Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az énekesnő szerint kisbabája kifejezetten szereti, élvezi a zenét.

    Már a második trimeszterben jár Patai Anna, aki a Mokkában mesélt várandósságáról. Az első gyermekével állapotos énekesnőt az utóbbi időben már elkerülik a rosszullétek, mint mondja, újult erőre kapott, babája pedig kifejezetten élvezi, ha zene szól körülötte.

    „Dolgozom, énekelek, hétvégén fellépésre megyek. Akkora az öröm, akkora lendülettel megyünk előre most már így” – újságolta vidáman a kismama, sőt, születendő gyermeke nemét is elárulta a tévénézőknek.

    „Nemhogy a nevét, de a nemét is megtudtuk az utóbbi hetekben, úgyhogy most már elárulhatom, hogy kisfiunk lesz. A férjem után, mivel a férjemet Bencének hívják, úgy döntöttünk, hogy maradjon kis Bence.”

  • Új vizekre evez az énekes.

    Fekete Dávid nemrég arról számolt be, hogy szintet lépett párkapcsolatában, hiszen alig pár hónap ismertség után már az összeköltözést fontolgatják kedvesével, Szintával. A Megasztárnak köszönhetően megismert énekes jelenleg újra szeretné építeni karrierjét, miután az elmúlt években csalással vádolták meg.

    „Életem egyik legnagyobb lehetősége volt a Megasztár, nagyon sokat küzdöttem előtte az ismertségért: musical- és karaokeversenyekre jártam, többször nyertem is, de a műsor egészen másfajta ismertséget hozott.

    Ma is azt gondolom, fantasztikus, hogy ott lehettem, és egészen a döntői menetelhettem. Azt is nagyon jól viseltem, hogy második lettem. A gyerekeimnek is megmutattam már a régi felvételeket, nagyon tetszett nekik. Most vannak abban a korban, hogy már értékelik a zenémet. Szívesen eljönnek a fellépéseimre, és nagyon büszkék az apukájukra.

    Nemrég jött ki az új videó­klipem, egymást érik a fellépéseim, járom az országot. Pécstől Sopronon át Győrig folyamatosan koncertezek. Emellett marketingvezetőként és stratégiaiegység-vezetőként dolgozom egy cégnél Dunaújvárosban” – nyilatkozta a Storynak az énekes, aki börtönviselt múltja után új életet szeretne kezdeni.

    „Kemény munka, hogy az ember újra talpra tudjon állni egy ilyen után, de a Jóisten velem volt, most minden úgy van az életemben, ahogy megálmodtam: a munkában, a karrierben és a párkapcsolatomban is. A múltam miatt szerencsére nem ért atrocitás. Néha beszélgetünk az egykori versenytársakkal, Hiennek nemrég dicsértem meg az új dalát. Nem veszítettük teljesen szem elől egymást, bár messzire sodort minket egymástól az élet.” – tette hozzá.

  • Édesanyja fotózta az ünnepeltet.

    Friss fotót osztott meg a walesi hercegi pár hivatalos Instagram fiókja Sarolta hercegnőről, aki ma ünnepli 9. születésnapját. Vilmos herceg és Katalin hercegné bájos mosolyú középső gyermeke úgy nő, mint a gomba, az internetezők szerint pedig ezzel együtt egyre jobban hasonlít édesapjára – a már nem is olyan kicsi kislány a képhez érkezett hozzászólások szerint pont úgy néz ki, mint a trónörökös ebben a korban, míg mások azt találgatták, néhai nagymamája, Diana vonásai jelennek-e majd meg rajta később.

    A fotót egyébként szokás szerint ezúttal is Katalin hercegné készítette.

  • Az álommeló utolsó hetének elején egy váratlan fordulatnak lehettek tanúi a nézők, melynek köszönhetően kialakult a top 3-as mezőny. A döntős asszisztens-jelölteknek a szerdai adásban az volt feladata, hogy az elejétől a végéig levezényeljék az év végi céges bulit.

    A véghajrához mérten persze nem volt egyszerű dolga a jelölteknek: a dekoráció és a catering feladatok mellett a sztárvendég(ek) igényeiről is gondolkodniuk kellett. Ugyanakkor rendezvény helyszínén szorgoskodó triót az is váratlanul érte, amikor egyszer csak betoppant a hangulatfelelős Balla Péter Zsolt, azaz David Guetta magyar hasonmása. Balogh Levente távollétében Keserű Balázsnak sikerült még egy csavart vinnie a dologba, és az elnök kérésnek megfelelően felkérte Széki Attila Curtis, hogy nehezítse meg egy kicsit a jelöltek dolgát.

    Lesz egy rendezvény, amit a jelöltek próbálnak meg koordinálni, mert eltűnt a rendezvényszervező, úgyhogy ők azok, akik minden apró részletre figyelnek, hogy a minden a lehető legjobban menjen. Nem tudják, hogy érkezel, te leszel a sztárvendég. Olyannyira nem tudják, hogy még a plakáton se vagy rajta. Arra kérnélek, hogy menj velük körbe, nézd meg, hogy milyenek, és hogyan reagálnak arra, hogy váratlan megérkezel, és ha lehet picit nehezítsd meg a dolgukat.

    – mondta Keserű a rappernek, aki készséggel tört borsot a jelöltek orra alá.

    A nap végén az üzleti útjáról visszatérő Balogh Levente egy beszélgetést lefolytatva a segítőivel az irodájába hívatta Pétert. Mivel az utolsó két feladatban nyújtott teljesítményével nem tudta meggyőzni az elnököt, így végleg számára véget ért a verseny, de egy állásalánlatot így is kapott. A héten tehát Eszter és Rachel között dől el, ki lesz Balogh Levente elnöki asszisztense.

Rovatok