Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sőt, azt sem tartja kizártnak, hogy saját gyermeke mellé fogadna majd örökbe idővel.

    Az anyaságról mesélt a Mokka péntek reggeli műsorában Mohamed Fatima, amire, mint mondta, gyakorlatilag gyerekkora óta készül. A 42 éves énekesnőt saját tapasztalatai szerint különleges kapcsolat fűzi a legkisebbekhez, így nagyon örülne, ha hamarosan gólyahírrel szolgálhatna párjával.

    „Ismerkedünk a Gáborral még mindig, most már 99.9 százalék, hogy ő lesz az apuka, rajta is vagyunk, nagyon odafigyelünk” – kezdte Mohamed, hozzátéve: egyáltalán nem mondott le még a saját gyermekről, pláne, hogy nagyon spirituális, így hisz abban, hogy be tudja vonzani születendő babáját. Ha azonban ez nem sikerül, az örökbefogadás is szóba került már közöttük.

    „Én is nagyon-nagyon szeretném, ha sajátunk lenne, minden vágyam, de nem zárkózom el, hogy életet mentsünk. Én egy szerető családban nevelném őt föl. És hogyha lesz sajátunk, én akkor is gondolkodom, hogy fogok egy kicsi életet menteni” – folytatta az énekesnő, aki egyelőre nem tudja, ez esetben kisbabát, vagy idősebb gyermeket venne-e magához, de szerinte ha erre kerül majd sor, úgyis megtalálják egymást az ideális gyerkőccel.

  • Ennyire kemény volt.

    A napokban befejeződött a TV2 Ázsia Expressz című kaland-realityjének forgatása, amelyet Till Attila is elvállalt. A műsorvezető Stohl Andrással próbált szerencsét a Fülöp-szigetek és Tajvan mesés vidékén, s bár ennek a kalandnak gyakorlott kirándulóként vágott neki, nem tagadja, volt olyan pillanat, amikor eltört nála a mécses.

    „Most akkor visszazökkenünk a megszokott életünkbe! Nagyon nagy élmény volt, nem gondoltam volna, hogy az Ázsia Expressz ennyire kemény és közben óriási élmény. Van mit kipihenni, de megérte! Kíváncsi vagyok milyen lesz a tévében, ott a helyszínen annyi élmény ért minket (jó is, rossz is) amit fel se tudunk még rendesen dolgozni. Örök emlék!” – tudatta követőivel Tilla, aki egy videóüzenetben számolt be élményeiről.

    Mint kiderült, Stohl Andrással testvéri viszonyba került.

    Egészen különleges élmény volt. Nagyon jó csapatot alkottunk, a barátságunk elmélyült: ha ennyi ideig, ilyen furcsa, mostoha körülmények között össze vagytok zárva, az már tulajdonképpen testvéri viszony. Most már Buci a testvérem lett

    – magyarázta a tévés, aki 20 év után először sírta el magát tévéműsorban.

    Lesz itt minden, sírás-rívás, nevetés, feszültség, veszekedés. Még én is sírtam. Háromszor, mondtam is a Nórinak, 20 éve ez az első műsor, amiben én elpityeredek

    – árulta el.

  • Videóban véleményezte a magyar hírességeket.

    ValóVilág korábbi játékosa, Fenyvesi Barna és szerelme, Halastyák Fanni, azaz Nemazalány a minap Fókusz riportjában meséltek bimbózó románcukról. A problémás nőfalóként megismert egykori valóságshow-szereplő néhány hónappal ezelőtt egy közösségi oldalon kereste fel az énekesnőt, aki bár eleinte bizalmatlanul fogadta a közeledést, végül úgy látta jobbnak, ha két hónapnyi online ismerkedést követően ad egy esélyt. Már az első találkozójukon egymásra hangolódtak, s rengeteg időt töltenek együtt, az összeköltözést azonban egyelőre nem tervezik.

    Én soha nem voltam féltékeny típus. Ezt most így kijelentem, nem hazudok. Hát, de mellette azért ez más

    – vallotta be az RTL-nek Nemazalány, akinek szerelme már a ValóVilág11 villájába is úgy költözött be, hogy elárulta, hogy a nők függőséget okoztak nála. Utólag úgy meséli, nem volt konkrét célja a hódítás, de három hónap alatt szinte mindegyik villalakó lánnyal összeszűrte a levet. A nők iránti imádata a jelek szerint úgy sem változott, hogy jelenleg komoly párkapcsolata van.

    Erről tanúskodik legalábbis egy videó, amelyet VV Barna feltöltött a TikTokra. Az egykori valóságshow-hős a rövid felvételen 1-től 10-es skálán rangsorolja a magyar celebnőket, köztük Szabó Zsófit, Lékai-Kiss Ramónát, Csobot Adélt és Gelencsér Tímeát. Bár a videóban egy szót sem szól, az arca mindent elárul arról, kiről mit gondol. Bár szerelmét, Halastyák Fannit tette a képzeletbeli ranglistája élére, a második helyre Tóth Andi került, akinek fotója láttán egyből hatalmas mosoly ült ki az arcára.

    VV Barna és Nemazalány olaszos párnak vallják magukat. A fiatalember úgy véli, kicsit le is nyugodott az énekesnő mellett, és már nem érdekli az állandó bulizás és csajozás. Nemazalány azonban nem tagadja, vannak kétségei Barnával kapcsolatban, jóllehet korábban nem volt féltékeny típus. Mint mondja, ha a nyarat kibírja a kapcsolatuk, akkor biztosan hosszú távú lesz a kapcsolatuk.

    (via Story)

  • Szeretne visszatérni valódi keresztnevéhez.

    Talán sokan nem tudják, de Emma Stone eredetileg nem ezen a néven látta meg a napvilágot: a Szegény párák sztárját igazából Emilynek hívják, de ezt karrierje kezdetekor "lefoglalták" előle a SAG-ban, az amerikai színészeket tömörítő szakszervezetben, így művésznevet kellett felvennie.

    Néhány éve aztán elszakadt a cérna, és valamilyen okból úgy döntöttem, már nem tudom ezt csinálni többé. Hívjatok csak Emilynek

    – mesélte a Hollywood Reporternek adott friss interjújában Stone, akit azóta egyre több kollégája szólít így, hatalmas örömére, de Nathan Fielder például az Em becenévre esküszik. Az Oscar-díjas színésznő szeretné, ha ez a jó szokás egyszer elérne a rajongóihoz is.

    „Olyan kedves lenne! Nagyon szeretnék Emily lenni!” – magyarázta.

Rovatok