Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem is akármilyen okból érkezett hazánkba az énekesnő.

  Dua Lipa szerdán egy csokor fotó kíséretében mintegy mellékesen megjegyezte a közösségi oldalán, hogy Budapestre utazott. Az énekesnő, aki június 5-én, azaz múlt szerdán Berlinben indította el nyári miniturnéját, múlt héten néhány napig tartózkodhatott hazánkban egy klipforgatás miatt.

  Refresher információi szerint az énekesnő a berlini koncert után utazott Budapestre, a klipet pedig a Falling Forever című dalhoz forgatta a Korda Stúdióban. Azt írják, hogy a horvátországi fellépéséig, vagyis vasárnapig volt hazánkban.

  ...és mindezek közepette még egy klipet is sikerült forgatnunk Budapesten... Nimes, Franciaország, első éjszaka a kettőből ma este! A nyári turné folytatódik

  – tudatta követőivel a lapozható bejegyzésben, melynek egyik eleméről sem mondható meg egyértelműen, hogy Budapesten készült.

  Dua Lipa a turnéja során kilenc európai városban adja elő legújabb albuma, a Radical Optimism dalait.

 • Nem hagyhatta szó nélkül a dolgot, és most mindenki őt méltatja.

  A rajongók legnagyobb örömére ma érkezik A Bridgerton család című sorozat harmadik évadának második fele a Netflixre, melynek főszereplőjét, Penelope Featheringtont a 37 éves ír színésznő, Nicola Coughlan alakítja. Coughlan ennek apropóján gőzerővel népszerűsíti is a sorozatot: a minap például Dublinban járt egy vetítésen, ahol kérdéseket is fel lehetett neki tenni. Így történt, hogy az egyik újságíró sejtelmesen bujtatott kritikával illette őt a testsúlyával kapcsolatban.

  Mivel nem most tettek először megjegyzést a testalkatára a nyilvánosság előtt, Coughlan profin kezelte a helyzetet, amikor az újságírónő azt mondta neki, hogy elég bátor dolog volt tőle, hogy meg merte mutatni a testét a kamerák előtt. 

  Tudod, szerintem nehéz ez a helyzet, mert az enyémhez hasonló testalkattal rendelkező nők – vagyis a tökéletes mellekkel megáldott nők –, nem látják viszont magukat elégszer a képernyőn. Nagyon büszke tagja vagyok a tökéletes mellű nők közösségének. Remélem, örültök a látványnak!

  – vágott vissza a szőkeség, akinek szavai hallatán a rajongók nevetni és tapsolni kezdtek. 

  (Via The News)

 • Könyöksérülést szenvedett az akciósztár.

  Ahogy arról a napokban beszámoltunk, gőzerővel készül Dwayne Jonhson legújabb filmje, a The Smashing Machine című sportdráma, melyben Mark Kerr legendás MMA-bajnok zűrös életét dolgozzák fel. Az amerikai harcművészt alakító Johnson mind külsőleg, mind fizikailag igyekszik tökéletesen átalakulni a szerepéhez. A Jumanji-filmek és a Vaina sztárja a minap közösségi oldalán jelentkezett be, ahol megmutatta, ezúttal milyen sérülést sikerült összeszednie.

  „Nézzétek ezt a valamit itt. Olyan, mintha egy sárgadinnye lógna a könyökömről. Elég csúnyán beütöttem ma az egyik jelenetünk forgatása során, és szerintem meg is sérült ott a lágyszövetem. Mert itt ez bizony nem kevés folyadék... De majd meglátjuk. Először el kell valahogyan távolítanom ezt innen, még mielőtt MRI-vel megvizsgálhatnának” – magyarázta a Szikla, aki ezután felidézte édesapja, a szintén pankrátor-testépítő Ricky Johnson szavait: 

  Mindig az volt a szavajárása, hogy »egy fájdalommentes nap olyan, mint egy napfénymentes nap, fiam«

  Az amerikai színész ezután arra kérte a követőit, hogy ajánljanak neki valami házi praktikát a fájdalom ellen, majd ő is megmutatta a sajátját, és lehúzott egy pohár tequilát. A teljes Instagram-bejegyzés alább tekinthető meg:

  (via IGN)

 • Új munkát hozott magával az életmódváltás a youtubernek. 

  Erdélyi Mónika több mint 20 kilós fogyásáról sokat lehetett hallani az elmúlt hetekben, amivel kapcsolatban nemrég a TV2 Mokka című műsorában is mesélt. Az egykori Mónika show műsorvezetője elárulta: sok munka van abban, hogy életmódot váltott, de nem sanyargatta magát. Titkára sokan kíváncsiak lennének, talán ezért is lehet, hogy szerda reggeltől a Mokka című műsorban fogja megosztani tippjeit, trükkjeit és tapasztalatait. Mint ismert, Erdélyinek a multimilliárdos üzletember, Jákob Zoltán segített elérni célját.

  Azt, hogy a kétgyermekes tévés is csatlakozik a TV2 reggeli műsorának csapatához, Váczi Gergő tudatta. Az alábbi adásrészletből kiderül, hogy a youtuber, aki 15 évig küzdött a felesleges kilókkal, a stúdió konyhájában várja majd a vendégeket. A beszélgetések főtémája az életmódváltás, a fogyás lesz. 

Rovatok