Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Csípős kedvében volt.

    Jennifer Lopez a minap azért vett részt egy sajtóeseményen Mexikóban, hogy legújabb Netflix-filmjét, az Atlast promózza, ám az őt kérdező riporterek nem csupán a szakmai dolgokra voltak kíváncsiak vele kapcsolatban. Egyikük vette a bátorságot, hogy rákérdezzen az énekes-színésznőnél arra, hányadán is áll jelenleg férjével, Ben Affleckkel, miután az elmúlt napokban azt kezdték el híresztelni, hogy házasságuk romokban hever. Úgy hírlik, már szét is költöztek, ám egyelőre egyikük sem nyilatkozott az ügyben.

    Valóban váltok Ben Affleckkel? Ezek a pletykák? Mi az igazság?

    – szegezte kérdéseit a riporter Lopeznek, akinek az volt az első reakciója, hogy elnevette magát, majd a színésznő mellett helyet foglaló Simu Liu  arra kérte a közönséget, hogy ezt ne firtassák tovább. Végül J.Lo csak annyit szúrt oda:

    Tudsz te ennél jobbat is

    – mondta a színésznő, mire kollégája arról kezdett el beszélni, milyen volt a közös munka Lopezzel.

    (via PageSix)

  • Cseh László az RTL Reggeli című műsorában kezdte a napját, ahol egyebek mellett arról beszélt, hogy az úszáskarrierje óta nem találta még meg azt a napi mozgásformát, amit szívesen csinálna.

    Korábban próbálkoztam focival, kosárlabdával, de mindig is éreztem, hogy az úszás az én igazi sportágam. Most, hogy már abbahagytam, kéne találnom valami melléksportágat. Hiányzik a sport, de nem találom a motivációt, hogy napi szinten mozogjak

    – magyarázta az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó.

    Mint bevallotta, álmodik még úszással, de egyszer sem kelt fel úgy, mióta visszavonult, hogy „jajj, elkésem az edzésről.” Annak örül, hogy a mindennapjait már nem kell a tréningekhez igazítani, így sokkal kötetlenebbül éli az életét. A kétéves kislányánál nem erőlteti az úszást, mert úgy véli, egy ilyen késztetésnek mindenképpen belülről kell jönnie. Az élsportolói pályájára a következőképpen gondol vissza:

    Úgy érzem, hogy nagyjából sikerült lezárnom. Azt nem mondom, hogy egy tökéletes karrier van mögöttem, mert rengeteg olyan hibát tudok felsorolni, amit utólag már másképp csinálnék. De azért büszke vagyok azokra, amiket elértem, és jó érzéssel tölt el.

  • Ritkán látni ilyen rafinált szabású és rizikós ruhát, az biztos.

    Anya Taylor-Joy korábban sem riadt vissza attól, hogy extrém ruhadarabokban mutatkozzon, azzal a szettel azonban, amelyet május 22-én viselt New Yorkban, minden eddiginél nagyobb port kavart. A 28 éves színésznő azért sem bízta a véletlenre, mit ölt magára aznap, mert a The Late Night Show című műsorba volt hivatalos, ahol Stephen Colberttel beszélgetett. 

    A Vezércsel című sorozat sztárja egy vörös Mugler-ruhában lépett utcára, amely már csak a szűk szabása miatt is megragadja a tekintetet, de nem ez benne a legérdekesebb. Taylor-Joy inkább azoknak kedvezett, akik mögötte sétáltak, a bőrruhát ugyanis hátul vékony övek tartották össze, ami így nem takarta el teljesen a színésznő hátát.

    (via Marie Claire)

  • Még hajat is ″növesztett″.

    Dwayne Johnson személyét továbbra is rengetegen rajongják, dacára annak, hogy mostanság csak kevésbé nézhető blockbusterekhez sikerült adnia a nevét. Ennek a sajnálatos pechszériának remélhetőleg a készülő The Smashing Machine című szerelemprojektje véget vethet.

    Az 52 éves színész főszereplésével készülő sportdráma az A24 égisze alatt valósul majd meg, és jövőre érkezhet a mozikba. A történet alapötletét egy 2022-es, azonos című HBO-s dokumentumfilm adta, amely Mark Kerr legendás MMA-bajnok kalandos életét dolgozza fel. Az amerikai harcművészt alakító Johnsonról megérkezett az első forgatási kép, amin jól látható, hogy szinte tökéletesen átlényegült a szerepéhez. Hosszú idő után újra hajjal láthatjuk a színészt, és az ikonikus tetoválásait is gondosan elfedték.

Rovatok