Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Baki ide vagy oda, az énekesnő ilyet is mer posztolni.

  Lady Gaga, azaz Stefani Germanotta az utóbbi időben – a rajongói legnagyobb örömére – egyre aktívabb az Instagram-oldalán. Az énekes-színésznő ráadásul azon felhasználók táborát erősíti a platformon, akik nem csupán a sztárság rózsaszín ködfelhőjéből jelentkeznek be. A szerkesztett felvételek mellett időnként kevésbé előnyös fotókat is megoszt magáról; így történt, hogy a rajongók már láthatták, hogyan néz ki otthona kényelmében, smink nélkül, de legfrissebb fotójával megint megpróbálja felülírni az Insta-világot.

  A Hold My Hand című dal előadója arcán j ókora grimasszal tudatta:

  Szépen rendbe szedtem magam csak azért, hogy aztán leöntsem a pólómat kávéval

  – írta az énekes-színésznő. Rajongói a frissen szőkített haja miatt arra gyanakodnak, hogy valamire nagyon készül, többen például új albumban reménykednek.

 • Videó.

  Rejtett tehetségét csillogtatta meg az Instagram-oldalán Bódi Sylvi, akinek ügyességét ha a vikingek nem is, de Jason Momoa biztosan megirigyelné.

  Az egykori modell arról posztolt videót követőinek a közösségi platformjára, hogyan dob célba egy baltával, s bár feltehetően nem sokan nézték volna ki belőle, de profi módjára, egyenesen a fa céltábla közepébe hajította az éles szerszámot. Ilyen videók az Aquaman sztárjáról is találhatók az interneten, egy ide kattintva is elérhető lesz.

  Bódi örömében fel is sikoltott, amikor meglátta a telitalálatot.

  Nem érzem, hogy a balta dobásnál a nőiességnek szempontnak kellene lennie... Álljon bele a kívánt helyre és kész!

  – jegyezte meg egyik kommentelőjének Bódi Sylvi, akinek videója ide kattintva tekinthető meg.

Rovatok