Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azt mondja, immár teljesen tehetetlen.

  Viszonylag ritkán enged betekintést a magánéletébe, ám az utóbbi időben többször is kivételt tett Marsi Anikó. A TV2 Tények műsorvezetője 2022 óta él párkapcsolatban Gyarmati Gáborral, akivel össze is házasodott, s bár nagyon boldogok együtt, mint kiderült, nem volt könnyű egymás családjába beilleszkedniük.

  Nem szépítem, ennek a hatalmas mozaikcsaládnak, amiben élünk, nem minden eleme működik jól, de bővebben erről nem akarok beszélni, mert egyrészt nem akarom senki sebeit feltépni, másrészt én teljességgel tehetetlen vagyok immár. Amit én képes voltam ebből a helyzetből kihozni, az működik, és jól.

  Például nemrég ünnepeltük a nagyfiam, Vilmos tizennyolcadik születésnapját, nálunk a kertben az apukájával, az ő élettársával és az ő a kisfiával, akiket szintén nagyon kedvelek, plusz természetesen Vincével, anyukámmal, Vilmosom barátnőjével és Gáborral, a férjemmel. Nagyon-nagyon jó hangulatú buli volt” – vallotta meg a Blikknek Marsi, aki férjével néha már tervezgeti, milyen lesz csak kettesben, ha kirepülnek a fiúk. Mint ismert, Marsi Anikónak két gyermeke született előző házasságából: Vilmos, aki elméleti fizikusnak készül, Írországban szeretne továbbtanulni, 18 éves, Vince pedig 15, de Gyarmatinak is van egy gyermeke.

  „Szerencsére Gábornak van egy nyolcéves kisfia, Artúr, akit megkaparintunk néha, így simán van még nekünk kisgyerekünk. Nem hiszem, hogy unni fogjuk egymást, ahogyan eddig sem untuk, és mivel a felújítások még mindig zajlanak, lesz program bőven. Lássuk be, ez az élet rendje, hogy a gyerekek elmennek, világot látnak és tanulnak, és nem az, hogy itt maradnak a szoknyánk, nadrágunk mellett. És ugye a fiaimnak van édesapjuk is, akivel szintén tökéletes a kapcsolatuk, így Gáborral van lehetőségünk megtapasztalni, hogy milyen kettecskén.”

 • Fél évig voltak együtt.

  Váratlanul zátonyra futott Galambos Lajos lányának párkapcsolata. Galambos Boglárka fél évvel ezelőtt a Fashion Street tulajdosába, a milliárdos üzletember Csipak Péterbe szeretett bele, aki 29 évvel idősebb nála, s bár úgy tűnt, boldogabb nem is lehetne az ingatlanbefektetéssel foglalkozó férfi mellett, valami mégsem működött köztük. 

  A fiatal divattervező és az üzletember már nem is követik egymást az Instagramon, s a közös képek is eltűntek.

   A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni

  – árulta el a Ripostnak Galambos Boglárka.

  A divattervező az RTL szerint korábban arról is beszélt, hogy szakmabeli párja sokat segített neki álmai elérésében.

 • Van, aki számára a megjelenés az egyik legfontosabb dolog az életben. Egy 28 éves brit nő, Bromley Elford például minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy azon a napon, amikor ki volt írva programozott császármetszésre, kifogástalanul nézzen ki. A Daily Mail szerint Elford műkörmösnél és szempillásnál is járt a szülés előtti napokban. A nagy napon pedig jó korán felkelt, hogy legyen ideje egy teljes smink elkészítésére és arra, hogy kivasalja hosszú szőke haját. Úgy vélte, úgy nem mehet be a szülőszobába, ha nem néz ki tökéletesen. Közös beszélgetős csoportjukba egy fotót is küldött magáról kolléganőinek, akik közül többen eléggé kiakadtak, amikor meglátták erős sminkjét, míg mások jót nevettek rajta.

  Az angliai Wantage településen élő nő azt mondja: azért csípte úgy ki magát, mert jól akart kinézni második gyermeke születésekor. Első gyermekének kilenc évvel ezelőtt természetes úton adott életet, ám arról a napról nem feltétlen őriz szép emlékeket.

Rovatok