Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szombat este teltházas bulit csinált Sebestyén Balázs, pontosabban alteregója, DJ Oti a siófoki Plázson. Közel tízezer ember ugrált együtt a 1990-es, 2000-es évek slágerjeire a műsorvezetővel, aki kicsit el is érzékenyült a szeretetteljes fogadtatást látva. Mint mondta, ő maga sem hitte soha, hogy a pár évvel ezelőtt, eredetileg rádiós poénnak indult DJ Oti-lázból valaha egy parti is létrejöhet, pláne ekkora közönség előtt.

  A tévés az RTL-nek arról beszélt, kissé zárkózott ember, az ismertséggel járó felhajtást nehezen viseli, a magánéletét pedig óvja a nyilvánosságtól, ritkán enged betekintés a családi életébe, így feleségével két fiukat sem mutogatják. 

  „Ha ők akarják, akkor magukat igen, de mi nem akarjuk annyira tolni őket. Döntsék el ők, ha akarnak. Nagyon büszke vagyok rájuk, meg nagyon szeretem őket, és ők is mindig kérdezik, hogy apa, miért nem. Nekik is mondtam, srácok, mi hoztunk egy döntést, majd ha ti úgy gondoljátok később, akkor igen, de mi nem az a család vagyunk, akik két ingyen mozijegyért elviszik a gyereket, hogy lefotózzák” – magyarázta Sebestyén, akinek kisebbik gyermeke, a sportok iránt érdeklődő Noel 10 éves lesz, míg Benett már 14 múlt, és remekül dobol. A tinédzser fel is ajánlotta édesapjának, hogy a következő DJ Oti-bulin akár el is játszik majd egy számot a közönségnek, ám ahhoz Sebestyénnek még le kell porolnia saját gitártudását. Mindenesetre addig egy-egy rövid klip erejéig elcsíphetjük őt és öccsét a műsorvezető Instagram-posztjaiban.

  Néha az ember azért elbüszkélkedik. Többet mutatnék, csak nem akarom, hogy őket mutogassák, nem olyan életet élünk.

 • Eddig tartott a titkolózás.

  Ryan Reynolds és Blake Lively negyedik közös gyermeke 2023. február 12-én született meg, ám a házaspár a születési dátumán kívül semmit nem osztott meg a csöppséggel kapcsolatban – egészen eddig. Deadpool & Rozsomák New York-i premierje volt az apropója annak, hogy a 47 éves színész végül úgy döntött, nem titkolózik tovább: a People című magazin szerint a hétfői filmbemutató vendégeinek tartott beszédében rántotta le a leplet a kicsi nevéről.

  Mint említette, a rendezvényre az egész családja elkísérte.

  Először is szeretnék köszönetet mondani a feleségemnek, Blake-nek, aki itt van velünk. Szeretném megköszönni a gyermekeimnek, Jamesnek, Ineznek, Bettynek és Olinnak, akik szintén eljöttek. Ha szerencsém van, az lesz számukra egész csodálatos életükben a legtraumatikusabb dolog, amit ebben a filmben látnak. Imádom, hogy az egész családom itt van

  – ecsetelte Reynolds.

  A negyedik gyermek nemét egyelőre nem lehet tudni. Bár az Olin keresztnevet leggyakrabban fiúknak adják, ez Reynoldséknál azonban semmit nem jelent, hiszen legidősebb lányuknak a James nevet adták, amit általában fiúkhoz társítanak. James 9, Inez 7, Betty pedig 4 éves.

 • Hiába szerette munkatársait, ők is zavarták az énekest.

  ByeAlexről talán sokan nem tudják, de zenei karrierje fellendülése előtt, még Euróvíziós szereplésekor egy szaklap újságírójaként dolgozott. Az eredetileg bölcsész végzettségű énekes most Kadarkai Endrének arról beszélt, mennyire nem szerette az ezzel járó irodai munkát.

  Konkrétan dolgoztam két évet, és k*rvára rüheltem bejárni dolgozni, utáltam ott bent ülni. Be kellett mennem kilencre, állandóan osztozkodtam a főnökömmel

  – kezdte ByeAlex, aki nem értette, miért nem végezheti munkáját otthonról, hiszen anyagot írni, interjút szerkeszteni onnan is tudott volna.

  „Minek kell ide egyáltalán bejönnöm? Én nem tudok alkalmazkodni, rossz csapatjátékos vagyok, mufurc alaknak tartom magam. Tehát van, hogy nem lehet hozzám szólni egész nap” – folytatta, hozzátéve: néha a barátaival sem szeret beszélgetni, de ők ezt mára tudják helyén kezelni.

  „Nincsen kedvem szólni, beszélni, hallgatni szeretnék. Egyedül akarok lenni. És ez nem jó emberi társaságban. Munkatársaim is többnyire zavartak, persze szerettem őket meg nagyon aranyos emberek voltak, sokat nevettünk, de többnyire azt éreztem, hogy telik be a kvóta, amennyit bírok én egy emberi társaságban.”

  (nlc)

 • Takács Nikolast eddig zenei karrierje miatt ismerhette meg egy ország, de mint kiderült, nemrég elvégzett egy festménybecsüs kurzust, hamarosan pedig a nemzetközileg elismert oklevelét is kézbe veheti.

  Mindig is vonzódtam a régiségek és a műtárgyak iránt, és élt bennem egy nagy vágy, hogy komolyabban foglalkozzam ezzel a témával, de időm sosem volt arra, hogy elmélyedjek benne vagy komolyabban elkezdjek foglalkozni vele. Tavaly azonban jött egy ellenállhatatlan késztetés, hogy olyasmivel foglalkozhassak, ami feltölt és kikapcsol, ekkor jött az ötlet, hogy beiratkozom a festménybecsüs kurzusra

  – kezdte a Blikknek Nikolas, akit teljesen magával ragadt a festmények és alkotóik története.

  Mint mondta, teljesen beszippantotta a magyar festők élettörténete és megerősítette őt abban is, hogy bizony érdemes harcolni az álmainkért és a céljainkért. Hozzátette, már most érvényesülhetne frissen szerzett tudásával egy galériában vagy zálogházban, ez azonban egyelőre várat magára.

  A szakmabeliek azt mondják, úgy 2-3 ezer megvizsgált festmény után mondhatja el magáról valaki, hogy ért ahhoz, amit csinál. Én még nagyon az út elején járok, rengeteget kell szakmailag fejlődnöm, de nagy álmom egy galéria létrehozása valahol a világban, ahol olyan kortárs magyar művészek munkáit segíteném népszerűsíteni, akik jelenleg kevésbé elismertek.

  – mondta az énekes, aki egyelőre azt tervezi, hogy meglátogatja a budapesti piacokat, hátha rábukkan egy-két kincsre.

Rovatok