepő képsorokkal jelentkezett be a humorista.

  Ahogy arról az Index is beszámolt, februártól Ráskó Eszter vette át a Balázsék című rádióműsorból távozó Vadon Jani megüresedett helyét. 

  A humorista azóta remekül beilleszkedett két műsorvezetőtársa, Rákóczi Ferenc és Sebestyén Balázs közé, bár Ráskó legújabb, rövid TikTok-bejelentkezése alapján könnyen lehet, hogy ez inkább fordítva történt.

  Mindig azt kérdezitek, mit csinálunk adás után

  – írta posztjához a kisgyermekes anyuka, videójában pedig közvetetten meg is válaszolta ezt, bár a bőrszerkót, láncot és szegecses maszkot viselő trió bejelentkezésére valószínűleg kevesen számítottak.

  „Én mondtam, hogy nem leszek nagy hatással erre a műsorra, ez úgy volt jó, ahogy van” – fogalmazott Ráskó. Hallgatói a kommentek alapján izgatottan várják a nem mindennapi fotózás végeredményét.

 • A kép alapján nem kell sokat várnia már gyermeke érkezésére.

  Anyai örömök elé néz Vanessa Hudgens, aki megannyi találgatás és pletyka után alig egy hónapja, az idei Oscar-gálán fedte fel várandósságát. A színésznő a jelek szerint sokáig sikeresen titkolta, hogy bővül a családja, legalábbis legfrissebb Instagramon megosztott képén már jókora terhespocakkal látható. 

  Az, hogy fiút vagy lányt várnak-e férjével, Cole Tuckerrel, egyelőre nem tudni, mindenesetre érdekes egybeesés, hogy Hudgens leghíresebb filmje, a High School Musical másik női főszereplője, Ashley Tisdale is gyermeket hord a szíve alatt.

 • Ahogy arról az Index is beszámolt, tavaly év végén nagy fába vágta a fejszéjét a Járai-házaspár, vettek ugyanis még egy ingatlant Horányban, nem messze saját nyaralójuktól, amelyet vendégházzá kívántak alakítani. Csakhogy a felújítási munkálatok nem egészen a terveik szerint alakultak, az első vállalkozók csúnyán átverték őket, amire a tető is ráment.

  Azóta szerencsére egyenesbe fordultak a dolgok, megújult erővel, feszes tempóban halad a ház renoválása, erről most a Reggeliben meséltek.

  A felújítás az olyan, hogy nem tudsz másról beszélni. A Kírával nem lehet másról beszélni, csak tetőfóliáról, habarcsról

  – kezdte a színész, aki szerint felesége katonás rendet tart, bár ennek áraként a szinkronrendező reggeltől estig idegösszeomlásban van, néha még éjszakákon át is ezeken rágódik. Persze így is érik őket negatív meglepetések, a kandallóról például kiderült, hiába fűztek hozzá nagy reményeket, egyszerűen használhatatlan, újra kell építeni azt.

  „Életveszély, halál, robbanás. Ez kuka” – idézte Járai Máté a szakértő szavait. Ennek ellenére nagyon remélik, ezt a szezont már vendéglátóként kezdhetik meg.

  „Nyáron mindenképpen megnyitunk!”

Rovatok