Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Elképesztő fitt a szupermodell.

    Emily Ratajkowskit New York utcáin kapták lencsevégre, amint bármiféle kiséret nélkül járta a környéket és vásárolgatott. A 32 éves szupermodell a kiruccanása során egy fehér sportmelltartóban és egy fekete melegítőben villantotta mutatta meg fitt testalkatát.

    Ratajkowski kezén alig egy hónapja ismerős ékszert véltek felfedezni a rajongók, ugyanis újra elkezdte hordani az átalakított eljegyzési gyűrűjét. Noha hozzá kell tenni: nem ezért, mert kibékült volna exférjével, Sebastian Bear-McClarddal, aki állítólag két évvel ezelőtt félrelépett. 

    A házaspár még 2018-ban jegyezte el egymást, és nemsokra rá össze is házasodtak. Fiukat, Sylvestert 2021 márciusában köszönthették, majd négy év házasság után 2022 júliusában elváltak. Bár a modellre azóta sem talált rá a szerelem, ez nem jelenti azt, hogy ne keresné az igazit, hiszen rengeteg hírességgel látták randizni az utóbbi időben.

  • Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra az elmúlt néhány napot Cipruson töltötték, ahonnan több nyaralós fotót is megosztottak követőikkel az Instagramon. Közös kislányuk, Kamilla is velük tartott, aki két héttel ezelőtt töltötte be a második életévét, s bár a gyermek arcáról képet sosem lehet látni, a büszke szülők fotóin a kislány valamilyen formában mindig szerepel.

    Ráczék legutóbb arról posztoltak, hogy a kislány meghiúsította az egyik családi képüket, amin a követők jót szórakoztak.

    Amikor készülne a családi fotó, de a gyerek szabotálja azt, pedig mi nagyon éreztük

    – fűzte a képhez a séf.

Rovatok