Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Barbie sztárja először ment nyilvános eseményre, mióta babát vár.

  Arról, hogy úton van Margot Robbie és Tom Ackerley első közös gyermeke, néhány lesifotó rántotta le a leplet körülbelül egy héttel ezelőtt. A színésznő hivatalos nyilatkozatot egyelőre nem is tett a babavárással kapcsolatban, de már rejtőzködik; a minap például Wimbledonban, az éves londoni tenisztornán járt férjével.

  Ha pöttyös ruhájával nem is, a Barbie című film sztárja a gesztusaival igyekezett kihangsúlyozni, hogy áldott állapotban van. A színésznőről több olyan felvétel is készült a teniszmérkőzésen, amelyen gömbölyödő terhespocakjára tette a kezét, de férje is többször simogatta azt.

  Idilli kapcsolatuk titkára sokan kíváncsiak lennének, főleg, hogy saját bevallásuk szerint csak egy dolgon szoktak veszekedni, pedig munkájuk révén sokszor a nap 24 óráját együtt töltik. 

 • Tiszta vizet öntött a pohárba.

  A Dancing with the Stars meghatározó táncosnője, Stana Alexandra a napokban töltötte be 32. életévét, amelyet a volt férjével, Köcse Györggyel ünnepelt meg, amit a rajongók nem hagytak találgatások nélkül. Többekben felmerült, hogy talán újra egy párt alkothatnak.

  A Ripost ezért járt utána annak, milyen viszonyban is van egymással az egykori házaspár.

   Nyilván mindkettőnk számára nagyon fontos a tánc, és egyébként egymásnak is nagyon fontosak vagyunk. Nagyon hosszú múltunk van. Mi mindig is szerettük egymást, ez nem titok. Nagyon boldog vagyok, hogy megmaradt köztünk ez a fajta jó viszony, ami nevezhető barátságnak, munkakapcsolatnak. De abban biztos vagyok, hogy mindkettőnknek sokkal fontosabb, hogy felnőttként, érettként tudjunk kezelni minden helyzetet, minthogy a múltbeli sérelmeinket vagy konfliktusainkat tovább vigyük

  – mondta korábban a Tényeknek a táncosnő, aki több mint egy évtizednyi járás után 2021-ben házasodott össze Köcsével, de mint kiderült, nem ez volt életük legjobb döntése. Négy hónappal esküvőjük után, 2021 őszén jelentették be, hogy válnak.

 • Azt mondja, immár teljesen tehetetlen.

  Viszonylag ritkán enged betekintést a magánéletébe, ám az utóbbi időben többször is kivételt tett Marsi Anikó. A TV2 Tények műsorvezetője 2022 óta él párkapcsolatban Gyarmati Gáborral, akivel össze is házasodott, s bár nagyon boldogok együtt, mint kiderült, nem volt könnyű egymás családjába beilleszkedniük.

  Nem szépítem, ennek a hatalmas mozaikcsaládnak, amiben élünk, nem minden eleme működik jól, de bővebben erről nem akarok beszélni, mert egyrészt nem akarom senki sebeit feltépni, másrészt én teljességgel tehetetlen vagyok immár. Amit én képes voltam ebből a helyzetből kihozni, az működik, és jól.

  Például nemrég ünnepeltük a nagyfiam, Vilmos tizennyolcadik születésnapját, nálunk a kertben az apukájával, az ő élettársával és az ő a kisfiával, akiket szintén nagyon kedvelek, plusz természetesen Vincével, anyukámmal, Vilmosom barátnőjével és Gáborral, a férjemmel. Nagyon-nagyon jó hangulatú buli volt” – vallotta meg a Blikknek Marsi, aki férjével néha már tervezgeti, milyen lesz csak kettesben, ha kirepülnek a fiúk. Mint ismert, Marsi Anikónak két gyermeke született előző házasságából: Vilmos, aki elméleti fizikusnak készül, Írországban szeretne továbbtanulni, 18 éves, Vince pedig 15, de Gyarmatinak is van egy gyermeke.

  „Szerencsére Gábornak van egy nyolcéves kisfia, Artúr, akit megkaparintunk néha, így simán van még nekünk kisgyerekünk. Nem hiszem, hogy unni fogjuk egymást, ahogyan eddig sem untuk, és mivel a felújítások még mindig zajlanak, lesz program bőven. Lássuk be, ez az élet rendje, hogy a gyerekek elmennek, világot látnak és tanulnak, és nem az, hogy itt maradnak a szoknyánk, nadrágunk mellett. És ugye a fiaimnak van édesapjuk is, akivel szintén tökéletes a kapcsolatuk, így Gáborral van lehetőségünk megtapasztalni, hogy milyen kettecskén.”

 • Fél évig voltak együtt.

  Váratlanul zátonyra futott Galambos Lajos lányának párkapcsolata. Galambos Boglárka fél évvel ezelőtt a Fashion Street tulajdosába, a milliárdos üzletember Csipak Péterbe szeretett bele, aki 29 évvel idősebb nála, s bár úgy tűnt, boldogabb nem is lehetne az ingatlanbefektetéssel foglalkozó férfi mellett, valami mégsem működött köztük. 

  A fiatal divattervező és az üzletember már nem is követik egymást az Instagramon, s a közös képek is eltűntek.

   A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni

  – árulta el a Ripostnak Galambos Boglárka.

  A divattervező az RTL szerint korábban arról is beszélt, hogy szakmabeli párja sokat segített neki álmai elérésében.

Rovatok