Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Reggeli stúdiójában kezdte első villán kívüli napját VV Dudu, a ValóVilág 12. legutóbbi kiesője. A hatalmas százalékkülönbséggel zárult párbaj másnapján a műsorvezetők több témáról, például magáról a valóságshowról faggatták Dudut, aki bevallotta, rosszabbul élte meg a bezártságot és a szüntelen kamera-jelenlétet, mint amire számított előtte, de újra nekifutna a kihívásnak. 

  Nagyon nehéz volt, bent sokkal nehezebb lelkileg, testileg, én is nagyon elfáradtam ebbe a 70 napba nagyjából. Most egy jó, kiadós pihenés vár rám.

  A srác pár héttel a beköltözését követően, a hozzá szintén közel került Vera és Noémi kiesése után melegedett össze a Dorkával, aki akkora már szintén túl volt egy VV-szakításon. Dudu nem is tagadja, az elmúlt egy évben csapongó életet élt, ez azonban most véget ért – szeretné kint is folytatni kapcsolatukat, és egy esetleges párbajon is támogatni fogja újdonsült barátnőjét.

  „Ha valakit megszeretek, ahhoz tényleg hűséges vagyok. Biztos, hogy hűséges leszek hozzá, megígértem, hogy meg fogom várni, nem azért, mert nem tehetném meg, hogy ne várjam meg, de nekem sokkal fontosabb, mint hogy kalandozzak az életben újra” – magyarázta kedvese plüssállatát szorongatva. Épp ezért nem is csalódott kiesése miatt, Dorka megismerésével ugyanis már nyertesként távozhatott a villából.

 • Mint mondja, bokáig érő „csadorban” szokta belelógatni a lábát minden szökőévben a Balatonba vagy a tengerbe.

  A Balatont és a tengerben való pancsolást ugyan nem kifejezetten kedveli, a nyaralásról azonban mégsem mond le Máté Krisztina. A TV2 Tények egykori műsorvezetője azt mondja, legalább 15 éve nem ment bele a magyar tengerbe, de elképzelni sem tudná, hogy megmártózzon benne.

  Én legalább 15 éve nem fürödtem a Balatonban. Elképzelni sem tudnám, hogy bemenjek a vízbe, a téli Balatont, a korcsolyázást szeretem. Bokáig érő »csadorban« szoktam a lábam belelógatni minden szökőévben a Balatonba vagy a tengerbe. Tisztelem és csodálom azokat, akik ezt el tudják engedni, én görcsösebb vagyok

  – árulta el a Best Podcastban a volt tévés, aki egyébként Siófokon született és ott is nevelkednek, szülei ráadásul máig a Balatonnál élnek. De nem Máté Kriszta az egyetlen hazai híresség, aki nem szokott fürdeni a tóban: korábban Pásztor Anna is lesújtó véleményt fogalmazott meg a magyar tengerről.

  Mint kiderült, Bárdos Andrással közös fia Spanyolországba költözik, ezért ott nyaralnak majd pár napot.

  „De hogy a kérdésére is válaszoljak, kilencen megyünk pár napra Spanyolországba, jön az összes gyerekünk, a párjaik, tavaly így voltunk együtt Bulgáriában, nagyon jól éreztük magunkat. De csak pár napról lehet szó, hiszen ahány gyerek, annyi országban él. A fiam most érettségizett, szeptembertől már Spanyolországban jár egyetemre, és ott is edz, onnan jár majd versenyezni is” – idézte szavait a story.hu.

 • A Kőgazdag fiatalok sztárja életében csak egyszer járt fesztiválon, de elég is volt neki.

  Kőgazdag fiatalok – Rich Kids Hungary és a Bachelor – A Nagy Ő című műsorok korábbi szereplője, Dulin Metta már ismert arról, hogy nem rejti véka alá a véleményét. A szőkeség legutóbb azzal kavarta fel maga körül az állóvizet, hogy elárulta: horvátországi nyaralása során nem éppen volt elégedett a szálláshellyel

  Mint kiderült, a szőkeség a zenei fesztiválokért sincsen oda, pedig nem otthon ülős típus.

  „Az az igazság, hogy én nem vagyok egy nagy fesztiválarc. Kicsit úgy érzem, hogy egy teljesen más korosztály az, amit például az EFOTT megszólít, mint amihez én tartozom. Sokkal szívesebben választom azt, hogy otthon kiülök a kis teraszomra, hallgatom a madárcsicsergést, nézem a gyönyörű csillagos eget, és – mondjuk – megiszom este egy almafröccsöt. Szóval én ez a chilles típus vagyok, bár azt nem mondom, hogy otthon ülő típus, mert

  szeretek kimozdulni, szeretem, ha élmények meg új behatások érnek. De valahogy ez a fesztiválozás nekem olyan, hogy elsősorban az jut eszembe, hogy tiszta kosz leszek, arra pedig nem vágyom

  – magyarázta a Ripostnak a szőkeség, aki eddig csupán egyszer fesztiválozott. 

  „Életemben egyszer jártam a Balaton Soundon, egy napra, és azon kívül soha nem voltam fesztiválon, úgyhogy ez nekem teljesen kiesik. Egyébként én pontosan szemben lakom a Balaton Sounddal, tehát a szél és a víz teljesen áthozza a hangot. […] Egyébként ezért sem érné meg nekem megvenni a bérletet a Balaton Soundra, mert amúgy tökéletesen hallom a nagyszínpad koncertjeit a saját kis teraszomról, beizzítok egy kis diszkógömböt vagy kirakok néhány fényt, és szinte olyan, mintha ott lennék."

 • Beindulóban van modellkarrierje, ezért egyetemi tanulmányait is szünetelteti a fiatal.

  Vadonatúj arcát mutatta meg friss Instagram-fotósorozatában Mészáros Lili. A Next Top Model Hungary győztese a Borsnak elárulta, az extrém fotók közzététele előtt kissé tartott a negatív visszajelzésektől, de főleg pozitív kritikákat kapott követőitől, ahogy egyébként is szokott.

  „Nagyon szerencsés vagyok, ha százalékban kéne kifejezni, úgy mondanám, hogy 99 százalékban pozitív véleményeket kapok és hallok vissza.

  Őszinte leszek, féltem, hogyan küzdenék meg azzal, ha rám szabadulna a népharag.

  Azért résen vagyok, mert egyetlen ballépés elég. De most ezt nagyon jó megélni, jó visszaigazolás arra, amit csinálok” – kezdte a fiatal, akivel nagyot fordult a világ, amióta megnyerte a TV2 műsorát. 

  „Az egyetemi tanulmányaim most mellékpályára kerültek. Már csak egy év van hátra a környezetvédelmi szakirányon, ezért mindenképpen szeretném majd befejezni, s később ezen a területen helyezkednék el. Fuzionálnám a modellkedéssel: például a textilipari újrahasznosításokra fókuszálnék. De most leköt mindaz, amire a műsor megnyerésével lehetőségem nyílt. A tartalomgyártás, a modellkedés, ráadásul az Icon Model Management segítségével külföldön is lehetőségem lesz szárnyakat bontogatni. Nagy lépés lenne, de vágyom rá, és szerencsére a környezetem is támogat benne” – mesélte a családjának és párjának is végtelenül hálás Mészáros.

Rovatok