Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Csodás képek születtek Kelet-Afrika egyik természetvédelemi területén egy gepárdcsaládról, mely éppen nyugalmas pillanatokat élt át a szavannán. A felvételeken egy nőstény gepárdot örökítettek meg, amely kölykeivel együtt sütkérezett az árnyékban egy sikeres vadászatot követően.

    Bár az anyának mindennap meg kell küzdenie a napi betevőért, gyorsaságának és agilitásának köszönhetően messze a környék leghatékonabb vadásza. Ha viszont mégsem talál zsákmányt, nagy távolságokat kell megtennie, vállalva a veszélyt, amit ez a családjára nézve jelent, hiszen az oroszlánokkal ellentétben a gepárdok nem falkában élnek, ami védelmet nyújtana. Ezeket az imádni való képeket Barbara Fleming természetfotós készítette a tanzániai Ngorongoro Természetvédelmi Területen.

  • Komoly indulatokat keltett benne a brazilok fantáziátlan játéka.

    Az aranylabdás, világbajnok klasszis, Ronaldinho kemény szavakkal illette a brazil labdarúgó-válogatott jelenlegi formáját, sőt, egyenesen kijelentette, hogy a hamarosan kezdődő Copa Américát sem fogja követni.

    „Ennyi volt, elegem van. Szomorú pillanat ez mindenkinek, aki szereti a brazil futballt" – magyarázta a közösségi médiában Ronaldinho. – Ez az utóbbi évek egyik legrosszabb csapata. Nincsenek vezéregyéniségek a keretben, nagy részük teljesen átlagos játékos.”

    Ronaldinho cseppet sem látja rózsásan a brazil válogatott helyzetét, akik Costa Ricával, Paraguayjal és Kolumbiával játszanak majd a csoportkörben.

    „Kiskorom óta követem a labdarúgást, de sohasem láttam még ennyire rossznak a helyzetet, egyszerűen borzalmas a teljesítményünk. Szégyen! Nem fogom nézni a válogatott Copa América-mérkőzéseit a nyáron, és nem is fogok ünnepelni, ha esetleg Brazília nyer” – jelentette ki a A PSG és az FC Barcelona korábbi játékosa.

  • Bevételeinek köszönhetően az édesanyját is támogatni tudja mindenben.

    Molnár Anikó közel másfél évvel ezelőtt indította el OnlyFans-oldalát, amely rövid idő leforgása alatt nagy népszerűségre tett szert. Az erotikus tartalomgyártó az elmúlt időszakot többnyire csakis a csatornája felépítésének szentelte, melynek bevételei már nemcsak a saját megélhetését fedezi, hanem a nyugdíjas édesanyját is támogatni tudja belőle.

    Van egy anyukám, az egyre súlyosbodó időskori problémáival. Ő a motivációm, pontosabban az, hogy szép nyugdíjas éveket biztosítsak neki, és természetesen sajátomra is gondolnom kell. Ha ne adj Isten, oda kerül a sor, hogy ellátásra szorul, vagy valamilyen komolyabb gyógyszerre lesz szüksége, akkor biztosítanom kell számára mindent. Ezért pedig bármire képes vagyok

    kezdte a Borsnak Molnár Anikó. Az OnlyFans-es szőkeség elmondta, hogy mindig is az volt az álma, hogy édesanyjának ne kelljen dolgoznia nyugdíjba menetele után, de anyagi helyzete miatt ezt nem tudta teljesíteni egészen idáig.

    Amikor másfél évvel ezelőtt belevágtam az OnlyFans-ba, ez is eszembe jutott. Tudtam, ha ez beindul, akkor amit anno magamnak megígértem, majd teljesítem. Most kiegyensúlyozottabban élek, több mindent megtehetek, de nem vagyok milliomos. Tévhitben élnek az emberek. Végre nincsen hitelünk, én fizetem mindkettőnk rezsijét, anyukámnak nem kell a nyugdíjához nyúlnia

    „Szeretnék egy normális, nyugodt életet biztosítani, mert épp eleget idegeskedett abban az időben, amikor egyik napról a másikra éltünk. Sajnos most pedig már olyan korba lépett, hogy nem tudja élvezni. A egyetlen támaszaként mindig, mindenben mellette fogok lenni” – jelentette ki Molnár.

  • A népszerű tehetségkutatóban tűnt fel először az énekesnő.

    Gubik Petra karrierje hatalmas fordulatot  vett, amióta megnyerte a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorát. Idén pedig, ahogy arról az Indexen is beszámoltunk, átvehette a legjobb női előadónak járó Petőfi Zenei Díjat.

    Arra azonban már kevesen emlékezhetnek, hogy a fiatal énekesnő az X-Faktor harmadik évadában, a Like nevű lánybanda egyik tagjaként tűnt fel. A triót 2012-ben még Geszti Péter, Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Nagy Feró rakták össze. Az élő show-kban végül a hetedik helyen zárt a formáció, amit Gubik Petrán kívül ­Barnicskó Valéria és Molnár Szulita alkotott., majd 2013-ban már el is váltak azt útjaik. Most a Storynak idézte fel a tehetségkutatós korszakát Gubik, aki később a színművészet iránt kezdett el érdeklődni.

    „Én akkoriban már a Békéscsabai Jókai Színházban játszottam. Szóval a színház abszolút jelen volt az életemben” – kezdte a lapnak a színész-énekesnő.

    Ugyanakkor érdekes volt kicsit kikacsintani a művészvilágból és egy kicsit belekóstolni abba, milyen a show-biznisz. Könnyen el is dönthettem, hogy nekem inkább az előbbi való, láttam, hogy én valójában színésznőként tudok kiteljesedni. Tapasztalatszerzésnek kiváló volt az a néhány hónap, amit az ­X-Faktorban töltöttem, de egyértelmű volt számomra, hogy nekem más utat szánt a Jóisten

Rovatok